If you can’t read this email.Please view online
 
 
 
Demo Metal cel mai mare eveniment din Romania dedicat prelucrarii metalelor, demareaza a 4-a editie
 
 
 
 

Asa cum am promis, Demo Metal merge inainte pentru dumneavoastra. Si pentru ca Demo Metal isi respecta blazonul de eveniment altfel, va invitam sa facem un pas in afara zonei de confort, spre flexibilitate si progres. Vom face un pas inainte. Vom merge in acest an in inima tarii, intr-o zona industriala traditionala, dinamica si cu un acces facil pentru specialistii din intreaga tara. Asadar, Demo Metal 2015 se va desfasura la BRASOV in perioada 20-23 mai.

 
Atentie! Primii 10 expozanti inscrisi cu echipamente in Demo Area vor beneficia de avantajele unor pachete speciale.
 
Cere oferta!
 
Cum am ales?
 

Am dorit in primul rand sa atenuam efectul de bulversare a pietei indus de aparitia unui eveniment-clona in luna mai, in Bucuresti. Solutia problemelor create tuturor de aceasta conjunctura este sa renuntam la obisnuinta unei locatii in Bucuresti. Revenim astfel la proiectul initial Demo Metal, care avea in vedere avantajul pe care il ofera desfasurarea evenimentului intr-un oras din mijlocul tarii. Am ales astfel pentru aceasta editie Demo Metal un oras apropiat tuturor vizitatorilor si geografic si sentimental. Alegerea a venit natural si in urma propunerilor venite din partea participantilor. Ei au sesizat cel mai bine oportunitatile deschise de aceasta abordare pragmatica.

 

Demo Metal este un EVENIMENT!
Conceptul va fi dus mai departe. Dincolo de asteptarile obisnuite.
Pregatiti-va pentru nou!


In acest an tematica AUTO va fi "turata" de parteneriatul cu Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania - ACAROM, iar dezbaterile din forum vor beneficia de calitatea germana a parteneriatului cu Camera de Comert si Industrie Romano-Germana – AHK si surprizele nu se vor opri aici. Iar Brasovul va face petrecerile Extra Hours mai interesante.

Evenimentul va fi promovat pe canalele media centrale si locale (TV, radio, presa scrisa economica si Internet) si prin reteaua de contacte nationale si internationale din industrie aflate la dispozitia T&T.

Va multumim pentru increderea aratata in asteptarea mesajului nostru si pentru solidaritatea din comunicarile cu dumneavoastra de pana acum.

 
Incep inscrierile la Demo Metal 2015!
 

Pentru a fi eficienti si a lucra "nemteste" (ca in Kronstadt!) vom aloca spatiile in Demo Area incepand cu masinile unelte, robotii si alte echipamente care vor face demonstratii. Toti participantii sunt importanti pentru noi si pentru vizitatori, doar ca incercam prin aceasta organizare sa accentuam conceptul Demo Metal, care a asigurat interesul constant al vizitatorilor.

Va asteptam sa mai scriem o data istorie impreuna!
Echipa Demo Metal

 
 
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro