Daca nu se poate vizualiza corect, click pentru a vedea online
header_ro_web

Aflat la a IV-a editie, Demo Metal coaguleaza spiritul inovativ al companiilor din Romania

La doar o saptamana de la inceperea inscrierilor, Demo Metal 2015, evenimentul consacrat al industriei de prelucrare a metalelor din Romania, se dovedeste a avea cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat. In continuare aveti cateva dintre atractiile Demo Metal 2015, pe baza informatiilor primite pana in acest moment de la cateva dintre companiile inscrise la eveniment. In urmatorul newsletter vom prezenta informatii despre celelalte companii expozante.

 

RO-MEGA TRADE – linie complexa de fabricatie

Pentru a patra oara la Demo Metal, RO-MEGA este prima companie care anunta realizarea unei linii de fabricatie complexe la editia din 2015. Echipamentele care vor fi puse in functiune sunt: centrul de prelucrare vertical Doosan DNM 500; strungul Doosan Lynx 220B; masina de masurat in coordonate Wenzwl LH87; sisteme de masurat in coordonate Edge 2.7m cu sistem de scanare laser HD; sistemul de masurare a conturului Marsurf XC20 si sistemul de masurare a rugozitatii Marsurf XR1; aparate de masura si control Mahr.

romega.jpg
romega_elif "Participarea de anul acesta la Demo Metal este o continuare fireasca a angajamentului inceput acum cativa ani. Angajamentul nostru fata de clientii nostri de a fi prezenti si activi, de a consolida parteneriatele existente si a lega parteneriate noi. Ne asteptam ca noua locatie sa insemne noi posibilitati de desfasurare a activitatilor, sa aduca un aer proaspat care sa atraga cat mai multi vizitatori interesati. Am crescut in fiecare an odata cu noile tehnologii ale producatorilor pe care ii reprezentam, odata cu cerintele si nevoile clientilor nostri. Demo Metal este una dintre platformele pe care vom prezenta aceste noutati si produsele noastre, intr-o noua formula."

Elif Ozkan, Director General Ro-Mega Trade

 

FANUC - celula robotizata

La prima participare la Demo Metal, FANUC va prezenta o aplicatie compusa dintr-un centru vertical cu comanda numerica CNC – Fanuc Robodrill si un robot Fanuc, precum si alte tehnologii ale renumitei companii.

fanuc.jpg

 

SANDVIK COROMANT-transmisie live

In plus fata de prezentarea ultimelor noutati, SANDVIK COROMANT va face, in premiera pentru Demo Metal, o transmisie live de la Timisoara cu realizarea unei aplicatii de inalta tehnologie in Centrul de Productivitate Sandvik.

sandvik.jpg

 

Participa la evenimentul cu cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat! Cere oferta!

 

SECO TOOLS

Aproape de Demo Metal inca de la prima editie, SECO TOOLS va prezenta si in acest an ultimele inovatii din domeniu, specialistii companiei fiind si de aceasta data la dispozitia vizitatorilor pentru a prezenta avantajele utilizarii produselor SECO.

seco.jpg

 

TRIEURODATA

Cu mai multe participari la Demo Metal, Trieurodata - reprezentant in Romania al brandurilor Dimeco, Markem Imaje, Sic Marking, Toshiba, Motorola, Zebra -  va prezenta urmatoarele echipamente: derulator de tabla in rola, echipamente de marcare industriala, senzori si componente auto.

trieurodata.jpg

 

COLOR METAL

Fidela conceptului Demo Metal, participanta la toate editiile evenimentului, compania COLOR METAL va prezenta o gama completa de semifabricate neferoase destinate industriei din Romania.

colormetal.jpg
colormetal_grumeza "Color Metal va fi prezent la a patra editie a evenimentului Demo Metal cu convingerea ca scopul acestuia de a crea o platforma comuna de comunicare cat mai adecvata factorilor importanti din domeniu prelucrarilor mecanice, este deja clar conturata. Locatia aleasa credem ca este foarte potrivita, Brasovul fiind unul dintre cele mai importante centre industriale din tara, daca nu cel mai important pentru industria careia i se adreseaza. In acelasi timp si geografic este o zona mai usor accesibila zonei de nord si de vest a tarii, unde de asemenea exista centre industriale importante. Asteptam cu interes aceasta editie care credem ca se va bucura de un interes major din partea participantilor.
La aceasta editie Color Metal va marca implinirea a 10 ani de cand sub sloganul “Aliatul Ideal” furnizeaza semifabricate neferoase industriei din Romania."

Lucian Grumeza, Director Sucursala Bucuresti a SC Color Metal

 

Aflate la prima participare la Demo Metal:

MITUTOYO ROMANIA

Va prezenta aparate de masura si control de ultima generatie ale renumitei companii japoneze.

mitutoyo.jpg

 

TOP METROLOGY

Reprezentantul in Romania al brandurilor MAKINO si NIKON, va prezenta in cadrul Demo Metal un centru de prelucrare MAKINO, un stereomicroscop Nikon SMZ 18 - SMZ18, un  microscop inversat Nikon Eclipse MA100, masina video Nikon iNexiv 2520, brat articulat Nikon MCAx cu scanner laser, masina video Vici Vision MTL X1, laser tracker API Radian.

topmetrology.jpg

 

TOOLTECH INTERNATIONAL

Va prezenta in cadrul Demo Metal produsele partenerilor pe care ii reprezinta pe piata romaneasca, lideri mondiali in domeniile lor de activitate: WIDIA, Germania (scule aschietoare); WESPA, Germania (panze banda, panze rectilinii si panze de bomfaier pentru debitarea metalului);  IMET, Italia (ferastraie pentru debitarea metalului); Wilh. Becker GmbH & Co. KG HAHNREITER PRÄZISION Werkzeugfabrik, Germania (scule pentru pentru prelucrarea si controlul filetelor - tarozi, filiere, calibre).

tooltech.jpg

 

B STUDIO

Va prezenta mai multe tipuri de produse: scule de la compania ESGI, unelte de brosat EKIN, unelte de honuit GEHRING.

bstudio.jpg

 

KIP

Companie din domeniul ventilatiilor industriale, incalzirii si aerului conditionat, va prezenta filtre care curata aerul de ceata si fumul produs la prelucrarile mecanice cu emulsie sau ulei, la turnarea in matrite, la calire sau sudura, la taierea cu plasma, la slefuire si la alte operatii de prelucrare. Pentru a demonstra avantajele utilizarii filtrelor, va fi pus in functiune un filtru de fum de ulei.

kip.jpg

 

 
dm2012 dm2013 dm2014
 
 
+40-753.317.247 [email protected] www.demometal.ro
 
5_sigle_demometal2015