Daca nu se poate vizualiza corect, click pentru a vedea online
header_ro_web

Demo Metal nu este evenimentul comozilor

imagine Onut Iliescu

Este evenimentul indraznetilor. Nu este evenimentul inertiilor. Este evenimentul inovatiilor. Nu este un produs al inertiilor si nu vrea să acumuleze inertii. Se pare ca editia a patra este cea mai incercata pentru evenimentul care a reusit sa atraga interesul oamenilor din industrie ce considerau targurile de profil din Romania o pierdere de vreme. Printr-o alta abordare conceptuala, Demo Metal a creat, pas cu pas, emulatie. Este un concept (de la structura si abordarea tematicii, la reţeta de promovare) creat si girat de un redactor şef de publicatie de specialitate, de 15 ani in contact permanent cu companiile din industrie, fara o experienta directa de organizator de targuri si expozitii. Ramane sa judecati dumneavoastra daca asta este bine sau rau. Pana una-alta, in acest eveniment este confirmata o energie pozitiva, benefica dezvoltarii ideilor noi. O energie de care poate sa profite toata lumea care participa. Deci, Demo Metal este un lucru bun. Dar, prin felul in care au decurs lucrurile de la inceputul anului, Demo Metal este acum la rascruce. De la aceasta rascruce urca. Urca in concept si geografic - la munte. Sus, dar aproape de toata lumea. Brasovul este gazda editiei din acest an. In centrul tarii, deci. Prin aceasta ascensiune, Demo Metal isi testeaza fidelitatea participantilor la editiile anterioare. Daca a fost ceva bun in Demo Metal pana acum, trebuie incurajat, pentru a merge inainte. Daca a oferit ceva celor ce au participat, o va face si de acum inainte si ei vor veni alaturi de evenimentul care i-a facut sa se simta altfel. Pentru ca erau priviti altfel. De aproape si cu respect. Aveti, deci, nevoie de un eveniment altfel? Vom vedea si anul acesta daca da. Asteptam raspunsul dumneavoastra prin participare. Suntem la Brasov cu masinile si echipamentele in functiune pentru dumneavoastra.
Suntem pregatiti sa va intampinam cu solutii, oportunitati si noutati. Demo Metal nu este un eveniment comod sau pentru comozi. Pune pe toata lumea la treaba: organizatori, expozanti, vizitatori, parteneri. Toti au ceva de facut la Demo Metal. Toti au ceva de oferit la Demo Metal. Toti au ceva de castigat la Demo Metal. Demo Metal este prin excelenta EVENIMENTUL industriei de profil. Este evenimentul ce ne ofera repere in agenda de proiecte pe intregul an ce urmeaza, pana la editia urmatoare.
La aceasta a patra editie ne sunt alaturi companii aflate si ele la a patra participare si companii la prima participare care au auzit sau au apreciat lucrurile bune din editiile trecute Demo Metal. Toate sunt la fel de implicate in reusita evenimentului din acest an.
Oportunitatile apar doar daca te obosesti sa mergi dupa ele, doar daca perseverezi, daca indraznesti. Nu iti cad in poala. Trebuie sa le cauti. Infrastructura din Romania nu ajută progresul. Dar oamenii o pot face. In aceste conditii, partenerii sunt esentiali. Din cand in cand apar si piste false, pentru ca oportunistii sunt si ei imbracati ca noi. Atunci facem o selectie. Noi.
Va asteptam alaturi de noi la Demo Metal! Anul acesta in Brasov. Ne bazam pe dumneavoastra. Demo Metal va asteapta cu surprize placute. Si, inca ceva, haideti sa-i spunem pe scurt - DEMO. Sa eliminam din confuzii. Suntem satui de ele.

Onut Iliescu, Director si Redactor sef Tehnica si Tehnologie

Premiere pe piata romaneasca, la Demo Metal 2015 - Brasov

Asa cum anuntam in newsletter-ul trecut, Demo Metal 2015, Brasov, va fi un eveniment special, inovativ, diferit de ceea ce s-a realizat pana acum in Romania. Informatiile primite de la companiile participante, pe care le regasiti mai jos, reconfirma conceptul Demo Metal.

LASER TECHNOLOGY SOLUTII GLOBALE – echipamente prezentate in premiera in Sud-Estul Europei

lastehno.jpg "Participam la editia DEMO METAL 2015 convinsi fiind ca organizarea unui targ tehnic specializat undeva cat mai aproape de centrul tarii va reprezenta in timp un impuls deosebit pentru industria din Romania, iar Brasovul pare a fi locul perfect pentru acest lucru. Consecventi conceptului nostru inovator, prin care dorim sa aducem pe piata romaneasca cele mai avansate tehnologii in domeniul sudarii si al taierii, la editia din acest an a Demo Metal vom prezenta in premiera la un targ tehnic organizat in Sud-Estul Europei o serie de echipamente de ultima generatie, precum:
Echipamentul de sudare multifunctional sinergic pulsat Power Pulse 402 AC/DC produs de renumita firma italiana WECO SRL – primul echipament de sudare de pe piata care integreaza toate procesele de sudare intr-un singur aparat: MIG/MAG sinergic (short arc, spray arc, curent pulsat si dublu pulsat), TIG AC/DC cu amorsare in inalta frecventa, MMA si craituire arc-aer.
Echipamentul Clinox Power produs de firma NITTY-GRITTY SRL si destinat aplicatiilor de curatare electrochimica a cordoanelor de sudura realizate pe inox si de asemenea aplicatiilor de marcare a inoxului, aluminiului, tablei zincate, pieselor cromate, etc. Acesta este primul echipament din lume dotat cu un invertor puternic care permite conectarea a doua torte de curatare si utilizarea acestora concomitent de catre doi operatori. laser_udrea
Pe langa aceste noutati in domeniu, vom expune si realiza demonstratii cu o gama larga de echipamente, cum ar fi: echipamente de sudare, o gama variata de carucioare de sudare, accesorii de protectie pentru sudori, componente si piese de schimb pentru echipamentele de debitare cu jet de apa si multe alte produse interesante."

Sorin Udrea, General Manager, Laser Technology Solutii Globale


SPECTROMAS – celule de inspectie robotizate dedicate controlului dimensional industrial, in premiera la Demo Metal

In cadrul DEMO METAL 2015, membrii echipei SPECTROMAS vor prezenta cele mai noi sisteme optice de scanare 3D. Accentul va fi pus pe solutiile de automatizare, SPECTROMAS si GOM Germania oferind un concept de automatizare ideal pentru cerintele impuse în controlul calitativ industrial.
Sistemele optice de scanare 3D ATOS sunt dedicate în principal controlului dimensional al reperelor industriale cu o larga aplicabilitate in diverse domenii, precum: industria auto, industria aerospatială, transport, productia de bunuri de larg consum. Acestea permit controlul dimensional in diferite etape ale proceselor de productie pentru piese obtinute prin turnare, forjare sau injectie, controlul elementelor de tabla ambutisata, controlul fabricarii stantelor si matritelor, palete de turbina si rotori paletati etc. 
Celule de inspectie robotizate dedicate controlului dimensional industrial in premiera la DEMO METAL 2015 - Gama ATOS ScanBox
Solutiile cuprind configuratii in functie de clasa dimensionala a reperelor, fotogrammetrie integrata, incinta inchisa, programare online si offline a cinematicii robotului, simulare completa a procesului real de masurare si validarea procesului.
Principalele avantaje ale utilizarii solutiilor de control automatizate sunt: cresterea  eficientei in controlul  calitatii, productivitate  ridicata, siguranta in exploatare, usurinta  uimitoare  a programarii procesului de inspectie, repetabilitatea  masuratorilor, importante reduceri de cost.
ATOS COREScaner 3D optic destinat in special obiectelor de dimensiuni mici pana la medii. Design compact, conectare rapida, pachet complet de functii destinate controlului dimensional 3D, asistare la scanarea suprafetelor.
ATOS Triple Scan si ATOS Compact Scan -  Scanere 3D optice portabile care permit efectuarea de masuratori atat in laboratorul de masuratori, cat si in hala de productie. Precizia, rezolutia si volumul de masura sunt complet adaptabile necesitatii aplicatiei urmarite. Destinate sa functioneze 24h/24h.
GOM Inspect Free - software gratuit dedicat procesarii fisierelor de tip nor de puncte si inspectiei dimensionale (inspectia intregului desen de executie).

spectromas.jpg

LMT TOOL SYSTEMS – se prezinta pe piata din Romania, la Demo Metal

LMT TOOLS - Insumeaza competentele tuturor specialistilor din domeniul sculelor de inalta precizie. Experienta acumulata ofera posibilitatea dezvoltarii si furnizarii de solutii prin intermediul sculelor companiei intr-o gama foarte variata de materiale, de la otel si pana la materiale compozite in toate ramurile industriei.
In cadrul LMT TOOLS se regasesc urmatoarele companii:
LMT BELIN Franta specializata pe productia de alezoare si scule de inalta precizie pentru prelucrarea preponderent a materialelor neferoase, materialelor plastice si materialelor compozite.
LMT FETTE Germania este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de freze pentru danturat, capete de strunjit si de rulat filete, freze carbura monobloc, freze cu placute amovibile,tarozi, tarozi modulari cu cap amovibil si tarozi de formare.
LMT KIENINGER Germania este cunoscut ca un specialist in productia sculelor pentru prelucrarea stantelor si matritelor oferind solutii de inalta performanta, precum freze carbura monobloc, freze de copiere cu placute amovibile, scule speciale complexe.
LMT ONSRUD SUA, specializat pe domeniul sculelor de carbura monobloc pentru prelucrarea otelurilor inoxidabile, aliajelor de titan, materialelor neferoase.
LMT TOOL SYSTEMS Romania SRL, infiintata in 2014, este firma subsidiara companiei cu acelasi nume din Germania si ofera servicii de consultanta tehnica si vanzare pentru intreaga gama de produse descrisa, pe piata romaneasca.

lmt_tools.jpg
 
Participa la evenimentul cu cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat! Cere oferta!
 

Din nou la Demo Metal...

PATRASCU & GANE ENGINEERING

Revine pentru a patra oara la Demo Metal si va sta la dispozitia profesionistilor din industrie cu solutiile oferite de gama de produse a companiei:

  • Masini-unelte CNC, masini-unelte clasice
  • Scule aschietoare monobloc si cu placute
  • Portscule, dotari masini-unelte
  • Elemente de fixare a pieselor in vederea prelucrarii
  • Aparatura de masura si control
  • Scule, echipamente, materiale, furnituri de atelier
  • Componente si subansamble pentru masini-unelte si masini automate
  • Transmisii mecanice - sisteme, componente
  • Tehnica vacuumului: generatoare, elemente de circuit, suporti, ventuze.
patrascu_gane.jpg

CNC MACHINE WORLD

CNC Machine World, importator si distribuitor de masini-unelte si piese de schimb marca HARTFORD pentru prelucrarea metalelor, va fi prezent si la aceasta editie a Demo Metal. Specialistii vizitatori vor fi pusi la curent cu ultimele noutati lansate de companie in cadrul TIMTOS 2015.

29cnc_machine_world.jpg

ALWO THERM

Companie cu capital 100% privat romanesc, revine la Demo Metal cu solutii pentru problemele de ventilatie industriala, filtrarea aerului din diversele domenii de activitate, cum sunt: metalurgie, prelucrari mecanice-sudura, industria automotive, industria cimentului, vopsitorii etc. Filtrul mixt Alwo, care va fi prezentat la Demo Metal, are instalate doua tipuri de materiale filtrante, cartuse si saci filtranti de doua dimensiuni, ceea ce ii confera adaptabilitate putand fi utilizat, in principiu, in orice industrie.

alwo.jpg

MB TRADING

Companie specializata in rezolvarea problemelor de spalare / degresare / uscare a pieselor si a ambalajelor acestora, de debavurare si finisare a pieselor, de tratare a apelor industriale uzate, de prelucrare si transport a spanului cat si in vanzarea masinilor si instalatiilor adecvate, revine la cea de-a patra editie Demo Metal, fiind la dispozitia specialistilor vizitatori pentru a oferi detalii despre echipamente si tehnologii.

mbtrading.jpg

KAESER KOMPRESSOREN

Ca la fiecare editie Demo Metal, KAESER KOMPRESSOREN va colabora cu producatorii si distribuitorii de echipamente, oferindu-le acestora aerul comprimat necesar functionarii echipamentelor, in beneficiul profesionistilor din industrie.

kaeser_romania.jpg

AMARI Romania

Participanta la toate editiile Demo Metal, AMARI Romania va prezenta si in acest an avantajele utilizarii unor materii prime de calitate.

amari.jpg
"Amari Romania saluta decizia luata de echipa Demo Metal de a promova conceptul proiectului si in alte zone superactive in ceea ce priveste industria de prelucrare a metalelor, asa cum este in prezent Brasovul, un oras cu o bogata istorie legata de acest domeniu si unde interesul pentru aceste informatii promovate de firmele participante, sigur, va fi maxim.
Pentru clientii nostri din zona, dar si pentru celelalte companii interesate, vom prezenta o paleta larga de semifabricate din aluminiu, aliaje diferite, dimensiuni si formate specifice, solicitate si utilizate in constructia diferitelor echipamente, masini, unelte, piese si mecanisme, precum si solutii de aprovizionare pentru alte neferoase – cupru, bronz, alama, inox . amari_gavris Conceptul AMARI METAL INNOVATIONS dezvoltat de concernul nostru si aplicat in cele peste 170 de locatii ale grupului, investitia continua in dezvotarea si promovarea noilor tehnologii, ne dau incredere ca experienta si disponibiltatea noastra impreuna cu cerintele dumneavoastra, asezate impreuna, inclusiv cu ocazia acestui eveniment, ne va consolida si asigura un parteneriat pe termen lung cu beneficii pentru fiecare."

Daniel Gavris, Managing Director, Amari Romania

Newsletterele Demo Metal 2015

Demo Metal Newsletter - Nr. 1

Demo Metal Newsletter - Nr. 2

 
dm2012 dm2013 dm2014
 
 
+40-753.317.247 [email protected] www.demometal.ro
 
5_sigle_demometal2015