Daca nu se poate vizualiza corect, click pentru a vedea online
header_ro_web

Demo Metal Brasov 2015, locul de intalnire al celor mai importante companii din industrie

Companiile din industria de prelucrare a metalelor continua sa raspunda invitatiei noastre de a se alatura celor care vor aduce impreuna tradtia si inovatia la cea de-a patra editie a Demo Metal, spatiul expozitional marindu-si capacitatea prin amplasarea Pavilionului Cort in imediata apropiere a Halei din Parcul Industrial Roman Brasov.

Va invitam sa aflati mai multe despre noii expozanti in randurile urmatoare si sa ii cunoasteti in cele patru zile ale evenimentului: 20-23 mai 2015.

MICRO-TOP CONSULTING ENGINEERING & SERVICE
in luna mai, doua evenimente importante pentru companie: aniversarea a 25 de ani de activitate si participarea la
Demo Metal Brasov

microtop.jpg

Micro-Top, partener si integrator pentru instrumente si tehnologii in domeniul metrologiei, servicii complete de la instalare, mentenanta preventiva si corectiva, training, etalonari ISO 17025, anunta participarea in premiera la Demo Metal, eveniment special dedicat industriei de prelucrare a metalelor, ce se va desfasura la Brasov intre 20-23 mai 2015.

florin_georgescu "Ne-am alaturat Demo Metal in primul rand datorita locatiei alese, dar in egala masura si pentru conceptul unic al evenimentului, promovarea activa si atragerea vizitatorilor specializati. Luna mai este de asemenea speciala pentru Micro-Top, deoarece aniversam 25 de ani de existenta si experienta in domeniul metrologiei."

Florin GEORGESCU, Director General MICRO-TOP


In cadrul Demo Metal se vor face demonstratii cu urmatoarele echipamente:

  • instrumente pentru control dimensional TESA, Ultra si Mahr
  • masini de masurat in coordonate Hexagon Metrology
  • sisteme optice de masura Hexagon Metrology
  • brate de masura Hexagon Metrology
  • instrumente pentru determinarea conturului T&S
  • instrumente Taylor Hobson pentru masurarea abaterilor de forma si pozitie, a rugozitatii materialelor
  • sistem integrat de achizitie de date si SPC
  • microscop optic Vision Engineering - Mantis
  • durimetre Affri

Technical highlights:

  • Aparate de masura si control clasice "with a twist"
  • Sublere, micrometre, ceasuri comparatoare digitale cu sistem wireless de achizitie de date si statistica. Mai multe instrumente, un singur computer, fara hartii si fara cabluri.


RYWAL RHC Romania - demonstrații live cu echipamente de sudura

Revenind si in acest an la Demo Metal, RYWAL RHC Romania pregateste demonstrații live cu echipamente de sudură. Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional și în urmă cu 2 ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Grupul Rywal RHC a creat sub marca proprie MOST, o oferta completa de solutii pentru sudare, taiere si slefuire a metalelor: echipamente si accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea si taierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtroventilație, unelte magnetice, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudura, abrazive. Productia produselor de brand propriu se realizeaza in fabrica proprie din Polonia sau se externalizeaza in alte fabrici sub un control strict de calitate.

Pentru a reusi sa indeplineasca varietatea de cerinte venite din partea clientilor, Rywal RHC Romania comercializează, în afară de produsele de brand propriu, o varietate de produse provenite de la producători consacrați, printre care Lorch, producător ce oferă soluții și tehnologii inovatoare care sporesc productivitatea și calitatea rezultatelor obținute prin sudare.

Oferta de echipamente Lorch pe care o distribuie include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier, dar și pentru producții industriale. De asemenea varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte:

  • Echipamentele pentru sudarea cu electrozi sunt reprezentate de noile invertoare cu electrozi alimentate pe baza tehnologiei cu acumulatori, care permit sudarea chiar și la o tensiune principală de 230V;
  • Echipamentele MIG-MAG oferă productivitatea maximă prin ușurința de operare și calitatea deosebită a sudurii;
  • Echipamente MIG care se folosesc pentru materiale speciale, oțeluri de rezistență mare sau oțeluri cu strat de zinc;
  • Echipamente TIG pentru sudarea componentelor din inox sau aluminiu, care necesită o densitate și etanșeitate perfectă.
Pentru Demo Metal, Rywal RHC România va prezenta gama proprie de echipamente de sudură Most, dar și gama de echipamente a partenerului Lorch. Vizitatorii Demo Metal vor avea ocazia sa vizualizeze performantele aparatelor de sudura de la Most si Lorch iar specialistii RYWAL vor sta la dispozitia acestora pentru a raspunde la orice intrebare legata de detalii privind oferta completa si promotiile speciale valabile doar pe perioada expozitiei.

51rywal.jpg

LEADERTECH CONSULTING aduce la Demo Metal Brasov un centru de prelucrare in 5 axe

Aflata la a doua participare la Demo Metal, compania LEADERTECH CONSULTING reprezentanta unor importante companii internationale pe piata romaneasca, va prezenta la standul companiei un centru de prelucrare vertical in 5 axe, produs de RAIS, Bulgaria.

Centrele de prelucrare verticale VMC 350 marca RAIS s-au impus pe piata datorita raportului calitate/pret de necontestat. Principale specificatii tehnice ale acestei masini sunt: diametrul platoului 350 mm, curse pe X/Y/Z 630/560/510 mm, basculare pe axa A +30°÷-120°, rotire pe axa C 0°÷360°, greutatea maxima pe masa in pozitie orizontala/verticala 300/200 kg, con ISO BT 40, turatie max. 15.000 rpm, avansuri rapide pe X/Y/Z 30/30/30 m/min, magazie cu 24 de scule, putere motor principal 11 kW, comanda numerica Fanuc.

Toate centrele de prelucrare RAIS beneficiaza de 2 ani garantie, punere in functiune, scolarizare personal in limba romana si service in perioada de garantie, gratuite.

22leadertech.jpg

ALFLETH ENGINEERING, din nou la Demo Metal

Alfleth.jpg "ALFLETH Engineering participa cu placere la DEMO METAL 2015 pentru a prezenta tehnologia de cea mai inalta clasa a masinilor-unelte. Participarea noastra este gandita ca un dialog cu clientii actuali si viitori, suntem pregatiti sa dam solutii si raspunsuri la toate intrebarile din domeniile: gaurire, gaurire adanca, strunjire (conventionala, cu cicluri, CNC), strunjire longitudinala (Swiss type), frezare (conventionala cu prelcrare pana in 5 axe), thomas_alijew.jpg rectificare universal, rectificare plana, rotunda şi necirculara, ascutire scule, rectificare centre, rectificare in coordonate, rectificare fara centre, honuire, lepuire si polisare, nituire. De asemenea, oferim service, service post-garantie, intretinere si scolarizare.

Va asteptam la Demo Metal, la standul firmei ALFLETH Engineering."

Thomas ALIJEW, CEO ALFLETH Engineering

 
Participa la evenimentul cu cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat! Cere oferta!
 

Pentru prima data la Demo Metal...

SC PLASTTEH SRL

In premiera la Demo Metal, PLASTTEH - unic importator si distribuitor pentru Tungaloy Japonia, companie care face parte din concernul IMC Grup, va prezenta in cadrul evenimentului placute amovibile si supoti aferenti acestora pentru operatiile de strunjire, frezare, gaurire etc., produse ale renumitei companii japoneze.

De asemenea, in calitate de reprezentanti ai producatorului spaniol de plastice tehnice Traid Villarroya, cu peste 16 fabrici de productie in Spania, PLASTTEH ofera poliamida, teflon, textolit, polipropilena si multe altele sub forma de bara, placa si bucsa.

Plasteh.jpg

GSS GROUP

Pentru prima data la Demo Metal, GSS GROUP este o companie tanara cu o experienta de peste 10 ani in industria lubrifiantilor si a echipamentelor aditionale, care ofera un portofoliu larg de produse de inalta calitate si servicii logistice rapide. De asemenea, ofera un parteneriat de succes cu liderii din industrie pentru o gama completa de solutii.

In cadrul Demo Metal vor fi prezentate:

  • Colectoare de ceata de emulsii (3 Nine) - utilizate la masinile-unelte cu comanda numerica in timpul ciclului de prelucrare, pentru colectarea vaporilor de emulsie si ulei emise la prelucrarea metalelor
  • Separatoare de ulei - utilizate in bazinele cu lichid de racire emulsionabil pentru separarea uleiului uzat din emulsie, provenit de la sistemul de ghidare
  • Lubrifianti industriali destinati utilizarii lor in industria prelucrarii metalelor
  • Echipamente aditionale necesare in jurul masinilor-unelte
  • Materiale pentru igiena si protectia muncii
  • Filtre pentru filtrarea uscata – Aer, si umeda – Emulsii
  • Produse metalurgice.

gss.jpg

SC PARCON FREIWALD SRL

PARCON FREIWALD, societate comerciala cu capital privat german, avand la baza experienta de peste 15 ani in comertul industrial intern si international a echipei manageriale, aflata la prima participare la Demo Metal, va expune: sisteme de scule, mese de sudura, dispozitive de prindere, accesorii pentru sudura, componente pentru sisteme de roboti.

parcon.jpg

OTEC PRÄZISIONFINISH ROMANIA

Pentru prima data la Demo Metal, OTEC PRÄZISIONFINISH ROMANIA, specialist în domeniul finisării suprafeţelor, va prezenta la Demo Metal Brasov 2015 doua echipamente destinate operatiilor de finisare a suprafetelor.

otec.jpg

HYDAC SRL

Participand prima data la Demo Metal, firma HYDAC SRL, filiala a producatorului specializat in echipament hidraulic HYDAC - Germania, ofera service de intretinere a uleiurilor, emulsiei, apei industriale, Fluid Engineering si furnizarea de:

  • componente si sisteme hidraulice de comanda si reglaj
  • aparatura electronica de masura si control ai parametrilor hidraulici
  • filtre si agregate de filtrare, uscare si racire uleiuri
  • acumulatori hidraulici, inclusiv accesorii
  • robineti, sisteme de prindere si fixare tevi si furtune
  • agregate hidraulice complete, pompe hidraulice si distribuitoare hidraulice
  • BIERI - componente hidraulice de inalta presiune
  • TTControl - unitati electronice de control conforme standardului CAN, panouri digitale, displayuri pentru cabine etc.
Reprezentantii companiei Hydac, aflati la Demo Metal Brasov 2015, vor sta la dispozitia profesionistilor din industrie cu detalii despre produsele si serviciile oferite.

Sigla_HYDAC.jpg

SANU SERVICE RO SRL

Compania SANU SERVICE RO SRL, aflata pentru prima data la Demo Metal, are ca domeniu de activitate producerea, comercializarea si montarea instalatiilor de exhaustare si a cosurilor de fum.

In anii de activitate de pana acum a acumulat o experienta bogata in acest domeniu, iar acest lucru este garantat de lucrarile executate. Societatea este certificata conform standardelor: ISO9001:14001, ISO9001:2008, SRM8000, ISO27001:2005, OHSAS 18001:2007, ISO14001:2004

Vizitatorii la Demo Metal, specialisti din industrie, vor putea afla avantajele utilizarii instalatiilor de exhaustare de la reprezentantii companiei SANU SERVICE, domeniile de activitate in care pot fi folosite acestea fiind: industria auto, industria lemnului, metalurgica, textile, alimentara, farmaceutica, moraritului, producerea detergentilor etc.

sanu.jpg

Newsletterele Demo Metal 2015

Demo Metal Newsletter - Nr. 1

Demo Metal Newsletter - Nr. 2

Demo Metal Newsletter - Nr. 3

Demo Metal Newsletter - Nr. 4

 
dm2012 dm2013 dm2014
 
 
+40-753.317.247 [email protected] www.demometal.ro
 
5_sigle_demometal2015