Bosch Rexroth – lider al noii revoluții industriale și furnizor de top în automatizări. Cu un portofoliu impresionant în automatizări şi experienţă vastă în producţie, Bosch Rexroth furnizează hidraulică, transmisii mecanice, comenzi şi acţionări electrice, tehnică liniară şi de montaj dintr-o singură sursă.

Revolutia Industrială 4.0 este o realitate, iar conexiunea dintre oameni, procese și produse facilitează un proces de productie mai rapid, mai flexibil și mai eficient.

Echipa Bosch Rexroth vă așteaptă la standul de la Demo Metal Brașov pentru a vă prezenta cele mai recente inovații:

  • Active Cockpit este parte a gamei de produse, software-uri şi soluţii industriale 4.0 prin care datele sunt colectate, filtrate şi vizualizate continuu, permiţând operatorilor să acţioneze prompt, în funcţie de schimbările ce intervin în procesul de producţie.
  • Cytro Pac – cu CytroPac, fiecare funcție este integrată într-un spatiu mic și dezvoltat pentru reducerea zgomotului. Ca și eficiență ridicată, sistemul de viteză variabilă Sytronix se adaptează mereu la puterea cerută. Economisește energia, reduce emisiile de CO2 și vă permite reducerea costurilor de operare. Convertorul de frecvență integrat acționează ca centru de control: gata de utilizare cu presiunea, temperatura, nivelul de umplere, senzori de contaminare și debit.  Acestea furnizează toate datele către controllerul maşinii prin intermediul unui dispozitiv cu interfaţa multi-Ethernet.
  • Hidraulică industrială – combinând avantajele unice ale sistemelor hidraulice cu flexibilitatea controller-elor de ultimă generaţie – la Bosch Rexroth găsiţi cel mai vast portofoliu de sisteme hidraulice inteligente şi conectabile: noua gama de pompe cu pistoane axiale, Sytronix DFED, blocuri de comandă și control prese hidraulice, controllere digitale pentru acționarea echipamentelor hidraulice proporționale, servo-cilindri hidraulici dar și alte echipamente dedicate.
  • Model funcțional care demonstrează flexibilitatea și eficiența energetică ridicată a tehnologiei de înșurubare Bosch Rexroth.
  •  

    Tehnologie liniară și de montaj Bosch Rexroth – portofoliu vast de produse ce permit optimizarea și extinderea echipamentelor de producție.