În acest an, pentru vizitatorii Demo Metal Brașov, compania Mitutoyo a pregătit următoarele echipamente si promoții:

Maşinile de măsurat în coordonate 3D sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni şi clase de precizie, acoperind practic toate aplicaţiile de măsurare de precizie 3D. Fiecare reprezintă o investiţie excelentă în termeni de productivitate, versatilitate, calitate a manufacturii, instruire asociată adecvată şi servicii de service.

Fiecare componentă a maşinii e proiectată cu cele mai recente tehnici CAD, asigurând o performanţă maximă, şi e produsă din materiale cât mai potrivite cu destinaţia de uz, asigurând o longevitate garantată, slujindu-se de expertiza tehnologică de neegalat a unui lider mondial în metrologie.

Datorită unei game largi de sonde de contact şi fără contact, e posibilă efectuarea a numeroase tipuri de măsurări, toate susţinute de un program analitic software de interpretare în timp util a rezultatelor, ceea ce e esenţial pentru a ţine pasul cu ritmul rapid al producţiei din ziua de astăzi.

Sistemele de măsurare a formei sunt disponibile pentru a evalua în mod eficient forme complexe, de la cele radiale la cilindrice, de la plate la compus curbate, inclusiv factorul vital de rugozitate a suprafeței. Fiecare sistem reprezintă o investiție excelentă în ceea ce privește productivitatea, versatilitatea, calitatea de construcție, instruire și servicii de sprijin.

Fiecare componentă a sistemului e concepută utilizând cele mai recente tehnici de proiectare CAD, pentru a asigura performanţa maximă şi manufacturarea din materialele cele mai potrivite pentru scopul ei, asigurând o longevitate garantată, bazată pe o expertiză tehnologică de neegalat a unui lider mondial în domeniul metrologiei.

Sondele de contact folosite sunt unic adecvate pentru metoda de măsurare şi au o sensibilitate uimitoare şi o acurateţe pe sarcină de lucru, în timp ce un software de analiză dedicat interpretează rezultatele de măsurare în timp util, ceea ce este esenţial pentru producţia în ritm rapid a zilelor noastre.

Sistemele de măsurare Non- Contact tip Vision sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și clase de precizie, pentru a acoperi practic toate cererile de măsurare de precizie 2D și 2½D, unde fiecare sistem reprezintă o investiție excelentă în ceea ce privește productivitatea, versatilitatea, calitatea de construcție, instruire și servicii de sprijin.

Fiecare componentă a sistemului e concepută utilizând cele mai recente tehnici de proiectare CAD, pentru a asigura performanţa maximă şi manufacturarea din materialele cele mai potrivite pentru scopul ei, asigurând o longevitate garantată, bazată pe o expertiză tehnologică de neegalat a unui lider mondial în domeniul metrologiei.

În plus față de sonda optică integrată, de înaltă performanță, pe unele sisteme sunt disponibile sonde de contact ce permit o gamă extinsă de aplicații de măsurare. Software-ul de analiză dedicată interpretează rezultatele măsurătorilor în timp util, esențial pentru a ține pasul cu producția competitivă de astăzi.

Instrumentele de măsurare clasice cum ar fi șublere digitale sau cu cadran, cu posibilitate de transmitere de date sau fără, micrometrele digitale sau cele mecanice, comparatoarele digitale sau cele cu cadran etc.  sunt coloana vertebrală a industriei de măsurare iar Mitutoyo oferă o gamă completă care acoperă, practic, toate cerinţele, fie că este vorba o aplicaţie ce necesită doar un şubler de bază, fie că toleranţele sunt atât de strânse încât este necesar cel mai precis şi cu cea mai mare rezoluţie micrometru de mână de pe piaţă.

Fiecare componentă a unui produs este concepută folosind cele mai recente tehnologii de proiectare CAD, pentru a se asigura performanţa sa maximă şi pentru a fi manufacturată din cele mai potrivite materiale care să asigure o longevitate garantată, bazată pe expertiza tehnologică de neegalat a unui lider mondial în metrologie.

Ieșirea de date este disponibilă la cele mai multe instrumente DIGIMATIC pentru imprimare și stocare a rezultatelor măsurătorilor independent, folosind un procesor de date dedicat, sau pentru transfer ulterior prin cablu sau de interfață fără fir la sistemele SPC distribuite ce rulează software-ul Mitutoyo de analiză.

Software SPC – Measurlink Real Time este un program statistic de control de proces oferit de Mitutoyo.

Mitutoyo este cunoscut in toata lumea mai degraba pentru productia de instrumente de masura de inalta clasa. Dar Mitutoyo incearca sa vina in intampinarea utilizatorilor cu solutii complete in procesul controlului calitatii , si ofera utlizitatorilor pe langa instrumente programe complete de SPC cum este si Measurlink. Measurlink este un program dezvoltat de Mitutoyo USA , de mai mult de 10 ani de zile, unde isi au originea dealtfel programele SPC.  Cresterea rapida a sectorului indutrial, mai ales in domeniul auto,  a  generat necesitatea  de a colabora  intre diverse companii straine astfel a devenit necesar standardizarea controlului calitatii  si obligat a rezultat un proces standard a calitatii ISO9000 valabil peste tot in lume , ulterior devenind ISO9001. Programul statistic de control de proces Measurlink asigura prin modulele sale de Process Manager, Process Analyzer, Gage R&R , Gage management un program complet SPC  respectand standardului ISO9001 , pentru toate companiile care se respecta.

OFERTĂ SPECIALĂ!
– 15% discount pe toată perioada Demo Metal Brașov, la toate echipamentele mari – asistate de PC si software.