Proma Machinery SRL, cu experiență de peste 10 ani pe piața din România, importă și comercializează următoarele categorii de utilaje: abkant de îndoit tablă, prese hidraulice, mașini roluit tablă, foarfeci ghilotină pentru tablă, mașini de șanfrenat tablă, mașini de tăiere cu laser, mașini de tăiere cu plasmă, mașini pentru bordurat tablă, fierăstraie debitat metale, strunguri pentru metale, mașini de frezat metale, polizoare metal, mașini de găurit metale, mașini de ascuțit scule, mașini roluit profile, mașini filetat țevi, mașini de îndoit țevi, mașini de șanfrenat și debitat țevi, mașini de șlefuit, cabine de sablat, mașini de spălat și degresat piese metalice.

Reprezentăm în România mărci consacrate, de la producători de talie mondială, precum: BIEGEMASTER, DENER, ELMALI, GBC INDUSTRIAL TOOLS, NIKMANN, PILOUS, RUKO, SAHILNER, ZMM BULGARIA.

Vizitează standul nostru pentru a vedea noua tehnologie de îndoit tablă! Abkant-urile servo electrice, marca DENER, eficiente, rapide și ecologice!