Suntem un colectiv tânăr cu o experiență de 10 ani în domeniul nostru principal de activitate. Vă oferim un portofoliu larg de produse de înaltă calitate. Parteneriatele exclusive cu companii lider în domeniile lor de activitate, ne oferă șansa să punem la dispoziția clienților noștri soluții complete pentru afacerile lor. Una dintre companiile partener este OTEC Germania – lider de piață pentru mașinile de finisare. Pentru toate domeniile de aplicare, înaltă precizie pentru toate suprafețele. Oferim mașini de finisare în masă sau finisare individuală.

La standul nostru de la DEMO METAL vă prezentăm:

  1. Mașina de finisare prin glisare – OTEC DF5.

Cu până la zece suporturi de prelucrat, pentru producția industrială de dimensiuni medii sau foarte mari, oferă următoarele beneficii:

  • Fiabilitate absolută – Utilizarea consecventă a celor mai bune materiale și componente asigură o funcționare fără probleme și o durată lungă de viață.
  • Eficientizarea costurilor – Investiția de capital relativ scazută, combinată cu potențialul de economisire al costurilor foarte mari în ceea ce privește costurile de procesare, face ca seria DF să fie o soluție extrem de eficienă din punct de vedere al costurilor.
  • Rezultate perfecte de finisare – Debavurare, șlefuire și finisare lucioasă într-o calitate comparabilă cu cea obținută prin finisare anuală.
  • Timp scurt de procesare – În cele mai multe cazuri, se pot obține suprafețe perfecte în doar câteva minute.

2. Soluții inovatoare pentru colectarea, separarea și redarea uleiului din ceața de ulei emisă de mașinile-unelte – 3Nine

  • Gama Greenline este a doua generație de separatoare, disponibilă în diferite dimensiuni. Nova 300 absoarbe efectiv ceața de ulei/ fumul de ulei format în timpul prelucrării pe mașini-unelte mai mici. Separă și returneaza în bazin uleiul/ emulsia, iar filtrul HEPA purifică aerul cu până la 99,97 %.

    3. Soluții pentru comprimarea deșeului de șpan, indiferent de material – Eidos 

Supercompact EVTM-55-L este o mașină compactă de brichetare șpan. Este special concepută pentru a fi amplasată în apropierea mașinilor-unelte, sub banda de transportare șpan.

  • Supercompact EVTM-55-L este prevăzut cu un dispozitiv care îi permite să funcționeze în mod automat. Construcția mașinii o face ușor de manevrat, astfel încât este posibilă mutarea acesteia între mașinile din hala de producție.