Inicad Design furnizează soluții software pentru CAD, CAM, CAE, în special pentru matrițerii, dar și pentru sculării, în general. Principalele programe oferite sunt CIMATRON, destinat proiectării matrițelor, dar și fabricației acestora, partea de manufacturare putând fi utilizată pentru orice fel de produse, și MASTERCAM, pentru manufacturare.

Pentru proiectanții de matrițe oferim programe și consultanță în domeniul simulării injecției cu compensarea matriței (CADMOLD) sau a turnării sub presiune (CAST DESIGNER), precum și soluții de simulare a procesului de ambutisare (AUTOFORM).

Având în vedere cerința firmelor de a reduce timpii de execuție odată cu creșterea calității produselor, punem la dispoziția lor un program de întocmire a ofertelor pentru matrițe, fără a se realiza produsul complet (CALCMASTER), și un program pentru planificarea activității IK OFFICE, dar și un program de optimizare a traiectoriilor de frezare, împreună cu simularea coliziunilor după post-procesare (NC BRAIN).

Nu în ultimul rând, oferim soluția CIMCO pentru crearea de baze de date cu programele și modificările efectuate în timp, respectiv de monitorizare a funcționării mașinilor CNC din atelier.