octombrie 21, 2017

Produsele pe care le vom prezenta în cadrul expoziției vor fi: filtre hidraulice și soluții de filtrare a uleiului hidraulic, filtre de aer, filtre de ulei și separatoare aer ulei pentru compresoare marca Donaldson, filtre de combustibil, filtre și sisteme de filtrare pentru aerul compri­mat de la Parker Domnik Hunter unități de aspirare și filtrare a prafului și fumu­lui de sudură, filtre de ventilație, filtre proces.

La standul companiei JAREX Filtertechnik SRL din cadrul DEMO METAL, veți putea afla informații și despre sisteme complete de as­pirare și filtrare fum sudură și praf polizare:

  • – Unitatea de filtrare TEKA Filtoo – Cel mai mare debit pe unitate mobilă la cel mai mic preț
  • – Unitatea de filtrare TEKA Filtoo este o unitate de filtrare mobilă cu alimentare de 230V/50Hz, motor de 1,1 kW și ven­tilator montat în carcasă proprie. Uni­tatea este echipată cu un braț de aspi­rare din tub flexibil DN 150 cu o lungime de 3 m și structură de susținere interioară, sau cu furtun flexibil de lungime 3 m, hotă de aspirare și picior magnetic. Unitatea este echipată cu 4 trepte de filtrare. Materialul filtrant și prefiltrul din clasa de filtrare F5 au rolul de a sepa­ra particulele grosiere urmând ca filtrul principal F9 să elimine particulele fine.
  • – Unitatea de filtrare are în construcția standard un filtru cu cărbune activ pen­tru eliminarea gazelor și a mirosurilor.
  • – Unitatea de filtrare TEKA Dustoo – Cel mai mare vacuum pe unitate mobilă la cel mai mic preț
  • – Unitatea de filtrare TEKA Dustoo este concepută în special pentru utilizarea la pistoalele de sudură cu aspirare integrată (extracție torță). Unitatea aspiră fumul de sudură direct în punctul în care este produs și fi ltrează substanțele din aer care sunt periculoase pentru sănătate. Astfel protecția muncii pentru membrii personalului este efi cientizată. Unitatea este echipată cu două turbine de înaltă presiune care asigură o putere de aspirare ridicată cu o presiune de până la 20.000 pascal. Dustoo este echipat cu un cartuș de filtrare BIA M cu un grad de separare mai mare de 99%. Acesta poate fi curățat atât manual prin sufl are cu aer comprimat cât și automat. Astfel durata de viață a cartușului este prelungită. Particulele fi ltrate sunt colectate într-un recipient de colectare a prafului. Unitatea cu o greutate de doar 25 kg este echipată cu roți. Datorită mobilității acesteia este ideală pentru cazurile în care punctele de lucru (punctele în care este necesară aspirarea) se schimbă frecvent.