• Demo Metal Brasov 2018

În urma interesului managementului companiilor din industrie și al celor din Brașov în special, cu obiectivul fundamental al evidențierii avantajelor competitive oferite companiilor din domeniul prelucrării metalelor de noile concepte și tehnologii: INDUSTRY 4.0, IioT, Digital Twin etc., vom detalia tema digitalizării fabricației în această ediție „SMART INDUSTRY” a evenimentului anual de la Brașov.

În cadrul DEMO METAL, in prima zi – pe 26 noiembrie, se va  organiza Forumul cu tema FABRICAȚIA INTELIGENTĂ – cerere și ofertă, față în față la DEMO METAL BRAȘOV 2018,  în care companiile producătoare locale din domeniile AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI își vor prezenta nevoile specifice către furnizorii prezenți la eveniment, iar aceștia, la rândul lor, vor prezenta soluțiile pe care le oferă în forum și workshop-uri și le pot demonstra în stand celor interesați.

Companiile participante la DEMO METAL BRAȘOV 2018 ce oferă soluții IioT, INDUSTRY 4.0, Digital Twin etc. vor fi promovate într-un ghid de soluții „SMART INDUSTRY” prezentat în cadrul evenimentului de la Brașov, ce va fi disponibil înainte de eveniment și distribuit național către specialiștii cititori ai revistei T&T-Tehnica și Tehnologie și tuturor vizitatorilor, la intrarea în spațiul expozițional.

Companiile interesate să participe la eveniment, ca speakeri sau în auditoriu, sunt rugate să contacteze organizatorul la: demometal@tehnicmedia.ro sau 0753.317.247. Menționăm că pentru prezentările soluțiilor pentru digitalizarea fabricației, au prioritate companiile expozante.