• sudura prin realitate virtuală augmentată la Demo Metal Brasov 2018

La Demo Metal Brașov, vizitatorii standului ABICOR BINZEL ROMÂNIA (Pavilion B, Stand 11) vor putea intra în contact direct și participa la demonstrații cu produse și soluții tehnice de avangardă, printre care:

– Pistolete MIG/MAG seriile MB EVO PRO și ABIMIG AT LW, ambele echipate cu tehnologia ,,low-weight” ce permite reducerea greutății cu până la 50% față de versiunile uzual existente pe piață, aspect ce permite creșterea productivității și îmbunătățirea substanțială a ergonomiei.
FES 200 W3: sistem de exhaustare certificat W3 (oțel inoxidabil) și pistolete seria RAB GRIP LW, cu grad de filtrare 99,99%, curățare automată și filtru reutilizabil.
ABIDRIVE V2: alimentare cu sârmă rece cu pistolete din seria ABITIG
– soluții complete pentru sudarea robotizată: surse de curent iROB, pistolete ABIROB și senzorul laser de urmărire a rostului TH6D.
– EWR – sistemul revoluționar de economisire și monitorizare a gazului la sudare: până la 60% economie și reducerea drastică a amprentei CO2 asupra mediului.
– SOLDAMATIC – tehnologie de instruire a sudorilor cu realitate virtuală augmentată.

Sudorii experimentați, și nu numai, sunt invitați să-și testeze abilitățile zilnic în cadrul competiției de sudare virtuală cu echipamentul SOLDAMATIC. Evident vor fi și premii!

ABICOR BINZEL ROMÂNIA este filiala din România a grupului german ABICOR BINZEL®, lider mondial în domeniul proiectării și producției pistoletelor și perifericelor pentru sudare manuală, mecanizată sau robotizată, MIG/MAG, WIG sau Plasmă.