• Renishaw Demo Metal Brasov 2018

Renishaw, companie globală de tehnologii inginerești, își expune gama de produse metrologice extinse, la Demo Metal Brașov, în perioada 26 – 29 noiembrie 2018, în pavilionul B, stand 1.

Un punct cheie al prezentării va fi noul sistem Equator™ 500, fratele mai mare al Equator ™ 300, care permite verificarea pieselor cu un volum de lucru de 500mm diametru și până la 400mm înălțime.

Renishaw Equator_500_with_EQ300

Sistemele Equator 300™ și 500™ sunt precise, pentru orice variație de temperatură între 5°C și 50°C, și sunt capabile de viteze de scanare mai mari de 200mm/s. Fiecare sistem este compatibil cu software-ul Organiser , ușor de utilizat de către operatori, cu software-ul EZ-IO pentru automatizare precum și software-ul IPC (control inteligent al procesului) pentru actualizarea compensărilor de scule pe mașinile CNC.

Un alt produs prezentat va fi echipamentul laser XM-60, capabil să măsoare toate cele 6 grade de libertate, dintr-o singură configurare, pentru orice orientare a axelor liniare. Echipamentul oferă o îmbunătățire semnificativă în direcția simplității și a economisirii timpului față de tehnicile convenționale de măsurare cu laser.

Proiectat pentru piața mașinilor-unelte, XM-60 completează linia de produse de calibrare a firmei Renishaw, care include sistemul laser XL-80, calibratorul pentru axe rotative XR20-W și echipamentul Ballbar QC20-W. XM-60 utilizează compensatorul de mediu XC-80 pentru a corecta variațiile condițiilor de mediu.

Renishaw QC20-W_on_DMG

Vor mai fi prezentate câteva dintre produsele Renishaw destinate CMM, inclusiv capul motorizat PH20 pe 5 axe, precum și palpatoare și software în măsură să reducă timpii de setare cu până la 90% și să îmbunătățească controlul proceselor.

Renishaw PH20 CMM probe

Pentru mai multe stiri despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.