• Teximp la Demo Metal Brasov 2018

Teximp SA, dealer autorizat în România pentru renumite companii constructoare de mașini-unelte CNC din lume: Haas Automation, Matsuura, Nakamura-Tome, Tornos, va prezenta la Demo Metal Brașov 2018  (stand 27, pavilion B) un Centru de Prelucrare Vertical – VF-2SS Haas și un Strung ST-20Y Haas.

VF-2SS Haas este un Centru de Prelucrare Vertical CNC de mare viteză (Super Speed) din clasa mică-medie care asigură o productivitate ridicată în prelucrare datorită arborelui in-line cu o turație de 12.000 rot/min, putere 22.4 kW cu un cuplu de 122 Nm, a magaziei de scule laterală superrapidă cu braț pentru 30+1 scule și a avansurilor rapide de 35.6 m/min.

ST-20Y Haas este un Centru de Strunjire CNC care oferă posibilitatea efectuării de operații prin strunjire, frezare și găurire datorită configurației mașinii prin cele 4 axe: X, Y, Z, C, având turela BMT65 cu 12 posturi și scule antrenate cu moment mare de torsiune și axa C.

Teximp SA, va prezenta demonstrații live pe cele două echipamente VF-2SS Haas și ST-20Y Haas.

Pe perioada Demo Metal, Teximp SA oferă o promotie specială cu 20% discount pentru toate Strungurile model ST și DS. Pe lângă aceasta, clienții pot beneficia de promoția companiei pentru finanțare direct de la producătorul american.

Pentru mai multe stiri despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.