• Top Metrology la Demo Metal Brasov 2018

Pentru Demo Metal Brașov, TOP Metrology SRL, distribuitor exclusiv al unor renumite companii, v-a pregătit:

Centru de prelucrare vertical – Makino PS105

Makino PS105 stabilește un nou standard în categoria centrelor de prelucrare vertical. Prin construcția lor, centrele Makino PS65 și Makino PS105 oferă un amestec unic de putere, viteză, precizie, eficiență, flexibilitate și productivitate. Construcția centrelor din seria PS, încorporează un batiu turnat ce oferă robustețe, rigiditate și precizie. Centrul CNC vertical Makino PS105, include de asemenea șuruburi cu bilă cu răcire interioară și controlul temperaturii pentru precizie și ghidaje liniare pentru viteză și performanță.

Braț portabil de măsurare 3D Nikon MCAx / MCAx+

Brațul poliarticulat Nikon MCAx cu 7 axe pentru măsurare în coordonate este precis, de încredere și ușor de utilizat. Este perfect de utilizat împreună cu laserul ModelMaker MMDx/MMCx și softul Focus 10 pentru scanare și inspecție 3D. Această soluție completă, precisă și portabilă este ideală pentru utilizarea în laborator sau în mediul industrial.
Brațul MCAx poate fi echipat cu o mare varietate de palpatori sau scanner laser. Felxibilitatea face ca brațul de măsurare să fie soluția cu cea mai mare variație de aplicații, acesta fiind disponibil pentru un volum de măsurare de la 2 la 4,5 metri în diamentru.

Brat portabil de masurare 3D Nikon MCAx MCAx+

Sistem video multi-senzor Nikon iNEXIV VMA-2520

Sistemele multisenzor din seria iNexiv au fost special concepute pentru măsurători precise și rapide cuprinzând o largă gamă de aplicații. Seria iNexiv are posibilitatea de a măsura și prin palpare, devenind astfel un sistem multisenzor complet (video + laser + palpare), fiind echipamentul ideal din laboratorul de metrologie. iNexiv VMA este conceput pentru măsurători 3D în industria medicală, mecanică de precizie, matrițe și piese injectate, componente electronice etc.

Imprimantă 3D industrială – Prodways ProMaker P1000

Prodways împreună cu Hunan Farsoon Technologies a dezvoltat o gamă largă de imprimante 3D premium ce folosesc principiul de sinterizare laser. Gama de imprimante industriale 3D ProMaker P include ultimele tehnologii în ceea ce privește tehnologia de prototipare rapidă și de producție în masă și poate fi folosită într-o gamă mare de industrii, cum ar fi: aerospace, automotive, medicală, design și arhitectura, bunuri de larg consum, dar și în cercetare și în mediul academic.

Prodways-p1000

Sistem de marcare si gravare cu laser Lasit TowerMark

Lasit TowerMark este un sistem de marcare extrem de versatil și poate fi folosit atât manual, cât și în combinație cu un robot pentru încărcare / descărcare. Toate componentele sunt în interiorul cabinetului, care face parte din structura principală. Ușa poate fi manuală sau pneumatică. Sticla de vizualizare mare și sistemul de iluminat interior oferă o imagine clară a obiectelor care urmează să fie gravate.

Lasit Towermark

Mașina optică de măsurat Vicivision MTL Techno M309

Imaginile detaliate captează chiar și caracteristicile mici, care sunt greu de masurat cu echipamentele traditionale. Fiecare piesă produsă poate fi măsurată chiar lângă centrul de prelucrat. Datorită vitezei de scanare și analiză, un singur echipament Vicivison Techno poate fi folosit pentru analiza tuturor pieselor produse. Reduce timpii de întrerupere din producție, datorită inspecției imediate direct în hala de producție. Reduce semnificativ piesele rebut, implementând acțiuni preventive de măsurare. Operatorii sunt mai independenți în timpul inspecției, iar seturile de instrumente pot fi ajustate înainte ca părțile să iasă din toleranțele admise, pentru a reduce cantitatea de piese rebut.

Vicivision m309

Metrios – sistem optic de măsură 2D

METRIOS este un echipament optic pentru control bi-dimensional, care permite operatorilor să efectueze teste corecte și obiective în cadrul procesului de control al calității. Metrios este special conceput pentru a funcționa direct în hala de producție, în timpul inspecției finale, înainte de expediere. Echipamentul este ușor de utilizat, trebuie doar să așezați piesa care trebuie inspectată pe masa sistemului, apasați un buton, iar echipamentul detectează automat profilul piesei.

Metrios

Reducerile acordate de Top Metrology, la standul 20a, din pavilionul B, sunt cuprinse între 5 și 15%.

Pentru mai multe stiri despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.