• Trieurodata Dimeco Demo Metal Brasov 2018

Trieurodata reprezintă oficial în România compania Dimeco, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor și benzilor metalice în bobină. Liniile flexibile pe care le propune realizează cu precizie atât operațiuni de ștanțare, cât și de debitare precisă, rezultatul fiind o piesă finită de calitate foarte bună.

Trieurodata oferă pieței românești echipamente profesionale de marcare permanentă a metalelor prin micropercuție, gravare sau folosind tehnologia laser, produse de SIC Marking. La standul companiei veți putea vedea „în acțiune” o parte dintre aceste echipamente.

Trieurodata propune, de asemenea, și echipamente de marcare industrială cu jet de cerneală sau prin alte tehnologii (DOD, TTO, TIJ, laser), produse de Markem-Imaje, unul dintre liderii mondiali în domeniu. Acestea sunt dedicate marcării de calitate a unei game foarte largi de tipuri de materiale, prezente în domenii industriale cât se poate de diverse.

În același timp, compania reprezinta în România unii dintre cei mai importanți producători de imprimante industriale și cititoare de coduri de bare: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell etc.

De asemenea, Trieurodata propune pieței românești cea mai variată gamă de cuțite și piese de uzură pentru mașini de ambalat sau Tetrapak, dar și sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatură, etichete autoadezive termosensibile și multe altele.

Specialiștii companiei vă așteaptă la standul 1, din pavilionul A.

Pentru mai multe stiri despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.