• IFM

În acest an, ifm regândește complet conceptul standului său la Demo Metal – elementul central fiind, pentru prima dată, o instalație de realitate augmentată. Componenta tehnologică a instalației este camera 3D dezvoltată de pmdtechnologies, care este integrată într-un smartphone Google Tango.

Anul trecut, această tehnologie a devenit un adevărat eveniment la târgul de la Hanovra, atunci când președintele american Barack Obama și cancelarul Angel Merkel au testat ochelarii VR echipați cu această cameră la standul ifm.

În acest an, toată lumea care vizitează Demo Metal poate experimenta și testa această tehnologie, live, la standul ifm. Datorită realității augmentate, vizitatorii vor avea o viziune extraordinară asupra viitorului industriei și a aplicațiilor noastre. Instalațiile unei fabrici digitale pot fi operate practic – rezultatele, datele măsurate și informațiile afișate în așa-numiții digital twin (reprezentări ale obiectelor fizice din lumea digitală utilizate pentru optimizarea proceselor de producție).

Vă prezentăm, pentru prima data live la Demo Metal Brașov – Fabrica Digitală!

Experimentați, între 26 – 29.11.2018, în Pavilionul B, stand 24, cu ajutorul tehnologiei 3D, diferite aplicații și soluții ifm.

Pentru mai multe stiri despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.