• Kaeser

La Demo Metal Brașov, Kaeser vă așteaptă la standul 22, pavilion B cu echipamente în funcțiune. Toate utilajele care vor face demonstrații în cadrul târgului beneficiază de aportul compresoarelor Kaeser.

AIRCENTER SK 25 cu renumitul SIGMA PROFILE

Sistemul AIRCENTER SK 25 oferă mai mult decât capacitatea de a produce, trata și stoca în mod eficient aerul comprimat utilizând o unitate cu amprentă minimă: utilizatorii beneficiază, de asemenea, de tehnologie avansată și de un design modern care ridică conceptul „plug-&-work” la un nou nivel. Toate componentele sistemului – compresor, uscător cu refrigerare și recipientul de aer de dedesubt – sunt integrate într-o singură carcasă, astfel că întregul sistem are aspectul unui singur echipament. Eficiența energetică, întreținerea ușoară, durata lungă de viață și coordonarea optimă a tuturor componentelor au stat la loc de cinste în timpul tuturor fazelor de proiectare.

Kaeser

În plus, la standul Kaeser veți putea afla informații despre Sigma Air Manager 4.0 (SAM 4.0).  

Sistemul din noua generație SAM 4.0 – sistem central de control master pentru toate componentele de producție și tratament al aerului comprimat – este acum disponibil. Printre multe alte beneficii, acesta optimizează valorile de presiune, reglează automat debitul de aer al sistemului de compresoare pentru a se adapta cererii fluctuante de aer și maximizează eficiența energetică pe baza pierderilor asociate modului de control, de comutație și flexibilității presiunii, totodată permițând stației de aer comprimat să beneficieze de viitoarele servicii, precum mentenanța predictivă (Predictive Maintenance). Toate aceste caracteristici stimulează atât siguranța în exploatare cât și eficiența, reducând în același timp, în mod semnificativ, costurile cu energia.

Pentru mai multe noutăți despre Demo Metal Brasov 2018, accesati sectiunea de stiri.