• Total

În acest an, Total Lubrifiants Industry anunță lansarea gamei TOTAL FOLIA, o dezvoltare revoluționară în domeniul fluidelor de prelucrare a metalelor.

TOTAL FOLIA este o gamă de fluide obținute pe bază de biopolimeri şi apă, fără conținut de uleiuri minerale și emulsifianți. O gamă de produse cu proprietăți remarcabile de răcire și lubrifiere, ce oferă utilizatorilor o soluție unică pentru o varietate de operații de prelucrare. Detalii, la standul 20b din pavilionul B.

TOTAL România este afiliata locală a Grupului TOTAL, lider european în rafinare și unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței petroliere la nivel mondial, activând în toate domeniile industriei de petrol și gaze: extracție, rafinare, prelucrare și distribuție, în peste 130 de țări.

În 2005, în urma fuziunii între TOTAL FRANCE și LUBRIFIN, s-a construit la Cristian, Brașov una dintre cele mai moderne fabrici de lubrifianți din Europa, cu o capacitate de producție de 30.000 tone pe an. Filiala din România comercializează o gamă completă de lubrifianți și fluide speciale, pentru toate ramurile domeniului industrial. Produsele respectă cele mai severe norme internaționale în domeniu, produsele fiind omologate de cei mai importanți constructori de echipamente.