• Ferocet

La standul Ferocet, pavilion A, stand 19, vor fi expuse piese din aluminiu, oțel, inox, bronz, alamă. Aceste piese au fost realizate la punctul de lucru din Craiova pe mașini-unelte cu comandă numerică, dar și pe mașini-unelte de strunjit și frezat convenționale.

Piesele expuse sunt în parte piese la care nu s-au realizat tratamente termice, termochimice sau acoperiri, iar la o parte dintre acestea fiind realizate astfel dorim sa arătăm vizitatorilor cum se prezintă o piesă în urma procesului de așchiere dar și cum arată o piesă finită înainte de a fi montată. De asemenea, vor mai fi expuse piese sudate cu tehnologie MIG, TIG.

Toate piesele prezentate sunt piese componete și subansamble sudate  pentru mașini automate, packaging, etc.

Ferocet S.R.L. este o firmă fondată în anul 2009 având la momentul respectiv capital privat român și ca obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.

Clienții Ferocet sunt nume importante, care activează în industria mașinilor automate de împachetat, din industria alimentară, automatizări industriale, prototipuri. Sunt specializați în prelucrarea materialelor: aluminiu, oțel, inox, bronz, alamă, materiale plastice, materiale compozite din rășini fenolice cu inserție de bumbac.