• Iridex

La standul 2 din pavilionul A, vizitatorii vor putea afla informații despre serviciile de prelucrare a metalelor pe care compania Iridex le oferă.

Compania Iridex Group Plastic, înființată în 1993 ca firmă privată, reunește domenii de activitate diverse: construcții, agricultură, mase plastice, salubritate, toate având ca numitor comun grija pentru mediu. Compania este prima firmă producătoare din România de plasă tip rețea din polietilenă, obținută prin extrudare. În prezent, are în portofoliu o largă gamă de plase și manșoane de protecție pentru piese metalice și ceramice.

De asemenea, oferă servicii de calitate în debitarea laser a unei largi game de materiale precum oțel carbon, oțel inoxidabil sau aluminiu, cu ajutorul noii generații de laser marca Trumpf, TruLaser 3030. Pe lângă debitare, execută prelucrări precum: găurire, strunjire, frezare, filetare, gravare cu fascicul laser a metalelor. Masa de lucru a mașinilor de debitat cu laser este de maximum 3.000 mm lungime și 1.500 mm lățime. Grosimea maximă de debitare este de 20 mm pentru oțel carbon, 12 mm pentru oțel inoxidabil și 8 mm pentru aluminiu.

Avantaje:

  •  – Calitatea excepțională a marginii, care nu mai necesită reprelucrare;
  •  – Productivitate sporită și utilizarea eficientă a foii rămase, grație funcției de Drop&Cut;
  •  – Proceduri inovatoare de prelucrare rapidă și operativă.