• Klingspor

Klingspor este un producător de top la nivel mondial de produse de înaltă calitate pentru șlefuirea suprafețelor și tăierea materialelor. Principiul companiei Klingspor: totul într-un singur loc – de la cercetare și producție, consultanță și desfacere până la service. De la înființarea companiei din anul 1893,  aceasta a influențat istoria șlefuirii moderne prin numeroase inovații: discurile de tăiere și de polizare cu turație ridicată, discurile lamelare frontale și periile abrazive sunt doar câteva din produsele abrazive îmbunătățite semnificativ de noi și introduse cu succes în producția de serie.

Produsele de înaltă performanță Klingspor îndeplinesc cele mai exigente cerințe privind calitatea suprafeței, durabilitatea și capacitatea de șlefuire precum și siguranța în exploatare. Cu un program complex de peste 50.000 de produse abrazive pentru polizare, șlefuire și degroșare Klingspor oferă utilizatorilor produsul potrivit fiecărei cerințe, adesea chiar și în mai multe variante: benzi abrazive, role abrazive, fibrodiscuri, foi abrazive, perii abrazive, bureți abrazivi, discuri lamelare frontale, discuri de debitare și polizare, discuri cu prindere rapidă, freze cu carburi metalice, produse abrazive cu liant cauciucat, discuri și carote diamantate.

Reprezentanța Klingspor din România activează pe piața locală încă din anul 2002, oferind clienților o gamă variată de produse în stoc permanent, livrare rapidă și consultanță de specialitate.

Detalii despre produsele puse la dispoziție, aflați la standul 23, pavilion A.