Industry 4.0 este noua abordare revoluționară a proceselor de producție la nivel global. Abordarea acestor concepte presupune viziune strategică și propune provocări noi pentru managementul și specialiștii din companiile industriale din România. Demo Metal – Smart Factory este hub-ul de digitalizare ce facilitează contactul cu cei mai buni profesioniști și interacțiunea cu cele mai relevante experiențe în adoptarea noii paradigme a proceselor de fabricație, pentru punerea la curent, scurtarea termenelor de implementare și menținerea în topul competiției productivității.

Cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global.

SchaefflerPrehStabilusGreenbau, Caditec sunt doar câteva dintre companiile ce vor fi reprezentate la nivel de top management în Forumul Smart Factory: Tranziția către Industry 4.0 – Incursiune în viitorul afacerilor din industrie ce va avea loc la Demo Metal Brașov în data de 05 noiembrie 2019. Evenimentul este cea mai importantă acțiune de acest gen desfășurată în România, facilitând contactul direct cu personalități importante ce vor împărtăși din experiența proprie.

Industry 4.0 mindset este provocarea hub-ului Smart Factory din cadrul Demo Metal Brașov. Ai ocazia unică de a intra în contact cu factorii de decizie din evoluția pieței industriale pe tema ce va constitui cea mai importantă creștere de piață a viitorului industrial. Nu rata startul în cursa cea mai importantă a viitorilor ani alături de cele mai importante personalități ale companiilor din industrie!

Smart Factory / Industry 4.0 este subiectul pe care nu trebuie să-l neglijezi! Noi îți oferim această șansă și te invităm la un eveniment de excepție!

Pentru mai multe detalii despre desfășurarea forumului, urmărește pagina dedicată sau scrie-ne la adresa demometal@tehnicmedia.ro.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA FORUM!

 

Detalii plata

 

Pas 1: Plata se face prin ordin bancar în contul nostru bancar, la cursul euro BNR din ziua respectivă, cu menționarea tipului de bilet achiziționat.

Datele pentru plată:

S.C. TEHNIC MEDIA SRL

Nr. ord. reg. com/an: J40/2151/2003, Cod fiscal: RO 15207870
Cont IBAN: RO09RNCB0304008416910001, deschis la BCR UNIC

Pas 2:  Factura se va emite după confirmarea plății (se poate trimite dovada plății la adresa offfice@tehnicmedia.ro)

Pas 3: După confirmarea plății se va trimite invitația nominală

Asta e tot! Ne vedem la FORUM!