• TRIEURODATA

La această ediție a Demo Metal Brașov, Trieurodata (Stand 18, Pavilion A) va prezenta robotul colaborativ de la Universal Robots, perfect pentru aplicațiile de asamblare, polizare, lipire, înșurubare și nu numai. Poate fi utilizat, de asemenea, în stații separate de lucru, montate pe banc, pentru preluarea, asamblarea și plasarea pieselor în fluxurile de producție optimizate.  Este ușor de montat în liniile de producție, iar folosirea acestuia se reflectă în costuri reduse și o perioadă de recuperare a investiției foarte rapidă. Robotul colaborativ de la Universal Robots ajută operatorii umani, reduce numarul de accidente, permite programarea ușoară, chiar și pentru operatorii fără experiență. În plus, se bucură de configurare rapidă și implementare flexibilă.

Trieurodata oferă pieței românești echipamente profesionale de marcare permanentă a metalelor prin micropercuție, gravare sau folosind tehnologia laser, produse de SIC Marking. La standul companiei veți putea vedea „în acțiune” o parte dintre aceste echipamente.

Marcarea industrială va fi de asemenea reprezentată în standul de la Demo Metal Brașov de echipamente de printare cu jet de cerneală, produse de Markem-Imaje, unul dintre liderii mondiali în domeniu. La Trieurodata găsiți întreaga gamă de echipamente destinate marcării unei game largi de tipuri de materiale, prin diferite tehnologii: DOD, TTO, TIJ, laser etc.

Trieurodata reprezintă oficial în Romania compania Dimeco, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente automatizate complexe pentru prelucrarea tablelor și benzilor metalice în bobină. Liniile flexibile pe care le propune realizează cu precizie atât operațiuni de ștanțare, cât și de debitare precisă, rezultatul fiind o piesă finită de calitate foarte bună.

În același timp, compania reprezintă în România unii dintre cei mai importanți producători de imprimante industriale și cititoare de coduri de bare: Toshiba, Zebra, Sato, TSC, Honeywell etc. La standul de la Demo Metal Brașov pot fi văzute și testate aceste echipamente. Tot aici poate fi găsita și întreaga gamă de sigilii, markere sau covoare industriale, indicatoare de temperatură, etichete autoadezive termosensibile și multe altele.