• CED

Implementarea operațională a eforturilor de promovare a exportului și dezvoltarea economică a Ungariei în Europa Centrală este asigurată de CED – Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd., ca instituție subordonată Ministerului Afacerilor Externe a Ungariei.

În standul comun CED (Stand 28b, Pavilion B) și-au anunțat participarea (până în momentul de față) următoarele companii: 

Cu ajutorul celor 22 de reprezentante aflate în țările vecine  Ungariei, plus Polonia și Cehia, precum și a rețelei de 14 birouri localizate în reședințele de județ din Ungaria, CED are o viziune exacta asupra cererii precum și a ofertei. Scopul rețelei constă în facilitarea accesului firmelor maghiare pe piețele externe, sporind astfel la volumul de export al Ungariei, contribuind la competitivitatea economică a regiunii. Portofoliul de servicii acoperă toate segmentele proceselor comerciale și este adaptat nevoilor întreprinderilor ungurești, și bineînțeles internaționale, fiind accessibile tuturor partenerilor. Printre serviciile rețelei se numără: inclusiv căutarea și medierea partenerilor direcționați, monitorizarea oportunităților specifice de export, participarea și/sau la expozițiile regionale și nu numai.