• Bosch Rexroth

Economică, precisă, sigură și eficientă din punct de vedere energetic, tehnologia de acţionare şi control de la Bosch Rexroth (Stand Smart Factory, Pavilion  B) pune în mişcare utilaje şi sisteme de orice dimensiune. Compania reunește experiența sa la nivel mondial în aplicaţii destinate segmentelor de piață Aplicații Mobile, Construcţii de Maşini Industriale și Automatizări Industriale pentru a dezvolta componente inovatoare, precum și soluții și servicii de sistem adaptate cerinţelor.

În standul SMART FACTORY de la Demo Metal, Bosch Rexroth va prezenta:

  1. ODiN (Online Diagnostics Network) Condition Monitoring

Soluția software ODiN permite implementarea conceptului de mentenanță predictivă pe anumite echipamente din gama Rexroth: din hidraulică pompe, cilindri, grupuri de pompare, distribuitoare precum și motoare electrice. Datele colectate folosind diferiți senzori (de curent, presiune, temperatură), sunt transmise prin intermediul unui calculator industrial către o locație server (cloud) unde, folosind algoritmi adaptivi de analiză, se generează un indice de sănătate al echipamentului și diferite rapoarte suport pentru organizarea mentenanței.

Beneficii:

    • Creșterea productivității prin reducerea intervențiilor neprevăzute și costisitoare și îmbunătățirea procesului de producție
    • Planificarea predictivă a intervențiilor de mentenanță și a pieselor de schimb prin ODiN Service agreements Didacta – mMs 4.0.

 

  1. IoT Gateway

Iot Gateway este o soluție atât hardware cât și software, oferită de Bosch Rexroth, care facilitează conectarea echipamentelor industriale la internet.

Ușor de configurat din punct de vedere software, IoT Gateway este un sistem care poate conecta o varietate de aplicații IT și echipamente industriale, fiind deschis spre inovație.

Folosind IoT Gateway mașinile dispun de conectivitate și sunt echipate pentru I4.0, monitorizarea în timp real fiind acum posibilă, asigurând transparența și calitatea proceselor.