• KAESER KOMPRESSOREN

La Demo Metal Brașov 2019, KAESER KOMPRESSOREN (Stand 6A și Smart Factory, Pavilion B) vă așteaptă cu echipamente în funcțiune. Toate utilajele care vor face demonstrații în cadrul târgului beneficiază de aportul compresoarelor Kaeser.

Compresor cu șurub SM: compact și puternic

Compresoarele „SM“ cu șurub Sigma Profile optimizat în ceea ce privește fluxul, și cu controlerul intern standard Sigma Control 2 asigură o eficiență mărită, remarcându-se printr-un debit ridicat, cu un consum redus de energie.

Sunt performante, silențioase, eficiente și extrem de ușor de întreținut. Pe lângă versiunile standard, sunt disponibile modele cu uscător cu refrigerare integrat, reglarea turației și recipient de aer comprimat integrat („Aircenter“).

Pentru o generare eficientă a aerului comprimat în intervalul de debite de la 0,95 până la 1,61 m³/min, la 8 bar, și cu o putere de antrenare de la 5,5 până la 9 kW, compresoarele cu șurub din seria SM reprezintă alegerea corectă.

Economii suplimentare de energie se fac și prin utilizarea motoarelor foarte eficiente Super-Premium-Efficiency (IE4) (7,5 și 9 kW). Acestea sunt în prezent cele mai eficiente motoare electrice de pe piață, pe care deocamdată doar Kaeser le montează în compresoare. Alte avantaje importante sunt controlerul intern Sigma Control 2, suprafața de amplasare ocupată foarte mică și desigur funcționarea silențioasă.

În plus, la standul Stand Smart Factory veți putea afla informații și testa Sigma Air Manager 4.0 (SAM 4.0).