• Learnex Brașov

Learnex Brașov (Stand 21, Pavilion A) este primul și singurul centru de lego-robotică și educație antreprenorială pentru tineri deschis la Brașov, un proiect câștigat prin programul „Start-Up Nation”, începând din anul 2017, având ca bază activitățile desfășurate de Asociația SUPORT REGIUNEA CENTRU încă din iunie 2015.

Obiectivul principal este acela de a susține și stimula excelența în educația formală și nonformală, pentru descoperirea și dezvoltarea potențialului maxim al copiilor și tinerilor, și de asemenea, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică. Atât cei care își vor dezvolta cariera în cadrul unor organizații existente, cât și cei care vor porni la drum pe cont propriu vor avea nevoie să deprindă minime abilități antreprenoriale pentru a face față unei lumi în continuă și rapidă schimbare.

Primul pas pentru un inginer este să vadă în spațiu, să intuiască funcționalitatea unui sistem sau a unei construcții viitoare. Asta înseamnă să ai imaginație, adică al doilea pas important pentru un viitor inginer. Copiii au nevoie de vedere în spațiu, de coordonare, de inventivitate. Lumea are nevoie de ingineri, adică de vizionari.

 În cadrul Demo Metal Brașov 2019, Learnex va prezenta un robot ce distribuie pliante și un robot care face colectarea selectivă a deșeurilor.  În plus, sunteți invitați la standul Learnex pentru a face cunoștință și cu robotul Smart Warehouse, despre care veti putea afla mai multe detalii la fața locului.