• RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 23 ani, RENANIA TRADE (Stand 24, Pavilion A) este un jucător influent în domeniul sănătății și securității în muncă.

Renania oferă companiilor partenere și utilizatorilor finali setul complet de soluții, produse și servicii adecvate pentru a proteja viața la lucru, în spitale, în medii cu risc sporit sau în activitățile domestice, de zi cu zi.

În ultimii cinci ani compania a cunoscut extinderi de linie – de exemplu divizia de curățenie Pura, și-a asumat deschiderea către zona de retail, iar la nivel intern a înregistrat transformări de substanță la capitolul „alinieri la ultimele noutăți tehnologice”.

Astăzi, datorită programului de digitalizare, întreaga forță de vânzări a companiei poate oferi tuturor clienților accesul la consultanță personalizată, informații în timp real legate de stocuri sau despre întreaga gamă de produse din portofoliul furnizorilor, poate emite oferte sau prelua comenzi în timp real, poate estima trenduri și aprecia cu infinit mai multă acuratețe necesarul și orizontul de așteptare al pieței.

Aflată, de peste 5 ani, pe un trend ascendent, Renania își menține poziția de leader nu doar la capitolul vânzări, ci și la acela de formator de piață, prin evenimentele pe care le inițiază – vezi Renania Academy, Workplace Safety Management Forum, Renania Executive Summer School sau la care este partener-fondator – cum este Safety Awards Gala.

În cadrul Demo Metal Brașov 2019, Renania va prezenta echipamente de protecția muncii.

Ofertă specială!

CARD PERSONALIZAT RENANIA – cu discount la achizițiile din magazinul din Brașov.