Demo Metal este un barometru al tehnologiei și tendințelor în domeniul industriei prelucrării metalelor. Este evenimentul din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor ce se bucură constant de validarea companiilor importante din piaţă şi a celui mai numeros public de specialitate. Demo Metal este apreciat ca fiind locul unde apar oportunităţi care generează noi contacte şi afaceri, şi oferă posibilitatea consolidării parteneria­telor existente.

În acest an, cei mai importanţi furnizori de maşini-unelte, scule, echipamente, accesorii şi soluţii software pentru industria de prelu­crare a metalelor prezintă inovaţii şi tehnologii de ultimă oră în cadrul unei ediţii aniversare.

 

 Demo Metal asigură oportunitatea unică de a vedea care este cea mai bună soluție pentru investițiile în tehnologie. Suntem pregătiţi să vă întâmpinăm cu soluţii, oportunităţi şi noutăţi. Vă aşteptăm la Brașov cu mașinile-unelte și echipamentele în funcțiune. Demo Metal este evenimentul întreprinzătorilor, ce îi adună la un loc pe toţi cei cu „mânecile suflecate”: organizatori, expozanți, vizitatori, parteneri. Toți contribuie cu ceva, toți au ceva de oferit şi au ceva de câștigat la Demo Metal.

 Onuţ ILIESCU, Director General Tehnic Media

 

 

 

Reprezentanții celor 150 de companii membre ACAROM au avut prilejul să viziteze Demo Metal 2015, despre care, fără excepție, au avut numai cuvinte de apreciere. Vom continua să dezvoltăm parteneriatul pe care îl avem deja cu Tehnic Media, organizatoarea evenimentului de la Brașov și sunt convins că ediția 2016 a Demo Metal va fi cel puțin la fel de utilă și de interesantă.

Constantin STROE, Președinte ACAROM

 

 

 

De ce să participi la Demo Metal?

Pentru că…

  • Demo Metal este evenimentul ce oferă posibilitatea cunoaşterii în detaliu a soluţiilor la problemele întâlnite în producție prin participa­rea la demonstraţii practice
  • Este un eveniment asemeni unui „open house” comun al indus­triei prelucrării metalelor, ce oferă vizitatorilor know-how strategic pentru realizarea de aplicaţii complexe
  • Întâlneşti companii cheie ce vor ilustra avantajele utilizării tehnologiei de ultimă oră și vei obţine astfel informații direct de la compa­niile care fac diferența și o pot și demonstra
  • Prin conlucrarea dintre companiile expozante şi interactivitatea participanţilor apar sinergii ce contribuie la construirea de parteneri­ate pe termen lung
  • Demo Metal este locul unde se construiește și se dezvoltă co­munitatea profesională şi de business a specialiştilor şi managerilor afacerilor din industria de prelucrare a metalelor şi cele conexe.

 

 

Industrial Park Braşov este onorat să găzduiască unicul eveniment din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor: Demo Metal, ediţia 2016. Ne bucurăm să putem oferi un spaţiu expoziţional de excepţie, pe măsura specialiştilor participanţi la eveniment.

Călin COSTAN, Proprietarul Grupului ICCO