Desfașurată la Brașov între 25 și 28 mai, cea de-a cincea ediție a Demo Metal s-a dovedit a fi cel mai reușit eveniment organizat în România, în ultimii ani, în domeniul industrial. Daca în articolul precedent ilustrarea evenimentului a fost facuta prin prezentarea opiniilor vizitatorilor și ale reprezentanților companiilor participante, în acest articol vom prezenta datele finale, care demonstreaza înca o data ca Demo Metal este cel mai important eveniment al industriei românești de profil.

 

Din care, au fost mulțumite și foarte mulțumite de:

Numarul vizitatorilor:84,2%

Calitatea vizitatorilor:96,7%

Noile contacte stabilite:89,3%, 6% fiind parțial mulțumite

  • Întreaga desfășurare a evenimentului:98,4%

  • 73% cu funcții de decizie (42% top management,31% cu putere de decizie)
  • 27%, vizitatori specialiști: ingineri, programatori, tehnicieni, tehnologi, sudori, muncitori, analiști calitate, merceologi etc.
  • 91,5% dintre vizitatori au apreciat prezența echipamentelor și a demonstrațiilor realizate
  • 80% dintre vizitatori considera ca temele abordate în Forumul Demo Metal au fost de mare interes pentru ei (atât pentru dezvoltarea companiei, cât și pentru dezvoltarea personala)

Într-o continua creștere ca numar de expozanți și vizitatori, dar și ca impact pe piața, Demo Metal ramâne evenimentul central al industriei, ocupând un loc important în agenda celor ce activeaza în industria româneasca.

… și ediția din 2017 va fi din nou surprinzatoare!