Titlebar
HomeCOBOTWARE
COBOTWARE

COBOTWARE – Transform your workforce

Compania specializată în roboți colaborativi, aduce la Demo Metal Brașov 2017, întreaga gamă de coboți de la Universal Robots și Kuka. Vizitatorii au ocazia să vadă aplicațiile coboților, programarea simplă a acestora și să discute cu experții Cobotware prezenți la stand. Firma este un start-up cu capital 100% românesc care beneficiază de peste 7 ani experiență a echipei în domeniul roboților industriali și eficientizare a proceselor de fabricație prin automatizare.

Parteneriatele cu Universal Robots, Kuka Robotics și alte companii de prestigiu, conferă firmei suportul necesar pentru a realiza integrări ale roboților colaborativi în fabricile din România, beneficiind de cel mai bun know-how la nivel mondial.

“Cobotware își propune să devină partenerul nr. 1 al integratorilor sau firmelor care vor să folosească roboți claborativi și să trasforme forța de muncă. De la studiile inițiale ale aplicației, realizarea conceptelor, logică de fucționare, programare, până la siguranța în utilizare și întreținere, Cobotware oferă suport companiilor din Romania în tot procesul de integrare a coboților. “Adrian Dumitrașcu – Director General

Aplicațiile ideale pentru coboți sunt activitățile manuale repetitive care au loc lângă lucrătorii umani și nu necesită dexteritatea omului, gândire analitică sau decizii pe loc. Deservirea mașinilor și manipularea pieselor sunt aplicații favorabile pentru coboți mai ales când ergonomia poate cauza sănătății omului sau există riscuri în interacțiunea cu mașini sau substanțe periculoase.

Transformarea forței de muncă înseamnă eliberarea oamenilor de activitățile plictisitoare, repetitive și nesănatoase astfel încât să se poată ocupa de lucruri care adaugă mai multă valoare în procesul de producție.

Coboții pot fi folosiți în orice mediu în care lucrează oamenii, fără să fie deranjați de temperatură, zgomot sau calitatea aerului. Pe de altă parte, sunt folosiți cu success în medii igienice sau chiar camere aseptice certificate.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
  • Lux Divina
    Strada 13 Decembrie Nr. 96
  • 0754.076.700
    demometal@tehnicmedia.ro
Demo Metal
cobotware-demo-metal