Titlebar
HomeConferinte 2017
Despre conferinte

In conferinte au fost abordate tematici de actualitate si de mare interes pentru specialistii care activeaza in industria romaneasca

Demo Metal Brasov 2017
FORUM DEMO METAL BRASOV 2017

Romanian Association for Standardization
  Sales Coordinator Lloyd’s Register Romania SRL
   PhD, Universitatea Transilvania Brașov
    Manager EEN Brașov, Camera de Comerț și Industrie Brașov
     CONFERINTE DEMO METAL BRAȘOV 2017

     Program conferinte 2017
     Program forum

     • digitalizarea
      SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

      “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

     • Preh
      MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

      "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

     • Industria 4.0
      FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

      “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

     • Cad
      BÎRLOGEANU CLAUDIU, DIRECTOR GENERAL si ASOCIAT al CAD WORKS INTERNATIONAL

      "După atâția ani, Demo Metal a devenit pentru noi o tradiție. Participăm în fiecare an la ambele evenimente, Arad și Brașov, și de fiecare dată am fost mulțumiți de rezultatele obținute în urma participării. Din acest motiv, în 2019, am ales Demo Metal Brașov pentru a lansa pe piața tehnologiei inovatoare din România gama de imprimante 3D de la HP Inc. Din punctul de vedere al organizării Demo Metal, ne-am obișnuit cu serviciile de calitate oferite de către organizatori, cerințe care au corespuns așteptărilor noastre. Iar standardele ridicate plasează acest eveniment în rândul târgurilor mari de profil din Europa. Drept urmare, suntem extrem de mulțumiți și putem considera Demo Metal un partener de încredere!"

     • MARIUS PALTANEA, PROJECT MANAGER COUNT THINGS

      „Mulțumim Demo Metal pentru șansa de a ne prezenta aplicațiile de automatizare a numărării din poze și video către vizitatorii expoziției. De asemenea, suntem onorați și fericiți sa câștigăm locul 1 pentru cea mai interesantă aplicație!”

     • FLORIN CALIN, DIRECTOR GENERAL MITUTOYO ROMÂNIA

      „Mitutoyo România a aderat de la început la noul concept expozițional introdus de revista Tehnica și Tehnologie sub numele de Demo Metal, participând la edițiile din București, Arad sau Brașov. […] Atât pentru sistemul de măsurare prezentat în secțiunea specializată Industry 4.0, cât și pentru soluțiile din standul Mitutoyo România, […] am fost premiați cu Diploma de Onoare și Premiul II din cadrul firmelor care au expus la acest important târg internațional. Mulțumim încă o dată colectivului Demo Metal pentru inițiativele moderne introduse și promitem să participăm și pe viitor la expozițiile programate.”

     • DANIEL SIRMAN, GENERAL MANAGER ROBOTICS ABB ROMÂNIA

      „Suntem bucuroși pentru premiul obținut și pentru faptul că soluțiile și aplicațiile prezentate de ABB pentru fabrica viitorului s-au bucurat de apreciere, atât din partea vizitatorilor cât și a organizatorilor evenimentului din Brașov. Participarea ABB la Demo Metal - și mai ales în cadrul „Smart Factory” - a însemnat o experiență deosebită, o ocazie unică de a veni în contact cu parteneri cu potențial, deschiși către soluții de ultima generație în domeniu.”

     Parteneri

      Cu sprijinul

      Centru de evenimente Lux Divina Brasov
      Address
      Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
      • Lux Divina
       Strada 13 Decembrie Nr. 96
      • 0754.076.700
       demometal@tehnicmedia.ro
      Demo Metal
      conferinte-2017-demo-metal