fbpx
Titlebar
HomeConferinte 2017
Despre conferinte

In conferinte au fost abordate tematici de actualitate si de mare interes pentru specialistii care activeaza in industria romaneasca

Demo Metal Brasov 2017
FORUM DEMO METAL BRASOV 2017

Romanian Association for Standardization
  Sales Coordinator Lloyd’s Register Romania SRL
   Manager EEN Brașov, Camera de Comerț și Industrie Brașov
    CONFERINTE DEMO METAL BRAȘOV 2017

    Program conferinte 2017
    Program forum

    Inregistrare

    Stand construit:
    Ce veți prezenta la stand?


    De ce sa vii
    $ .
    • Conference Tickets
    • Easy Access
    • Printed Materials
    • Conference Tickets
    • Easy Access
    • Printed Materials
    • More Options
    • More Options
    • More Options
    • digitalizarea
     SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

     “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

    • Stabilus
     CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

     „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

    • Preh
     MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

     "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

    • ifm
     FLORIN MOLOȘIT, DIRECTOR GENERAL IFM ELECTRONIC ROMÂNIA

     "Încă de la apariția tehnologiei IO-link, care este piatra de temelie a Industry 4.0, acum aproape 10 ani, ifm este într-o continuă campanie de promovare a beneficiilor aduse de această tehnologie. Suntem onorați să avem posibilitatea de a prezenta aceste avantaje în cadrul Forumului Demo Metal - Tranziția către Industry 4.0"

    • Industria 4.0
     FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

     “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

    • Caditec
     WERNER BRAUN, DIRECTOR GENERAL CADITEC

     „Implicarea Caditec Group în cadrul Forumului are ca scop elaborarea unei strategii de formare profesională specializată pentru implementarea de succes a Industry 4.0.”

    • Leonard Rizoiu
     LEONARD RIZOIU, MANAGING PARTNER LEOHR

     "Transformarea digitală duce la o serie de schimbări în zona de capital uman! Liderii digitali sunt cei care vor avea un mare impact în tranziția către Industry 4.0. Cine sunt ei? Ce abilități au? Care este impactul lor în organizații?"

    • IONUȚ ȚAȚA
     IONUȚ ȚAȚA, DIRECTOR GENERAL ICEBERG & DIGITAL INNOVATION HUB LEADER

     "Prin interacțiunea cu participanții îmi propun să generez inspirație și idei pentru viitoare proiecte de inovare, digitalizare și transfer tehnologic în industrie."

    Parteneri

     Cu sprijinul

     Centru de evenimente Lux Divina Brasov
     Address
     Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
     Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
     conferinte-2017-demo-metal