fbpx
Titlebar
HomeDespre
Demo Metal pe scurt

DEMO METAL este cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Este locul in care cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.

Conceptul inedit si inovativ al Demo Metal se bazeaza pe demonstratiile practice pe echipamentele expuse. Procesele de fabricatie si echipamentele pe care se vor face prezentarile vor deveni etalon pentru specialistii vizitatori si vor putea fi o optiune investitionala viabila pentru companiile din industria romaneasca.

Despre Demo Metal

Conceptul DEMO METAL, validat in cele zece editii anterioare, pune accentul pe practica. Astfel, la DEMO METAL Brasov 2019 vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

Desfasurat in centrul tarii, intr-o zona foarte dezvoltata industrial, DEMO METAL atrage constant profesionistii si specialistii companiilor din Romania, fiind deja evenimentul central al industriei. Aici sunt prezentate solutiile la zi pe care le au furnizorii de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor. Totodata DEMO METAL stimuleaza dezbateri privind provocarile actuale ale domeniului si creeaza ocazii unice de networking.

DEMO METAL Brasov 2019 este locul de intalnire al profesionistilor din Romania si evenimentul ce contureaza perspectivele regionale ale industriei. Prin dezvoltarea continua si alinierea temelor abordate la tendintele din industria mondiala de profil, DEMO METAL este pe punctul de a deveni centrul evenimentelor din domeniu, din Europa de Est.

Mașini–unelte pentru prelucrări prin așchiere, cu electroeroziune și mașini–unelte pentru prelucrarea tablelor, țevilor etc.

• Mașini de tăiere cu laser, plasmă și cu jet de apă
• Mașini de debitat
• Scule așchietoare și scule prelucrarea tablelor
• Echipamente auxiliare pentru procesul de producție
• Aparatură de control (măsurare, achiziție și prelucrarea datelor), MMC
• Roboți, automatizări, acționări
• Echipamente de sudură automate și manuale
• Soluții software specific (proiectare, modelare, mașinare: CAD/CAM/PDM/PLM/ERP)
• Alte echipamente auxiliare, accesorii şi servicii pentru producţie
• Materii prime, materiale, semifabricate
• Lubrifianți, lichide de răcire
• Consumabile pentru sudură (electrozi, sârma de sudură etc.)
• Echipamente, instalații pentru pregătirea, tratarea și finisarea suprafețelor (tratamente termo-chimice, acoperiri de protecție, vopsire, spălare, șlefuire)
• Intralogistică
• Consultanță, soluții de finanțare, instruire
• Instituții de învățământ tehnic
NOU – Soluții ,,Smart Factory” (fabricație aditivă, digitalizarea producției, conectivitate, IIoT, Industria 4.0/Intralogistică, etc.).

Sunt asteptati sa participe toti specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, etc.

Despre organizator

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica si Tehnologie”, revista premium care se adreseaza specialistilor si managerilor cu activitate in domeniul industrial. De asemenea, Tehnic Media este si organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din Romania in domeniul prelucrarii metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, CCIFER – Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania si de OPIAR – Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana.

Testimoniale

  • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

    “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

  • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

    „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

Parteneri

Cu sprijinul

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
despre-demo-metal-braov