fbpx
Titlebar
HomeDespre
Demo Metal pe scurt

DEMO METAL este cel mai important eveniment din Romania care se adreseaza specialistilor din industria prelucrarii metalului. Este locul in care cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor isi prezinta ultimele inovatii si cele mai noi tehnologii.

Conceptul inedit si inovativ al Demo Metal se bazeaza pe demonstratiile practice pe echipamentele expuse. Procesele de fabricatie si echipamentele pe care se vor face prezentarile vor deveni etalon pentru specialistii vizitatori si vor putea fi o optiune investitionala viabila pentru companiile din industria romaneasca.

Despre Demo Metal

Conceptul DEMO METAL, validat in cele zece editii anterioare, pune accentul pe practica. Astfel, la DEMO METAL Brasov 2019 vor putea fi vazute la lucru cele mai recente echipamente ce inglobeaza inovatii Industry 4.0 si IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta solutii pentru intreg lantul de productie.

Desfasurat in centrul tarii, intr-o zona foarte dezvoltata industrial, DEMO METAL atrage constant profesionistii si specialistii companiilor din Romania, fiind deja evenimentul central al industriei. Aici sunt prezentate solutiile la zi pe care le au furnizorii de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor. Totodata DEMO METAL stimuleaza dezbateri privind provocarile actuale ale domeniului si creeaza ocazii unice de networking.

DEMO METAL Brasov 2019 este locul de intalnire al profesionistilor din Romania si evenimentul ce contureaza perspectivele regionale ale industriei. Prin dezvoltarea continua si alinierea temelor abordate la tendintele din industria mondiala de profil, DEMO METAL este pe punctul de a deveni centrul evenimentelor din domeniu, din Europa de Est.

Mașini–unelte pentru prelucrări prin așchiere, cu electroeroziune și mașini–unelte pentru prelucrarea tablelor, țevilor etc.

• Mașini de tăiere cu laser, plasmă și cu jet de apă
• Mașini de debitat
• Scule așchietoare și scule prelucrarea tablelor
• Echipamente auxiliare pentru procesul de producție
• Aparatură de control (măsurare, achiziție și prelucrarea datelor), MMC
• Roboți, automatizări, acționări
• Echipamente de sudură automate și manuale
• Soluții software specific (proiectare, modelare, mașinare: CAD/CAM/PDM/PLM/ERP)
• Alte echipamente auxiliare, accesorii şi servicii pentru producţie
• Materii prime, materiale, semifabricate
• Lubrifianți, lichide de răcire
• Consumabile pentru sudură (electrozi, sârma de sudură etc.)
• Echipamente, instalații pentru pregătirea, tratarea și finisarea suprafețelor (tratamente termo-chimice, acoperiri de protecție, vopsire, spălare, șlefuire)
• Intralogistică
• Consultanță, soluții de finanțare, instruire
• Instituții de învățământ tehnic
NOU – Soluții ,,Smart Factory” (fabricație aditivă, digitalizarea producției, conectivitate, IIoT, Industria 4.0/Intralogistică, etc.).

Sunt asteptati sa participe toti specialistii si reprezentantii companiilor interesate de noutatile pe care furnizorii le ofera producatorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCTII DE MASINI, etc.

Despre organizator

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica si Tehnologie”, revista premium care se adreseaza specialistilor si managerilor cu activitate in domeniul industrial. De asemenea, Tehnic Media este si organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din Romania in domeniul prelucrarii metalelor, eveniment sprijinit de ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, CCIFER – Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania si de OPIAR – Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana.

Testimoniale

 • digitalizarea
  SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

  “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

 • Stabilus
  CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

  „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

 • Preh
  MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

  "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

 • ifm
  FLORIN MOLOȘIT, DIRECTOR GENERAL IFM ELECTRONIC ROMÂNIA

  "Încă de la apariția tehnologiei IO-link, care este piatra de temelie a Industry 4.0, acum aproape 10 ani, ifm este într-o continuă campanie de promovare a beneficiilor aduse de această tehnologie. Suntem onorați să avem posibilitatea de a prezenta aceste avantaje în cadrul Forumului Demo Metal - Tranziția către Industry 4.0"

 • Industria 4.0
  FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

  “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

 • Caditec
  WERNER BRAUN, DIRECTOR GENERAL CADITEC

  „Implicarea Caditec Group în cadrul Forumului are ca scop elaborarea unei strategii de formare profesională specializată pentru implementarea de succes a Industry 4.0.”

 • Leonard Rizoiu
  LEONARD RIZOIU, MANAGING PARTNER LEOHR

  "Transformarea digitală duce la o serie de schimbări în zona de capital uman! Liderii digitali sunt cei care vor avea un mare impact în tranziția către Industry 4.0. Cine sunt ei? Ce abilități au? Care este impactul lor în organizații?"

 • IONUȚ ȚAȚA
  IONUȚ ȚAȚA, DIRECTOR GENERAL ICEBERG & DIGITAL INNOVATION HUB LEADER

  "Prin interacțiunea cu participanții îmi propun să generez inspirație și idei pentru viitoare proiecte de inovare, digitalizare și transfer tehnologic în industrie."

Parteneri

Cu sprijinul

Cu sprijinul
Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str. 13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov, 500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
despre-demo-metal