Titlebar
HomeDWK – ASOCIATIA CLUBUL ECONOMIC GERMAN BRASOV
DWK - ASOCIATIA CLUBUL ECONOMIC GERMAN BRASOV

DWK – Asociația Clubul Economic German Brașov este o organizație non-profit, care reprezintă interesele societăților cu capital german (Dach) din zona Brașov. Clubul constituie în primul rând o platformă pentru cultivarea contactelor comerciale și pentru dezvoltarea proiectelor comune, punând accent pe colaborarea cu autoritățile locale și alte organizații de afaceri. DWK sprijină noii investititori oferind consiliere în ceea ce privește alegerea locației pentru implementarea și dezvoltarea afacerii, cât și în găsirea de parteneri în zona metropolitană Brașov.
Unul dintre cele mai importante obiective ale asociației este promovarea învățământului profesional. În acest sens, DWK a înființat ”Școala Profesională Gemană Kronstadt”, prima școală din România care funcționează după sistemul dual german.
Clubul a dezvoltat și alte proiecte în domeniul educației și de promovare a Brașovului ca cetate hi-tech: „Săptămâna informării profesionale fit for future”, ”Caravana meseriilor”, ”Mașina Made in Brașov” etc.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
  • Lux Divina
    Strada 13 Decembrie Nr. 96
  • 0754.076.700
    demometal@tehnicmedia.ro
Demo Metal
dwk-asociatia-clubul-economic-german-brasov