fbpx
Titlebar
HomeEditia DEMO METAL BRASOV 2017

[marqueedlinks-showall]

Despre Demo Metal Brasov 2017

 • 26 Noiembrie
  Day 1
 • 28 Noiembrie
  Day 2
 • Smart Industry
10:00-11:00 ÎNREGISTRARE PARTICIPANȚI

Alin Negrescu
11:00-11:25 Alin Negrescu – Partener KPMG în România
"Principalele trenduri în sectorul automotive"

Alin Negrescu, Tax Partner, are peste 13 ani de experiență în serviciile de consultanță fiscală și conduce în prezent practica impozitului indirect în România. El a gestionat numeroase proiecte, inclusiv revizuiri fiscale, restructurarea afacerilor și asistență acordată în cadrul auditurilor fiscale efectuate de autorități către clienții din diferite sectoare de activitate, precum servicii financiare, retail, auto și imobiliare. El oferă în mod regulat cursuri de formare specializate companiilor și este speaker la diverse evenimente de afaceri. De câțiva ani, Alin colaborează îndeaproape cu Biroul Internațional de Documentare Fiscală (IBFD), autoritatea principală la nivel mondial privind impozitarea transfrontalieră, oferind actualizări privind legislația fiscală din România. Este implicat activ în eforturile organizațiilor investitorilor (Amcham, FIC, etc.) de modernizare a mediului fiscal românesc. Alin deține calificări profesionale internaționale de prestigiu precum ACCA și ADIT. Prezentarea va puncta subiecte precum: principalele trenduri in sectorul automotive, trenduri regionale, utilizarea mai buna a resurselor, schimbari in ceea ce priveste tendintele mobilitatii, viitorul combustibilului: suntem pregatiti pentru electricitate si autonomie.  

Adrian Sandu
11:25-11:45 Adrian Sandu – Secretar General ACAROM
"Scurtă radiografie a sectorului auto național și provocările cu care se confruntă."

Sorin Poteraș
11:45-12:00 Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România
“Provocări manageriale în transformarea digitală a producției”

Dl. Sorin Poteraș a preluat conducerea fabricii Schaeffler România, una dintre cele mai mari unități de producție a Grupului Schaeffler în 2017, dupa o experiență cumulată în peste 13 ani, la nivel internațional, în domeniul auto și industrial. Scurtă descriere a prezentării: Rețeta perfectă a transformării digitale încă nu există, de aceea fiecare echipă de management are provocarea de a defini propria strategie de accelerare a acestui proces de schimbare. În curând, creșterea productivității în procesele de producție prin modalitățile vechi de operare, nu va mai putea fi asigurată fără componenta digitală, iar prioritizarea etapelor de implementare devine esențială în asigurarea unei tranziții de succes.  

Florin Coman
12:00-12:15 Florin Coman, Purchasing Manager Continental Powertrain
"Supplier of Choice 2030 - Industry 4.0"

Florin Coman, 39 ani, Director Achiziții Continental Powertrain România, experiență de 14 ani în achiziții strategice, negociere, manufacturare și management în industria auto. Scurtă descriere a prezentării: Cum devenim cea mai bună opțiune ca furnizori pentru clienții din industria auto, ce ne rezervă și care sunt așteptările pe care le au clienții pentru furnizorii din industria auto în contextul digitalizării și automatizării proceselor și sistemelor de producție.  

Horia Todoran
12:15-12:30 Horia Todoran, General Manager Bosch Rexroth Sales
"Industry 4.0 at Bosch"

Horia Todoran, 37 ani, Director General Bosch Rexroth Sales SRL, experiență de 15 ani în vânzari industriale. Scurtă descriere a prezentării: Grupul Bosch implementează o strategie duală când vine vorba despre Industrie 4.0 – este promotor, dar în și mai mare măsură un utilizator al soluțiilor I4.0. Discutăm despre beneficiile rezultate de pe urma implementării soluțiilor în cadrul fabricilor noastre.

Sergiu Sarlea
12:30-12:45 Sergiu Șarlea, Manager Tehnic Bosch Rexroth Sales
"I4.0. De la concept la soluții accesibile"

Sergiu Șarlea, 32 ani, Director Tehnic Bosch Rexroth Sales SRL, experiență de 10 ani în industrie, domeniul tehnic. Scurta descriere a prezentarii: Într-o structură de prezentare cât mai concentrată includem soluții hardware și software I4.0 / Smart testate și implementate în industrie.

Ioana Petre
12:45-13:00 Ioana Petre, Manager Vânzări Top Metrology
"Soluțiile Makino din Industria 4.0"

Ioana Petre este absolventă a facultății Politehnica București, facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, secția Robotică. Este angajată în cadrul firmei Top Metrology în funcția de inginer tehnologic, rolul ei este de a consulta și ghida clienții pentru a achiziționa echipamentul potrivit în funcție de aplicațiile acestora. Scurtă descriere a prezentarii: Soluţiile Makino din Industria 4.0 evidenţiază automatizarea, monitorizarea, întreţinerea preventivă, producţia autonomă şi o simulare ,,digital twin”, soluţii de conectare şi cloud utilizând diferite protocoale deschise.

Radu Mareș
13:00-13:15 Radu Mareș, Director General Plastics Bavaria România
"Smart Industry Requires Smart People"

Radu Mareș are o experiență de peste 15 ani în domeniul maselor plastice, dobândită atât pe teritoriul României cât și în străinătate, fiind un susținător al industriei, oferind soluții eficiente și tehnologii de ultimă generație companiilor din România. Scurtă descriere a prezentării: Creșterea în complexitate a proceselor de producție în industria maselor plastice generează o presiune asupra industriei de prelucrare a metalelor, prin cerințe specifice ale matrițelor de injecție și pune presiune asupra  personalului  care trebuie să conceapă și să opereze capacitățile de producție. Acest lucru scoate în evidență provocările din piața românească în ceea ce privește recrutarea, calificarea și specializarea personalului precum și accesul la servicii calificate. Soluția este la îndemână.

13:15-13:45 Q & A (invitați)

13:45-14:30 VIZITARE EXPOZIȚIE & NETWORKING

Lucian Ungureanu
14:30-14:45 Lucian Ungureanu – Azure Product Marketing Manager Microsoft
"Rezolvarea problemelor operaționale prin intermediul tehnologiei"

Lumea industriei prelucrătoare se confruntă cu o transformare majoră datorită tehnologiilor digitale care au permis atingerea unor noi niveluri de eficiență operațională, precum și accesarea unor modele de afaceri inovatoare. Transformarea digitală nu este doar despre software - este vorba despre rezolvarea provocărilor care apar în afaceri și despre transformarea proceselor de business. Cum tehnologia nu mai constitue o constrângere, puteți începe să rezolvați provocările în noi moduri și să creați noi oportunități. Veniți alături de noi pentru a vedea aplicațiile reale ale tehnologiei în fabricație.

István Simó
14:45-15:00 István Simó, Sales Manager Mitutoyo România
"Mitutoyo și Industria conectată 4.0"

István Simó - Sales Manager Mitutoyo România, absolvent al Universității Transilvania, începând din 2013 ocupă postul actual în cadrul companiei Mitutoyo România. Scurtă descriere a prezentării: Vor fi prezentate soluțiile oferite de catre Mitutoyo pentru fabrica inteligentă, soluții care pot consta în mașini de măsurat care se pot încadra pe linia de producție automată (inteligentă), sau software SPC prin care se poate monitoriza în timp real producția, sau software de generare program de măsurare automat și soluții pentru colectarea și digitalizarea datelor de măsurare de pe instrumente mici, deci foarte pe scurt: soluții pentru Industria conectată 4.0.

Diana Chirilă
15:00-15:15 Diana Chirilă, SAP Leonardo Presales Specialist
"Industrie 4.0 – studii de caz "

Diana Chirilă face parte din echipa de inovație din cadrul SAP, având expertiză în zona de Internet of Things și soluții Cloud. În ultimii ani a contribuit la digitalizarea companiilor din diverse industrii, precum Manufacturing, Retail, Utilități, pentru a accelera adopția tehnologiilor noi și crearea de noi modele de business. Scurtă descriere a prezentării: Folosind principiile Industriei 4.0 și tehnologiile pentru automatizarea, integrarea și optimizarea proceselor de fabricație, companiile au scazut timpul de producție, au îmbunătățit calitatea produselor și au implementat eficiența în toate operațiunile lor. Va invitam să aflați mai multe despre impactul digitalizării proceselor și activelor fizice în cadrul prezentării SAP.

Florin Molosit
15:15-15:30 Florin Molosit, Managing Director IFM Electronic România
"ifm electronic - partenerul tău pentru Industry 4.0!"

Florin Molosit posedă o experiență vastă în domeniul vânzărilor și a automatizărilor industriale, ocupând funcția de Managing Director în cadrul ifm electronic Romania, având o vechime de aproape 10 ani în această companie. Scurtă descriere a prezentării: Fabrica digitală a viitorului va fi posibilă datorită progresului tehnologic din rețelele industriale,  a reducerii cantității și costurilor puterii de calcul și progresului tehnologic în domeniul senzorilor inteligenți. ifm, prin senzorii și insulele IO-Link, împreună cu dispozitivele master IO-Link integrate, vine în sprijinul clienților în înlocuirea facilă a echipamentelor, fără să mai fie necesare ajustări suplimentare (Plug and play) și, cel mai important, poate deja să furnizeze terabytes de date care pot fi folosite în Big Data Analitics pentru monitorizarea energiei, calității, Track and Trace, a stării de funcționare a mașinilor și Remote Service.

15:30-15:45 Marian Morărașu, ICT Business Development Manager Orange
"Data Journey. Utilizarea informației digitale în optimizarea proceselor de producție"

Marian Morărașu: Lucrez în Orange din 2006, iar în cadrul companiei am ocupat mai multe poziții: customer care prepay/postapay corporate, sales in B2B iar din iulie 2016, ocup poziția de ICT Business Development Manager. Mă consider o persoană optimistă, ambițioasă, deschisă către nou/inovație, comunicativă, iar pasiunile mele sunt pescuitul, fotbalul, iar de un an si jumătate fiul meu. Scurtă descriere a prezentării: Tehnologiile digitale transformă fiecare moment al vieții, muncii și modului în care interacționăm cu mediul și societatea. În acest context, datele se transformă în noul "cash" care permite companiilor să se dezvolte și să rămână în top. Pentru manageri devine critic să știe cum să utilizeze informația digitală, de la colectare, la transportul lor, stocarea, agregarea și analiza lor, pentru a le transforma în business intelligence. Alături de Marian, veți afla cum puteți utiliza ecosistemul de soluții pentru afaceri oferit de Orange și partenerii săi pentru a construi și controla propriul data journey.

Dorian Hodorogea Demo Metal Brasov 2018
15:45-16:00 Dorian Hodorogea, SAS Analytics Lead for GEE
"Inteligența artificială și predicția datelor în Manufacturing”

Dorian Hodorogea este expertul SAS în zona de Analytics, Artificial Intelligence și Machine Learning, acoperind zona Greciei și Estul Europei în cadrul SAS. În ultimii 10 ani, a lucrat în zona de analiză de date, predicție și soluții de Business Intelligence în rolul de consultant technic atât pentru SAS cât și pentru companii similare în industrii precum zona financiară, telecomunicații, retail, etc. În cadrul SAS Romania, rolul lui este de a consulta și ghida clienții în scopul de a rezolva problemele legate de date și de a descoperi lucruri noi ascunse în datele structurate sau nestructurate. Dorian a absolvit Politehnica București, facultatea de Automatică absolvind un Master în Managementul și Protecția Informației.

16:00-16:30 Q & A (invitați)

16:30-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

 • Bosch Industry Day
9:45-10:00 DESCHIDERE

10:10-10:30 Andrei Sebok
"Soluţii pentru procesele de afaceri în industrie"

10:40-11:00 Sorin Danci
"Scule electrice, aparate de măsură și accesorii pentru procesele industriale"

11:00-11:20 Pauză de cafea

Sergiu Sarlea
11:20-11:40 Sergiu Șarlea
"Mentenanță predictivă"

11:50-12:10 Iulia Gîndilă
"Platformă interactivă de comunicare"

12:20-12:40 Ciprian Lihaciu
"Conectivitatea echipamentelor industriale"

12:50-13:10 Cristian Turturică
"Eficiența energetică"

13:20-13:40 Cristian Turturică
"Sytronix – optimizare eficientă a grupurilor de pompare"

13:50 -14:10 Alexandru Vava
"Tehnologia de asamblare"

14:00-14:20 Pauză de cafea

14:30-14:50 Teodor Ticulescu
"Cazane industriale pentru producerea aburului tehnologic"

15:00-15:20 Tiberiu Nicolae
"Sisteme de siguranță și Securitate pentru industrie"

15:30-15:45 ÎNCHEIERE

15:45-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

Pentru expozanti si vizitatori

Aflat la a VI–a editie, DEMO METAL este evenimentul etalon al industriei din Romania. Intr-o continua evolutie, fiecare editie deschide noi oportunitati de business companiilor participante, prin larga participare a vizitatorilor specialisti, din tara si din strainatate.

La DEMO METAL sunt prezenti cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor. Aici sunt prezentate cele mai moderne si eficiente solutii pentru rezolvarea problemelor aparute in productie.

Participa la evenimentul central al industriei din Romania! Nu rata oportunitati de business! Fii la curent cu ultimele detalii, pentru a-ti organiza participarea!

BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL BRASOV 2017

Editia Demo Metal Brasov 2017

Expozanti
72
Vizitatori
1708
Numar companii vizitatoare
751
PREVIEW DEMO METAL BRASOV 2017

Testimoniale

 • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

  “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

 • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

  „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

Parteneri

  Cu sprijinul

  Centru de evenimente Lux Divina Brasov
  Address
  Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
  editia-demo-metal-brasov-2017-demo-metal-braov