fbpx
Titlebar
HomeEditia DEMO METAL BRASOV 2017
Despre Demo Metal Brasov 2017

 • 2019
  Day 1
 • 2018
  Day 2
 • Smart Factory
08:30-09:15 ÎNREGISTRARE PARTICIPANȚI – OPENING COFFEE

09:15-09:30 DESCHIDERE FORUM

Adrian Sandu – Secretar General ACAROM
09:30-9:45 Adrian Sandu – Secretar General ACAROM
Sectorul auto din România și provocarea Industry 4.0

Dl. Adrian Sandu este Secretar General și membru în Consiliul Director al Asociației Constructorilor de automobile. Este licențiat în Relații Economice Internaționale și are o experiență de peste 20 de ani în industria auto.

Roxana Mînzatu
09:45-10:00 Roxana Mînzatu, Fost Ministru al Fondurilor Europene, Deputat de Brașov
Spre România digitală cu ajutorul fondurilor europene

Rareș Stănescu
10:00-10:15 Rareș Stănescu, Senior Manager, Technology Consulting, PwC România

Dl. Rareș Stănescu este Senior Manager în cadrul echipei de Technology Consulting a PwC România ocupându-se de identificarea și implementarea tehnologiilor de automatizare inteligente pentru clienții companiei. Cu peste 8 ani de experiență în proiecte IT, Rareș a lucrat în numeroase echipe internaționale pentru clienți din România, Cehia și Marea Britanie având roluri precum integration delivery lead, integration solution architect și delivery manager în multiple proiecte. Acesta este absolvent al Universității Politehnica din București fiind specializat în inginerie electrică și ingineria sistemelor de control.

Sorin Poteraș
10:15-10:30 Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România
Digital Factory

Dl. Sorin Poteraș a preluat conducerea fabricii Schaeffler România, una dintre cele mai mari unități de producție a Grupului Schaeffler în 2017, dupa o experiență cumulată în peste 13 ani, la nivel internațional, în domeniul auto și industrial. Descrierea prezentării: Prin strategia de grup ,,Mobility for Tomorrow", Schaeffler isi propune in cadrul programului ,,Agenda 4 plus One”, simplificarea proceselor prin adoptarea de solutii inteligente (SMART). Digitalizarea și echipamentele IT moderne reprezintă o pârghie importantă pentru eficientizarea si gestionarea inteligentă a proceselor noastre. Digital Factory este termenul generic pentru o rețea cuprinzătoare de modele, metode și instrumente digitale - incluzând simularea și vizualizarea 3D a proceselor - integrate intr-un sistem de gestionare a datelor. Scopul său este planificarea, evaluarea și perfecționarea holistică a tuturor principalelor structuri, procese și resurse ale fabricii, plecand de la produs.

Werner Braun,
10:30-10:45 Werner Braun, Director General Caditec
Best practice în formarea profesională pentru Industry 4.0

Dl. Werner Braun este fondator al Caditec Group, format din 4 firme din domenii diferite de activitate: Caditec Automation – automatizări industriale, Nuarb – servicii de inginerie pentru industria aeronautică, Hawema Tooling – producție piese și componente și Nuarb Training Academy – formare profesională, fiind totodată implicat și în programe de instruire și formare profesională atât prin intermediul Nuarb Training Academy, cât și ca inițiator al Școlii Profesionale Germane Kronstadt (www.spg.ro).” Descrierea prezentării: Implementarea practică a unui laborator pentru formarea profesională în domeniul Industry 4.0. O aplicație practică și integrală Industry 4.0.

10:45-11:00 Q&A

11:00-11:30 DESCHIDERE OFICIALĂ DEMO METAL BRAȘOV 2019

Ionuț Țața
11:30-11:45 Ionuț Țața, Director General Iceberg & Digital Innovation Hub Leader și reprezentant CNIPMMR
Transformare digitală facilitată de Centre de Inovare Digitală (Digital Innovation Hub)

Dl. Ionuț Țața a înființat și conduce firma de consultanță și tehnologie Iceberg, și Clusterul pentru Inovare și Tehnologie – unul din Centrele de Inovare Digitală identificate de Comisia Europeană în România. În ultimii ani, Ionuț și echipa sa au inițiat și dezvoltat o serie de proiecte pilot pentru transformarea digitală a economiei românești: Digitalise SME – un program de expertiză tehnică gratuită în domeniul transformării digitale,  CUPA – un ecosistem de consultanță, training și coaching pentru dezvoltarea de modele de business digitale, InnoEnergy – reprezentarea în România a celui mai mare accelerator de start-up-uri din lume focalizat pe energie. În momentul de față dezvoltă o inițiativă regională pentru dezvoltarea inovării și facilitarea transferului tehnologic în rândul companiilor din regiune. Descrierea prezentării: Vom dezbate modul în care putem accelera dezvoltarea economică a regiunilor din România prin creșterea nivelului de inovare și de utilizare a noilor tehnologii în rândul companiilor manufacturiere.

Cristian Popescu
11:45-12:00 Cristian Popescu, Director General Stabilus România
Smart Factory - Digitalizare

Dl. Cristian Popescu este Inginer mecanic, absolvent TCM, secția Mașini-Unelte a Universității Transilvania din Brașov, promoția 1989. Având o experiență de peste 25 ani în industria Automotive, acesta este membru KMC Kaizen Manager Club România din 2010. Descrierea prezentării: Soluția Stabilus privind modalitatea de a culege/prelucra și afișa date din procesul de producție (de la mașina-unealtă), în speță indicatorul de performanță „OEE” și luarea deciziilor în timp real, în vederea utilizării la maxim a capacității. OEE = Disponibilitate x Rata calității x Rata de performanță a utilajului/liniei de fabricație. Afișarea pe un monitor la mașina-unealtă și într-un birou departe de proces, permite pe lângă vizualizarea indicatorului global de performanță OEE, a instrucțiunilor de lucru/standarde de curațenie, schimbare de reper, ungere, TPM boards/how it's made, training films etc.  

Cluster PrelMet Transilvania
12:00-12:15 Ioan Bele, Cluster PrelMet Transilvania
Adaptarea Clusterului PrelMet Transilvania la Industria 4.0

Dl. Dr. Ioan Bele face parte din rețeaua de experți a regiunii Dunării, fiind, de asemenea, expert UE în dezvoltare și inovare urbană.

Ferry Grinberg
12:15-12:30 Ferry Grinberg, Director General Greenbau Tehnologie
Diminuarea costurilor de producție prin optimizare smart

Dl. Ing. Ferry Grinberg este unul dintre vizionarii industriei prelucrării prin așchiere a metalelor din România, care a reușit în 15 ani de activitate, în cadrul companiei GreenBau Tehnologie SRL, ca fondator și CEO, nu doar să vândă mașini-unelte CNC Okuma ci să implementeze un întreg sistem industrial, firma GreenBau ajungând în 2016 să aibă 100% maşini utilaje conectate via internet pentru monitorizare și mentenanță sau instruire asistată. Descrierea prezentării: În contextul Industry 4.0, Connect Plan este soluția complet integrată Smart Factory de la OKUMA, ușor de conectat la mașini-unelte, monitorizare, analiză și optimizare sau planificare a întregii linii de producție sau a fabricii, analiză predictivă AI a operării mașinilor și prelucrării, eliminarea timpilor morți, optimizare a prelucrării, câștig în timp și bani.

12:30-12:45 Mihaela Forgaciu, Manager Executiv Preh România
Import automat de date din line controller sau baze de date mașină în sisteme ERP

Având peste 25 de ani de management și o bază solidă de cunoștințe - deopotrivă în inginerie și în administrarea afacerilor - Dna. Mihaela Forgaciu s-a concentrat întotdeauna pe motivarea echipelor și eficientizarea proceselor organizaționale, în final fiind satisfacute cerințele clienților și, implicit, dezvoltarea continuă a afacerilor. Descrierea prezentării: Această temă își propune să interconecteze sistemele diferite (sisteme de la producătorii mașinilor) cu sistemele ERP pentru un control mai bun al timpilor de fabricație, al stocurilor și al rezultatelor de ieșire.

Florin Moloșit
12:45-13:00 Florin Moloșit, Director General IFM Electronic România
Noua E-voluție digitală

Dl. Florin Moloșit posedă o experiență vastă în domeniul vânzărilor și a automatizărilor industriale, ocupând funcția de Managing Director în cadrul ifm electronic Romania, având o vechime de aproape 10 ani în această companie. Descrierea prezentării: Digitalizarea înseamnă date. Însă datele trebuie să ajungă la destinatarul potrivit sub formă de informație, motiv pentru care, pentru ifm, digitalizarea inseamna CLUI – Context – Locație – User – Informație. Senzorii și sistemele ifm vor transforma datele în informație necesară pentru a urmări acele procese care au un impact major în costurile de producție.

Leonard Rizoiu
13:00-13:15 Leonard Rizoiu, Managing Partner leoHR
Cum arată liderul digital și care este rolul lui în era digitală?

Dl. Leonard Rizoiu este un mix interesant de HR, business, antreprenoriat, digital transformation… Este absolvent de inginerie economică la București, dar și al unor studii postuniversitare ale unor universități internaționale (comunicare organizațională și dezvoltarea capitalului uman), pasionat de oameni, de lucrul cu aceștia, formator de opinie și implementator de inovații: printre primii utilizatori de social media în recrutare, proiecte de retenție (stay interview și exit interview), printre primii utilizatori de portaluri de joburi din România, susținător ar tranformării digitale și legătură în domeniul capitalului uman. Are, de asemenea, experiență și ca HR Manager în companii multinaționale, dar și ca specialist și consultant atât pe piața din România cât și experiență în mediul economic european și de peste ocean - Canada. Descrierea prezentării: Categoric, una dintre cele mai importante caracteristici ale liderului digital este să încurajeze procesele digitale folosind tehnologia pentru a moderniza procesele și strategia de business. Are o atitudine deschisă, capacitate mare de înțelegere și anticipează impactul disruptiv al noilor tehnologii. Actualizează constant cunoștințele cu privire la avansul tehnologiei și valorifică oportunitățile prin stabilirea unei direcții clare de dezvoltare a companiei. Identifică cele mai noi tendințe digitale, precum big data și cloud computing sau RPA (robotic process automation) și le integrează în modelul de business al companiei. Știe cum să creeze un echilibru între uman și digital și ghidează întreaga echipă cu pasiune și dedicare, lăsând la o parte modelul autoritar de leadership și, nu în ultimul rând, gândește diferit, își cunoaște propriile competențe și caută constant soluții creative și inovatoare.

13:15-13:30 Q&A

DEMO METAL
13:30-14:00 VIZITARE EXPOZIȚIE DEMO METAL

LUNCH & NETWORKING
14:00-15:00 LUNCH & NETWORKING

DEMO METAL
15:00-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE DEMO METAL

 • Smart Industry
 • Bosch Industry Day
10:00-11:00 ÎNREGISTRARE PARTICIPANȚI

Alin Negrescu
11:00-11:25 Alin Negrescu – Partener KPMG în România
"Principalele trenduri în sectorul automotive"

Alin Negrescu, Tax Partner, are peste 13 ani de experiență în serviciile de consultanță fiscală și conduce în prezent practica impozitului indirect în România. El a gestionat numeroase proiecte, inclusiv revizuiri fiscale, restructurarea afacerilor și asistență acordată în cadrul auditurilor fiscale efectuate de autorități către clienții din diferite sectoare de activitate, precum servicii financiare, retail, auto și imobiliare. El oferă în mod regulat cursuri de formare specializate companiilor și este speaker la diverse evenimente de afaceri. De câțiva ani, Alin colaborează îndeaproape cu Biroul Internațional de Documentare Fiscală (IBFD), autoritatea principală la nivel mondial privind impozitarea transfrontalieră, oferind actualizări privind legislația fiscală din România. Este implicat activ în eforturile organizațiilor investitorilor (Amcham, FIC, etc.) de modernizare a mediului fiscal românesc. Alin deține calificări profesionale internaționale de prestigiu precum ACCA și ADIT. Prezentarea va puncta subiecte precum: principalele trenduri in sectorul automotive, trenduri regionale, utilizarea mai buna a resurselor, schimbari in ceea ce priveste tendintele mobilitatii, viitorul combustibilului: suntem pregatiti pentru electricitate si autonomie.  

Adrian Sandu - Secretar General ACAROM
11:25-11:45 Adrian Sandu – Secretar General ACAROM
"Scurtă radiografie a sectorului auto național și provocările cu care se confruntă."

Sorin Poteraș
11:45-12:00 Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România
“Provocări manageriale în transformarea digitală a producției”

Dl. Sorin Poteraș a preluat conducerea fabricii Schaeffler România, una dintre cele mai mari unități de producție a Grupului Schaeffler în 2017, dupa o experiență cumulată în peste 13 ani, la nivel internațional, în domeniul auto și industrial. Scurtă descriere a prezentării: Rețeta perfectă a transformării digitale încă nu există, de aceea fiecare echipă de management are provocarea de a defini propria strategie de accelerare a acestui proces de schimbare. În curând, creșterea productivității în procesele de producție prin modalitățile vechi de operare, nu va mai putea fi asigurată fără componenta digitală, iar prioritizarea etapelor de implementare devine esențială în asigurarea unei tranziții de succes.  

Florin Coman
12:00-12:15 Florin Coman, Purchasing Manager Continental Powertrain
"Supplier of Choice 2030 - Industry 4.0"

Florin Coman, 39 ani, Director Achiziții Continental Powertrain România, experiență de 14 ani în achiziții strategice, negociere, manufacturare și management în industria auto. Scurtă descriere a prezentării: Cum devenim cea mai bună opțiune ca furnizori pentru clienții din industria auto, ce ne rezervă și care sunt așteptările pe care le au clienții pentru furnizorii din industria auto în contextul digitalizării și automatizării proceselor și sistemelor de producție.  

Horia Todoran
12:15-12:30 Horia Todoran, General Manager Bosch Rexroth Sales
"Industry 4.0 at Bosch"

Horia Todoran, 37 ani, Director General Bosch Rexroth Sales SRL, experiență de 15 ani în vânzari industriale. Scurtă descriere a prezentării: Grupul Bosch implementează o strategie duală când vine vorba despre Industrie 4.0 – este promotor, dar în și mai mare măsură un utilizator al soluțiilor I4.0. Discutăm despre beneficiile rezultate de pe urma implementării soluțiilor în cadrul fabricilor noastre.

Sergiu Sarlea
12:30-12:45 Sergiu Șarlea, Manager Tehnic Bosch Rexroth Sales
"I4.0. De la concept la soluții accesibile"

Sergiu Șarlea, 32 ani, Director Tehnic Bosch Rexroth Sales SRL, experiență de 10 ani în industrie, domeniul tehnic. Scurta descriere a prezentarii: Într-o structură de prezentare cât mai concentrată includem soluții hardware și software I4.0 / Smart testate și implementate în industrie.

Ioana Petre
12:45-13:00 Ioana Petre, Manager Vânzări Top Metrology
"Soluțiile Makino din Industria 4.0"

Ioana Petre este absolventă a facultății Politehnica București, facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, secția Robotică. Este angajată în cadrul firmei Top Metrology în funcția de inginer tehnologic, rolul ei este de a consulta și ghida clienții pentru a achiziționa echipamentul potrivit în funcție de aplicațiile acestora. Scurtă descriere a prezentarii: Soluţiile Makino din Industria 4.0 evidenţiază automatizarea, monitorizarea, întreţinerea preventivă, producţia autonomă şi o simulare ,,digital twin”, soluţii de conectare şi cloud utilizând diferite protocoale deschise.

Radu Mareș
13:00-13:15 Radu Mareș, Director General Plastics Bavaria România
"Smart Industry Requires Smart People"

Radu Mareș are o experiență de peste 15 ani în domeniul maselor plastice, dobândită atât pe teritoriul României cât și în străinătate, fiind un susținător al industriei, oferind soluții eficiente și tehnologii de ultimă generație companiilor din România. Scurtă descriere a prezentării: Creșterea în complexitate a proceselor de producție în industria maselor plastice generează o presiune asupra industriei de prelucrare a metalelor, prin cerințe specifice ale matrițelor de injecție și pune presiune asupra  personalului  care trebuie să conceapă și să opereze capacitățile de producție. Acest lucru scoate în evidență provocările din piața românească în ceea ce privește recrutarea, calificarea și specializarea personalului precum și accesul la servicii calificate. Soluția este la îndemână.

13:15-13:45 Q & A (invitați)

13:45-14:30 VIZITARE EXPOZIȚIE & NETWORKING

Lucian Ungureanu
14:30-14:45 Lucian Ungureanu – Azure Product Marketing Manager Microsoft
"Rezolvarea problemelor operaționale prin intermediul tehnologiei"

Lumea industriei prelucrătoare se confruntă cu o transformare majoră datorită tehnologiilor digitale care au permis atingerea unor noi niveluri de eficiență operațională, precum și accesarea unor modele de afaceri inovatoare. Transformarea digitală nu este doar despre software - este vorba despre rezolvarea provocărilor care apar în afaceri și despre transformarea proceselor de business. Cum tehnologia nu mai constitue o constrângere, puteți începe să rezolvați provocările în noi moduri și să creați noi oportunități. Veniți alături de noi pentru a vedea aplicațiile reale ale tehnologiei în fabricație.

István Simó
14:45-15:00 István Simó, Sales Manager Mitutoyo România
"Mitutoyo și Industria conectată 4.0"

István Simó - Sales Manager Mitutoyo România, absolvent al Universității Transilvania, începând din 2013 ocupă postul actual în cadrul companiei Mitutoyo România. Scurtă descriere a prezentării: Vor fi prezentate soluțiile oferite de catre Mitutoyo pentru fabrica inteligentă, soluții care pot consta în mașini de măsurat care se pot încadra pe linia de producție automată (inteligentă), sau software SPC prin care se poate monitoriza în timp real producția, sau software de generare program de măsurare automat și soluții pentru colectarea și digitalizarea datelor de măsurare de pe instrumente mici, deci foarte pe scurt: soluții pentru Industria conectată 4.0.

Diana Chirilă
15:00-15:15 Diana Chirilă, SAP Leonardo Presales Specialist
"Industrie 4.0 – studii de caz "

Diana Chirilă face parte din echipa de inovație din cadrul SAP, având expertiză în zona de Internet of Things și soluții Cloud. În ultimii ani a contribuit la digitalizarea companiilor din diverse industrii, precum Manufacturing, Retail, Utilități, pentru a accelera adopția tehnologiilor noi și crearea de noi modele de business. Scurtă descriere a prezentării: Folosind principiile Industriei 4.0 și tehnologiile pentru automatizarea, integrarea și optimizarea proceselor de fabricație, companiile au scazut timpul de producție, au îmbunătățit calitatea produselor și au implementat eficiența în toate operațiunile lor. Va invitam să aflați mai multe despre impactul digitalizării proceselor și activelor fizice în cadrul prezentării SAP.

Florin Molosit
15:15-15:30 Florin Moloșit, Managing Director IFM Electronic România
"ifm electronic - partenerul tău pentru Industry 4.0!"

Florin Moloșit posedă o experiență vastă în domeniul vânzărilor și a automatizărilor industriale, ocupând funcția de Managing Director în cadrul ifm electronic Romania, având o vechime de aproape 10 ani în această companie. Scurtă descriere a prezentării: Fabrica digitală a viitorului va fi posibilă datorită progresului tehnologic din rețelele industriale,  a reducerii cantității și costurilor puterii de calcul și progresului tehnologic în domeniul senzorilor inteligenți. ifm, prin senzorii și insulele IO-Link, împreună cu dispozitivele master IO-Link integrate, vine în sprijinul clienților în înlocuirea facilă a echipamentelor, fără să mai fie necesare ajustări suplimentare (Plug and play) și, cel mai important, poate deja să furnizeze terabytes de date care pot fi folosite în Big Data Analitics pentru monitorizarea energiei, calității, Track and Trace, a stării de funcționare a mașinilor și Remote Service.

15:30-15:45 Marian Morărașu, ICT Business Development Manager Orange
"Data Journey. Utilizarea informației digitale în optimizarea proceselor de producție"

Marian Morărașu: Lucrez în Orange din 2006, iar în cadrul companiei am ocupat mai multe poziții: customer care prepay/postapay corporate, sales in B2B iar din iulie 2016, ocup poziția de ICT Business Development Manager. Mă consider o persoană optimistă, ambițioasă, deschisă către nou/inovație, comunicativă, iar pasiunile mele sunt pescuitul, fotbalul, iar de un an si jumătate fiul meu. Scurtă descriere a prezentării: Tehnologiile digitale transformă fiecare moment al vieții, muncii și modului în care interacționăm cu mediul și societatea. În acest context, datele se transformă în noul "cash" care permite companiilor să se dezvolte și să rămână în top. Pentru manageri devine critic să știe cum să utilizeze informația digitală, de la colectare, la transportul lor, stocarea, agregarea și analiza lor, pentru a le transforma în business intelligence. Alături de Marian, veți afla cum puteți utiliza ecosistemul de soluții pentru afaceri oferit de Orange și partenerii săi pentru a construi și controla propriul data journey.

Dorian Hodorogea Demo Metal Brasov 2018
15:45-16:00 Dorian Hodorogea, SAS Analytics Lead for GEE
"Inteligența artificială și predicția datelor în Manufacturing”

Dorian Hodorogea este expertul SAS în zona de Analytics, Artificial Intelligence și Machine Learning, acoperind zona Greciei și Estul Europei în cadrul SAS. În ultimii 10 ani, a lucrat în zona de analiză de date, predicție și soluții de Business Intelligence în rolul de consultant technic atât pentru SAS cât și pentru companii similare în industrii precum zona financiară, telecomunicații, retail, etc. În cadrul SAS Romania, rolul lui este de a consulta și ghida clienții în scopul de a rezolva problemele legate de date și de a descoperi lucruri noi ascunse în datele structurate sau nestructurate. Dorian a absolvit Politehnica București, facultatea de Automatică absolvind un Master în Managementul și Protecția Informației.

16:00-16:30 Q & A (invitați)

16:30-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

9:45-10:00 DESCHIDERE

10:10-10:30 Andrei Sebok
"Soluţii pentru procesele de afaceri în industrie"

10:40-11:00 Sorin Danci
"Scule electrice, aparate de măsură și accesorii pentru procesele industriale"

11:00-11:20 Pauză de cafea

Sergiu Sarlea
11:20-11:40 Sergiu Șarlea
"Mentenanță predictivă"

11:50-12:10 Iulia Gîndilă
"Platformă interactivă de comunicare"

12:20-12:40 Ciprian Lihaciu
"Conectivitatea echipamentelor industriale"

12:50-13:10 Cristian Turturică
"Eficiența energetică"

13:20-13:40 Cristian Turturică
"Sytronix – optimizare eficientă a grupurilor de pompare"

13:50 -14:10 Alexandru Vava
"Tehnologia de asamblare"

14:00-14:20 Pauză de cafea

14:30-14:50 Teodor Ticulescu
"Cazane industriale pentru producerea aburului tehnologic"

15:00-15:20 Tiberiu Nicolae
"Sisteme de siguranță și Securitate pentru industrie"

15:30-15:45 ÎNCHEIERE

15:45-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

Pentru expozanti si vizitatori

Aflat la a VI–a editie, DEMO METAL este evenimentul etalon al industriei din Romania. Intr-o continua evolutie, fiecare editie deschide noi oportunitati de business companiilor participante, prin larga participare a vizitatorilor specialisti, din tara si din strainatate.

La DEMO METAL sunt prezenti cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor. Aici sunt prezentate cele mai moderne si eficiente solutii pentru rezolvarea problemelor aparute in productie.

Participa la evenimentul central al industriei din Romania! Nu rata oportunitati de business! Fii la curent cu ultimele detalii, pentru a-ti organiza participarea!

BRAND-URI SI COMPANII LA DEMO METAL BRASOV 2017

Editia Demo Metal Brasov 2017

Expozanti
72
Vizitatori
1708
Numar companii vizitatoare
751
PREVIEW DEMO METAL BRASOV 2017

Testimoniale

 • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

  “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

 • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

  „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

 • MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA
  MIHAELA FORGACIU, MANAGER EXECUTIV PREH ROMÂNIA

  "Prin participarea  la acest eveniment, firma Preh își propune două ținte: pe de o parte, prezentarea soluției de interconectare a sistemelor pentru o fabrică ce are deja implementate anumite sisteme ERP și alte sisteme de comandă și control ale mașinilor/liniilor de fabricație, iar – pe de altă parte – pentru a cunoaște și alte soluții aplicabile și posibil de implementat în vederea creșterii nivelului de digitalizare și flexibilizare a organizației, reducerea planificării și a ciclurilor de producție, creșterea productivității și recuperarea mai rapidă a investițiilor în dezvoltare."

 • ifm
  FLORIN MOLOȘIT, DIRECTOR GENERAL IFM ELECTRONIC ROMÂNIA

  "Încă de la apariția tehnologiei IO-link, care este piatra de temelie a Industry 4.0, acum aproape 10 ani, ifm este într-o continuă campanie de promovare a beneficiilor aduse de această tehnologie. Suntem onorați să avem posibilitatea de a prezenta aceste avantaje în cadrul Forumului Demo Metal - Tranziția către Industry 4.0"

 • tehnologie
  FERRY GRINBERG, DIRECTOR GENERAL GREENBAU TEHNOLOGIE

  “Automatizarea și Industria 4.0 sau digitalizarea producției sunt următoarele salturi tehnologice care pot duce la o mai bună competitivitate a industriei românești în Europa. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.”

 • Werner Braun, Director General Caditec
  WERNER BRAUN, DIRECTOR GENERAL CADITEC

  „Implicarea Caditec Group în cadrul Forumului are ca scop elaborarea unei strategii de formare profesională specializată pentru implementarea de succes a Industry 4.0.”

 • Leonard Rizoiu
  LEONARD RIZOIU, MANAGING PARTNER LEOHR

  "Transformarea digitală duce la o serie de schimbări în zona de capital uman! Liderii digitali sunt cei care vor avea un mare impact în tranziția către Industry 4.0. Cine sunt ei? Ce abilități au? Care este impactul lor în organizații?"

 • IONUȚ ȚAȚA
  IONUȚ ȚAȚA, DIRECTOR GENERAL ICEBERG & DIGITAL INNOVATION HUB LEADER

  "Prin interacțiunea cu participanții îmi propun să generez inspirație și idei pentru viitoare proiecte de inovare, digitalizare și transfer tehnologic în industrie."

Parteneri

  Cu sprijinul

  Centru de evenimente Lux Divina Brasov
  Address
  Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
  editia-demo-metal-brasov-2017-demo-metal