fbpx
Titlebar
HomeFANUC AUTOMATION ROMANIA
FANUC AUTOMATION ROMANIA

FANUC este liderul global în producția de echipamente automatizate pentru fabrici, cu peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea  de echipamente de control numeric computerizat (CNC), roboți industriali, utilaje de turnare prin injecție (ROBOSHOT), echipamente Npentru tăierea cu fir EDM (ROOCUT) și centre verticale pentru prelucrare (ROBODRILL). Cu mai mult de 19,5 milioane de produse instalate în întreaga lume și peste 5200 de angajați, pasiunea FANUC pentru automatică este absolută. De la înființare, în anul 1956, și până în prezent, FANUC a contribuit la automatizarea mașinilor unelte și a fabricilor, având un rol de pionierat in revoluționarea producției, de la automatizarea unei singure mașini până la automatizarea de întregi linii de producție.

În România, compania FANUC este prezentă la Cluj-Napoca într-un sediu nou care include un showroom modern, facilități de training și instruire și vă oferă atât produse cât și servicii de asistentă tehnică și service direct.

Produse

CNC

Prezentând cea mai amplă gamă de sisteme CNC din domeniu, FANUC oferă absolut tot ceea ce veţi avea nevoie pentru utilajul dumneavoastră CNC – de la controlere cu cel mai bun raport calitate-preţ şi funcţionalitate performantă până la sisteme de control de înaltă performanţă pentru utilaje complexe. Controlerele, motoarele şi amplificatoarele, cablurile şi conectorii sunt furnizate în pachete uşor de instalat, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Fiind rapid de programat şi uşor de folosit, acestea garantează un nivel maxim de calitate şi timpi scurţi pentru ciclul de operare.

Roboţi

Având peste 100 de modele disponibile, FANUC oferă cea mai vastă gamă de roboţi din lume. Acoperind o gamă diversificată de aplicaţii şi industrii, robotii FANUC sunt uşor de utilizat şi oferă o flexibilitate completă datorită unei serii de opţiuni specifice pentru fiecare aplicaţie, unei integrări simple, unei sarcini utile de până la 2,3 t şi unei raze maxime de acţiune de până la 4,7 m.

ROBODRILL

Centrul CNC de prelucrare vertical ROBODRILL din noua generaţie promite calitate şi precizie inegalabile, cu costuri orare excelente. Cu un timp imbatabil de schimbare a sculelor de 0,7 secunde şi o magazie capabila să manipuleze scule cu o greutate de 4 kg, noile versiuni avansate sunt cele mai rapide şi cele mai puternice utilaje CNC cu 5 axe disponibile pe piaţă. In versiunea avansata sau cea standard, fiecare centru de prelucrare vertical CNC FANUC ROBODRILL este cu adevărat un utilaj multifuncţional de mare viteză care oferă performanţe incredibile şi eficienţă de neegalat.

 

ROBOCUT

În ceea ce priveşte prelucrarea prin taiere cu fir EDM , precizia este asigurată în mod tradiţional în detrimentul vitezei. FANUC a dezvoltat utilajul ROBOCUT de tăiere cu fir din noua generaţie. Seria α-CiB include trei utilaje multifuncţionale, flexibile, inclusiv primul model cu o masă de 800 mm. Cu timpi medii incredibil de lungi între posibile defecţiuni, o întreţinere redusă, longevitate şi timpi de funcţionare excelenţi, aceste utilaje atemporale de prelucrat prin electroeroziune cu fir sunt proiectate să economisească timpul şi să reducă costurile unitare, asigurând, în acelaşi timp, un nivel superlativ de precizie şi eficienţă a tăierii.

ROBOSHOT

FANUC ROBOSHOT preia precizia tehnologiei CNC de ultimă oră din operaţiile de strunjire şi frezare şi o aplică turnării electrice prin injecţie. Rezultatele constau într-o accelerare mai mare, precizie maximă de deplasare şi timpi de ciclu extrem de scurţi pentru producţia de cantităţi mari de piese cu o calitate înaltă, obţinută consecvent.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
fanuc-automation-romania-demo-metal