fbpx
Titlebar
FABRICATIA INTELIGENTA – cerere si oferta, fata in fata la DEMO METAL BRASOV 2018

– 26 noiembrie, Sala Parc, Centrul de evenimente Lux Divina –

Chiar are nevoie industria din Romania de solutii smart? Sau are nevoie doar de forta de munca la preturi mai mici? Daca oamenii sunt inteligenti, este si compania smart? Poate fi azi o companie productiva si eficienta fara sa inglobeze tehnologii adaptate Industry 4.0, IIoT? Ce viitor are o companie care nu implementeaza astfel de tehnologii?

Daca te preocupa aceste lucruri, VINO LA DEMO METAL 2018 – SMART INDUSTRY FORUM pe 26 noiembrie!

Alte intrebari care vor primi raspuns la Forumul Demo Metal – Smart Industry:

Cum arata parcursul implementarii unor solutii smart in procesele de fabricatie curente? Care sunt furnizorii care trebuie sa ne fie parteneri pentru a reusi in implementarea IIoT sau Industry 4.0 pe linia noastra de productie actuala? Cat de mari sunt costurile implementarii? Cat dureaza si cu ce trebuie sa incepem? Care sunt beneficiile implementarii solutiilor Industry 4.0? Cum trebuie sa ma pregatesc profesional pentru a face fata valului de schimbari in activitatea pe care o desfasor? Ce asteapta companiile importante din industria auto de la subfurnizorii si furnizorii de echipamente, servicii si solutii tehnologice?

Daca te intereseza, INREGISTREAZA-TE!

Participarea este GRATUITA, doar cu inregistrare prealabila, in limita locurilor disponibile!

  • 26 Noiembrie
    Day 1
  • 28 Noiembrie
    Day 2
  • Smart Industry
11:00-11:20
DESCHIDERE

Sorin Poteraș
11:20-11:40 Sorin Poteraș, Director General
SCHAEFFLER ROMANIA - “Provocări manageriale în transformarea digitală a producției”

Dl. Sorin Poteraș a preluat conducerea fabricii Schaeffler România, una dintre cele mai mari unități de producție a Grupului Schaeffler în 2017, dupa o experiență cumulată în peste 13 ani, la nivel internațional, în domeniul auto și industrial. Scurtă descriere a prezentării: Rețeta perfectă a transformării digitale încă nu există, de aceea fiecare echipă de management are provocarea de a defini propria strategie de accelerare a acestui proces de schimbare. În curând, creșterea productivității în procesele de producție prin modalitățile vechi de operare, nu va mai putea fi asigurată fără componenta digitală, iar prioritizarea etapelor de implementare devine esențială în asigurarea unei tranziții de succes.  

Florin Coman
11:40-12:00 Florin Coman, Purchasing Manager
CONTINENTAL POWERTRAIN - "Supplier of Choice 2030 - Industry 4.0"

Florin Coman, 39 ani, Director Achiziții Continental Powertrain România, experiență de 14 ani în achiziții strategice, negociere, manufacturare și management în industria auto. Scurtă descriere a prezentării: Cum devenim cea mai bună opțiune ca furnizori pentru clienții din industria auto, ce ne rezervă și care sunt așteptările pe care le au clienții pentru furnizorii din industria auto în contextul digitalizării și automatizării proceselor și sistemelor de producție.  

12:00-12:20 Horia Todoran, General Manager Bosch Rexroth Sales
BOSCH REXROTH - "Industry 4.0 at Bosch"

12:20 - 13:20 VIZITARE EXPOZIȚIE & LUNCH

13:20-13:40 Sergiu Șarlea, Manager Tehnic și Iulia Gîndilă, Inginer Software
BOSCH REXROTH - "I4.0. De la concept la soluții accesibile"

13:40-14:00 Ioana Petre, Manager Vânzări
TOP METROLOGY (MAKINO/NIKON) - "Soluțiile Makino din Industria 4.0"

Ioana Petre este absolventă a facultății Politehnica București, facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, secția Robotică. Este angajată în cadrul firmei TopMetrology în funcția de inginer tehnologic, rolul ei este de a consulta și ghida clienții pentru a achiziționa echipamentul potrivit în funcție de aplicațiile acestora. Scurtă descriere a prezentarii: Soluţiile Makino din Industria 4.0 evidenţiază automatizarea, monitorizarea, întreţinerea preventivă, producţia autonomă şi o simulare ,,digital twin”, soluţii de conectare şi cloud utilizând diferite protocoale deschise.

14:00-14:20 Simó István, Sales Manager
MITUTOYO: "Mitutoyo și Industria conectată 4.0"

Ing. Simó István - Sales Manager Mitutoyo România, absolvent al Universității Transilvania, începând din 2013 ocupă postul actual în cadrul companiei Mitutoyo România. Scurtă descriere a prezentării: Vor fi prezentate soluțiile oferite de catre Mitutoyo pentru fabrica inteligentă, soluții care pot consta în mașini de măsurat care se pot încadra pe linia de producție automată (inteligentă), sau software SPC prin care se poate monitoriza în timp real producția, sau software de generare program de măsurare automat și soluții pentru colectarea și digitalizarea datelor de măsurare de pe instrumente mici, deci foarte pe scurt: soluții pentru Industria conectată 4.0.

14:20-14:40 Radu Mareș, director Plastics Bavaria România
PLASTICS BAVARIA - "Smart Industry Requires Smart People"

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul maselor plastice, dobândită atât pe teritoriul României cât și în străinătate, domnul Mareș este un susținător al industriei, oferind soluții eficiente și tehnologii de ultimă generație companiilor din România. Scurtă descriere a prezentării: Creșterea în complexitate a proceselor de producție în industria maselor plastice generează o presiune asupra industriei de prelucrare a metalelor, prin cerințe specifice ale matrițelor de injecție și pune presiune asupra  personalului  care trebuie să conceapă și să opereze capacitățile de producție. Acest lucru scoate în evidență provocările din piața românească în ceea ce privește recrutarea, calificarea și specializarea personalului precum și accesul la servicii calificate. Soluția este la îndemână.

15:00-15:20 Diana Chirilă, SAP Leonardo Presales Specialist
SAP - "Industrie 4.0 – studii de caz "

Diana face parte din echipa de inovație din cadrul SAP, având expertiză în zona de Internet of Things și soluții Cloud. În ultimii ani a contribuit la digitalizarea companiilor din diverse industrii, precum Manufacturing, Retail, Utilități, pentru a accelera adopția tehnologiilor noi și crearea de noi modele de business. Scurtă descriere a prezentării: Folosind principiile Industriei 4.0 și tehnologiile pentru automatizarea, integrarea și optimizarea proceselor de fabricație, companiile au scazut timpul de producție, au îmbunătățit calitatea produselor și au implementat eficiența în toate operațiunile lor. Va invitam să aflați mai multe despre impactul digitalizării proceselor și activelor fizice în cadrul prezentării SAP.

15:20-15:40 Lucian Ungureanu – Azure Product Marketing Manager
MICROSOFT - "Rezolvarea problemelor operationale prin intermediul tehnologiei"

Lumea industriei prelucrătoare se confruntă cu o transformare majoră datorita tehnologiilor digitale care au permis atingerea unor noi niveluri de eficiență operațională, precum si accesarea unor modele de afaceri inovatoare. Transformarea digitală nu este doar despre software - este vorba despre rezolvarea provocărilor care apar in afaceri și despre transformarea proceselor de business. Cum tehnologia nu mai constitue o constrangere, puteți începe să rezolvați provocările în noi moduri și să creați noi oportunități. Veniți alături de noi pentru a vedea aplicațiile reale ale tehnologiei în fabricație.

15:40-16:00 Marian Morărașu, ICT Business Development Manager
ORANGE - "Data Journey. Utilizarea informatiei digitale in optimizarea proceselor de productie"

Lucrez în Orange din 2006, iar în cadrul companiei am ocupat mai multe poziții: customer care prepay/postapay corporate, sales in B2B iar din iulie 2016, ocup poziția de ICT Business Development Manager. Mă consider o persoană optimistă, ambitioasă, deschisă către nou/inovație, comunicativă, iar pasiunile mele sunt pescuitul, fotbalul, iar de un an si jumătate fiul meu. Scurtă descriere a prezentării: Tehnologiile digitale transformă fiecare moment al vieții, muncii și modului în care interacționăm cu mediul și societatea. În acest context, datele se transformă în noul cash care permite companiilor să se dezvolte și să rămână în top. Pentru manageri devine critic să știe cum să utilizeze informația digitală, de la colectare, la transportul lor, stocarea, agregarea și analiza lor, pentru a le transforma în business intelligence. Alături de Marian, veți afla cum puteți utiliza ecosistemul de soluții pentru afaceri oferit de Orange și partenerii săi pentru a construi și controla propriul data journey.

Dorian Hodorogea Demo Metal Brasov 2018
16:00-16:20 Dorian Hodorogea, Analytics Lead for GEE
SAS ROMANIA - "Inteligența artificială și predicția datelor în Manufacturing”

Dorian este expertul SAS în zona de Analytics, Artificial Intelligence și Machine Learning, acoperind zona Greciei și Estul Europei în cadrul SAS. În ultimii 10 ani, a lucrat în zona de analiză de date, predicție și soluții de Business Intelligence în rolul de consultant technic atât pentru SAS cât și pentru companii similare în industrii precum zona financiară, telecomunicații, retail, etc. În cadrul SAS Romania, rolul lui este de a consulta și ghida clienții în scopul de a rezolva problemele legate de date și de a descoperi lucruri noi ascunse în datele structurate sau nestructurate. Dorian a absolvit Politehnica București, facultatea de Automatică absolvind un Master în Managementul și Protecția Informației.

16:20-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

  • Bosch Industry Day
9:45-10:00 DESCHIDERE

10:10-10:30 Andrei Sebok
"Soluţii pentru procesele de afaceri în industrie"

10:40-11:00 Sorin Danci
"Scule electrice, aparate de măsură și accesorii pentru procesele industriale"

11:00-11:20 Pauză de cafea

11:20-11:40 Sergiu Șarlea
"Mentenanță predictivă"

11:50-12:10 Iulia Gîndilă
"Platformă interactivă de comunicare"

12:20-12:40 Ciprian Lihaciu
"Conectivitatea echipamentelor industriale"

12:50-13:10 Cristian Turturică
"Eficiența energetică"

13:20-13:40 Cristian Turturică
"Sytronix – optimizare eficientă a grupurilor de pompare"

13:50 -14:10 Alexandru Vava
"Tehnologia de asamblare"

14:00-14:20 Pauză de cafea

14:30-14:50 Teodor Ticulescu
"Cazane industriale pentru producerea aburului tehnologic"

15:00-15:20 Tiberiu Nicolae
"Sisteme de siguranță și Securitate pentru industrie"

15:30-15:45 ÎNCHEIERE

15:45-18:00 VIZITARE EXPOZIȚIE

PARTENER PRINCIPAL

PARTENERI FORUM SMART INDUSTRY

PARTENERI DEMO METAL

CU SPRIJINUL