fbpx
Titlebar
TRANZIȚIA CĂTRE INDUSTRY 4.0 - Incursiune în viitorul afacerilor din industrie

– 5 Noiembrie, Sala Parc, Centrul de evenimente Lux Divina –

Rata de asimilare a ideilor nou apărute în industrie este accelerată de numărul și amploarea acțiunilor relevante de promovare către publicul țintă. Industry 4.0 este noua abordare revoluționară a proceselor de producție la nivel global. La acest nou val trebuie să adere companiile ce sunt incluse sau urmăresc să fie acceptate în lanțurile valorice globale. Abordarea acestor concepte presupune viziune strategică și propune provocări noi pentru managementul și specialiștii din companiile industriale din România. Fără a simți momentan presiunea, companiile mari, medii sau mici vor trebui să asimileze rapid noile paradigme și tehnologii alocând resurse în procese de adoptare mai lungi sau mai scurte, mai dificile sau mai eficiente. Demo Metal – Smart Factory este hub-ul de digitalizare ce facilitează contactul cu cei mai buni profesioniști și interacțiunea cu cele mai relevante experiențe în adoptarea noii paradigme a proceselor de fabricație, pentru punerea la curent, scurtarea termenelor de implementare și menținerea în topul competiției productivității.

 

Cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global.

 

SchaefflerPreh, Stabilus, Caditec sunt doar câteva dintre companiile ce vor fi reprezentate la nivel de top management în Forumul Smart Factory: Tranziția către Industry 4.0Incursiune în viitorul afacerilor din industrie ce va avea loc la Demo Metal Brașov în data de 05 noiembrie 2019. Evenimentul este cea mai importantă acțiune de acest gen desfășurată în România, facilitând contactul direct cu personalități importante ce vor împărtăși din experiența proprie.

 

Industry 4.0 mindset este provocarea hub-ului Smart Factory din cadrul Demo Metal Brașov. Personalități de seamă ale industriei din România vor participa la acest eveniment special. Ai ocazia unică de a intra în contact cu factorii de decizie din evoluția pieței industriale pe tema ce va constitui cea mai importantă creștere de piață a viitorului industrial. Nu rata startul în cursa cea mai importantă a viitorilor ani alături de cele mai importante personalități ale companiilor din industrie!

 

Smart Factory / Industry 4.0 este subiectul pe care nu trebuie să-l neglijezi! Noi îți oferim această șansă și te invităm la un eveniment de excepție!

 

Pentru mai multe detalii despre desfășurarea forumului, urmărește pagina dedicată sau scrie-ne la adresa demometal@tehnicmedia.ro.

Preînregistrează-te la Forum!

Domenii de interes*:


Pentru a trimite formularul trebuie să bifați căsuța de mai sus.


INFORMARE VIZITATORI DEMO METAL BRAȘOV 2019

 

Vă informăm că la Demo Metal se realizează fotografii și videoclipuri live de către echipa TEHNIC MEDIA, presă și fotografii profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online si print) ale Tehnic Media, ale presei și partenerilor evenimentului.

 

Prin participarea dumneavoastră (speakeri, vizitatori, expozanți, etc.), vă exprimați acordul de a publica aceste fotografii și videoclipuri. De asemenea, prin înregistrarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul de a primi informații despre Demo Metal. Ulterior, vă puteți dezabona oricând folosind link-ul de dezbonare din newsletter.

 

Termenii de mai sus respectă prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a Tehnic Media.

 

Vă mulțumim!

PARTICIPANȚI LA FORUM

PARTENERI DEMO METAL

CU SPRIJINUL

TESTIMONIALE

  • SORIN POTERAȘ, DIRECTOR GENERAL SCHAEFFLER ROMÂNIA

    “Participarea la Demo Metal ediție de ediție deschide noi perspective de setare a propriului business. În acest moment digitalizarea reprezintă mai mult decat un trend, este o transformare globală, a patra revoluție industrială. Astfel, acest eveniment susține o tranziție de succes a proceselor de producție de la modalitațile clasice de operare la componentele digitale și automatizări. Participarea firmelor de top spune totul despre nivelul înalt la care a ajuns astăzi Demo Metal.”

  • CRISTIAN POPESCU, DIRECTOR GENERAL STABILUS ROMÂNIA

    „Din pasiune pentru tehnică și tehnologie, contribui la implementarea conceptului TPM (Total Productive Maintenance) în grupul Stabilus. Cred că Digitalizarea și conectivitatea sunt necesare pentru luarea deciziilor în timp real, în vederea creșterii eficienței proceselor de producție”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
forumul-tranziia-ctre-industry-4-0-demo-metal-braov