fbpx
Titlebar
HomeGSS GROUP SRL
GSS GROUP SRL

Suntem un colectiv tânăr cu o experiență de 10 ani în domeniul nostru principal de activitate.
Vă oferim un portofoliu larg de produse de înaltă calitate. Parteneriatele exclusive cu companii lider în domeniile lor de activitate, ne oferă șansa să punem la dispoziția clienților noștri soluții complete pentru afacerile lor.

Produse

OTEC Germania – lider de piata pentru masinile de finisare. Pentru toate domeniile de aplicare, inalta precizie pentru toate suprafetele. Oferim masini de finisare in masa sau finisare individuala.OTEC Germania – lider de piata pentru masinile de finisare. Pentru toate domeniile de aplicare, inalta precizie pentru toate suprafetele. Oferim masini de finisare in masa sau finisare individuala.

La standul nostru de la DEMO METAL va prezentam  masina de finisare prin glisare OTEC DF5. Cu pana la zece suporturi de prelucrat, pentru productia industriala de dimensiuni medii sau foarte mari, ofera urmatoarele beneficii:

• Fiabilitate absoluta – Utilizarea consecventa a celor mai bune materiale si componente asigura o functionare fara probleme si o durata lunga de viata.

• Eficientizarea costurilor – Investitia de capital relativ scazuta, combinata cu potentialulde economisire al costurilor foarte mari in ceea ce priveste costurile de procesare, faceca seria DF sa fie o solutie extrem eficienta din punct de vedere al costurilor.

• Rezultate perfecte de finisare – Debavurare, slefuire si finisare lucioasa intr-o calitate comparabila cu cea obtinuta prin finisare anuala.

• Timp scurt de procesare – In cele mai multe cazuri, se pot obtine suprafete perfecte in doar cateva minute.

3Nine – Solutii inovatoare pentru colectarea, separarea si redarea uleiului din ceata  de ulei emisa de masinile unelte.

Gama Greenline este a doua generatie de separatoare, disponibila in diferite  dimensiuni. Nova 300 absoarbe efectiv ceata de ulei/ fumul de ulei format in timpul  prelucrarii pe masini unelte mai mici. Separa si returneaza in bazin uleiul/ emulsia,  iar filtru HEPA purifica aerul cu pana la 99.97 %.

Eidos – Solutii pentru comprimarea deseului de span, indiferent de material.

Supercompact EVTM-55-L este o masina compacta de brichetare span. Este special  conceputa pentru a fi amplasata in apropierea masinilor unelte, sub banda de transportare span. Supercompact EVTM-55-L este prevazut cu un dispozitiv care ii permite sa functioneze in mod  automat. Constructia masinii o face usor de manevrat, astfel incat este posibila mutarea acesteia  intre masinile din hala de productie.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
gss-group-srl-demo-metal