Titlebar
HomeMAGIC ENGINEERING
MAGIC ENGINEERING

MAGIC ENGINEERING este primul partener recunoscut DASSAULT SYSTÈMES in România. De-a lungul timpului, am construit o puternică relație cu clienții noștri prin furnizare de consultanță, implementare și suport CATIA, DELMIA, ENOVIA și alte produse DASSAULT SYSTEMES. MAGIC ENGINEERING, în calitate de reseller certificat DASSAULT SYSTÈMES, propune companiilor din România, platforma de business 3DEXPERIENCE de la DASSAULT SYSTÈMES, platforma ce oferă soluții software pentru fiecare departament din organizația dumneavoastră, de la Marketing la Sales sau Engineering.

Complementar la soluțiile de modelare CAD, MAGIC ENGINEERING ofera pachete de analiză cu elemente finite MSC NASTRAN şi MARC – programe din portofoliul MSC SOFTWARE. Ele permit o varietate extrem de largă de tipuri de analiză cu elemente finite: liniară, neliniară, statică, tranzitorie, de contact, termică, acustică, de propagare a fisurilor, de simulare a ruperii şi multidomeniu.

Motto: „Engineering can be MAGIC”

 1. DASSAULT SYSTEMES

MAGIC ENGINEERING, în calitate de reseller certificat DASSAULT SYSTÈMES, propune companiilor din România platforma de business 3DEXPERIENCE de la DASSAULT SYSTÈMES, care oferă soluții software pentru fiecare departament din organizația dumneavoastră, de la Marketing la Sales sau Engineering.

Bazându-se pe o structură unică de date, disponibilă on premise sau on cloud, având o interfață unitară și ușor de folosit, platforma 3DEXPERIENCE cuprinde:

 • produsele specifice de design incluse sub brandul CATIA, recunoscute ca standard în industrie
 • aplicații de gestionare a proceselor specifice din companie prin ENOVIA
 • aplicații de analiză și simulare incluse sub brandul SIMULIA
 • digital manufacturing prin DELMIA
 • Pentru a veni în sprijinul companiilor, cu ocazia DEMOMETAL 2018, oferim un pachet complet pentru inginerul proiectant, constând din hardware certificat de către DASSAULT SYSTÈMES alături de o licență CATIA V5 cu mentenanță inclusă pe un an de zile.
 • Pentru a înțelege corect funcționalitatea softului și a pachetului promoțional avem rugămintea să vă adresați reprezentanților de la standul MAGIC ENGINEERING.       2. MSC SOFTWARE
 • Complementar la soluțiile de modelare CAD oferim pachetele de analiză cu elemente finite MSC NASTRAN şi MARC – programe din portofoliul MSC SOFTWARE. Ele permit o varietate extrem de largă de tipuri de analiză cu elemente finite: liniară, neliniară, statică, tranzitorie, de contact, termică, acustică, de propagare a fisurilor, de simulare a ruperii şi multidomeniu.MSC APEX este un mediu de tip CAE pentru analiză structurală cu element finit. Prin utilizarea acestui produs, generarea și analiza modulului se pot realiza cu o productivitate sporită. MSC APEX este structurat pe două componente: MSC APEX Modeler (cu funcții de pre-procesare: reparare de geometrie şi adaptarea acesteia la necesitățile unui model pentru analiza cu element finit, discretizare, aplicarea de materiale, de proprietăți și constrângeri) și MSC APEX Structures (care pe lângă pre-procesare este prevăzut şi cu un program de analiză cu element finit bazat pe descompunerea în mod automat a matricei de rigiditate în subcomponente pre-calculate).
                 SIMUFACT este un produs software care conferă soluții de simulare pentru diferite procedee de fabricație. Programul este organizat pe trei domenii: deformare plastică, sudare și fabricație aditivă.               SCFLOW conferă soluții de analiză termo-fluidică cu discretizare poliedrică. Rezolvarea problemelor se bazează pe algoritmi de nouă generație, permițând o creştere sensibilă a vitezei de rulare. Este posibilă utilizarea tehnicilor de sliding mesh şi de overset mesh. Direcția de evoluție a programului este pe dezvoltarea de soluții de co-simulare cu MSC NASTRAN, ADAMS si MARC.               DIGIMAT este o platformă de modelare structurală și de modelare neliniară multi-scală pentru materiale compozite la nivel macro și micro (studiul cu element finit a tensiunilor și deformărilor).               ACTRAN este un produs software dedicat simulării acustice (vibroacustică și aeroacustică).               ADAMS este un program de analiză a dinamicii sistemelor multicorp cu componente rigide şi flexibile, în mod colaborativ cu alte medii specifice.

  DYTRAN este un program de analiză tranzitorie şi de impact folosind algoritmi expliciți de calcul. Prin posibilitatea de îmbinare într-un singur model atât a elementelor structurale (lagrangeene) cât şi a elementelor de fluid (euleriene) se pot simula fenomene de curgere şi de interacțiune fluid-structură, în paralel cu cele de impact şi de rupere.

           3. ESI GROUP

 • Pentru simularea proceselor industriale de turnare, ștanțare si sudură va putem furniza atât servicii de calcule numerice prin utilizarea softurilor ESI cat si suport in licențierea produselor ProCAST, QuickCAST, PAMSTAMP, SYSWELD.

Pentru mai multe detalii despre ofertele MAGIC ENGINEERING de la Demo Metal Brașov 2018, accesati link-ul urmator: demometal.ro/2018/11/17/magic-engineering-solutii-industrie-oferte-speciale-demo-metal-brasov/

#CAD #CAM #CAE #FEA #PLM  #NASTRAN #PATRAN #DIGIMAT#SIMUFACT #MARC #APEX #ENOVIA #CATIA #DELMIA #SIMULARE #3DEXPERIENCE

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
 • Lux Divina
  Strada 13 Decembrie Nr. 96
 • 0754.076.700
  demometal@tehnicmedia.ro
Demo Metal
magic-engineering-demo-metal