fbpx
Titlebar
HomeMAPAL MICROTEK
MAPAL MICROTEK

MAPAL Präzisionswerkzeuge Dr. Kress KG este unul dintre principalii furnizori internaționali pentru scule de precizie pentru prelucrarea tuturor materialelor. Compania fondata in 1950 furnizeaza solutii tehnice clienților principali din industria auto si aerospatiala și din ingineria masinilor și a instalatiilor. Prin inovațiile sale, compania stabileste tendintele si standardele tehnologiei de productie și de prelucrare. MAPAL se vede ca un partener tehnologic, sprijinind clienții sai prin dezvoltarea unor procese de prelucrare eficiente si care sa conserve resursele utilizand concepte individuale de scule. Compania este reprezentata cu unitati de productie, filiale de vanzari și reprezentanti în 44 de tari din intreaga lume, inclusiv pe piata din Romania sub numele Mapal Microtek SRL.

Mapal Microtek detine utilaje de inalta precizie pentru productia de scule speciale si servicii de reascutire si acoperire PVD.

Aceste utilaje sunt similar cu cele folosite in fabricile Mapal si asigura reconditionarea sculelor la parametrii originali.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
mapal-microtek-demo-metal