fbpx
Titlebar
HomeMITUTOYO ROMÂNIA
MITUTOYO ROMÂNIA

MITUTOYO ROMANIA aparține 100% Corporaţiei Mitutoyo – prin Mitutoyo Europe reprezentând exclusiv produsele acestei corporații. Scopul clar și fără compromisuri ne permite să vă oferim cel mai bun produs preț – calitate, disponibil oriunde în lume, a reprezentat motto-ul corporației Mitutoyo, de la începuturile sale modeste în 1934, devenind astăzi unul dintre cel mai important furnizor de echipamente metrologice din lume. Luând în considerare inclusiv departamentele de dezvoltare, service, producție și de vânzări, corporația operează în peste 100 de țări. Doar în Japonia, Mitutoyo operează două site-uri de dezvoltare, 10 unități de producție, două institute de metrologie, cinci laboratoare de calibrare, șapte centre de servicii și șapte Centre de soluții M³, în plus față de sediul central din Kawasaki și birourile de vânzări.

La nivel internațional, Grupul Mitutoyo are o prezență majoră în aproape 40 de țări, cu mai mult de 80 de sucursale și rețele de distribuitori la nivel național, 65 de Centre de soluții M³, 17 site-uri de producție, șase laboratoare de cercetare și dezvoltare, 12 institute de metrologie și 20 de laboratoare de calibrare. În plus, există reprezentanți Mitutoyo în aproximativ 60 de alte țări.

Această infrastructură extinsă la nivel mondial permite ca clienții noștrii să beneficieze de suport local asigurat și consultanță tehnică de nivel mondial, și de rezervă logistică pentru păstrarea echipamentului de măsurare vital, în funcționare,  eficient si profitabil , cu timpii morți reduși la minim  oriunde ar fi aceștia.

Acest lucru este deosebit de important pentru clienții noștrii din companiile multinaționale, care au nevoie de același nivel de suport și pentru partenerii și furnizorii lor din țări străine, la fel ca cel primit de la Mitutoyo de ei înșiși. Filozofia corporației Mitutoyo este, în esență, că organizația și angajații noștri își asumă perpetuarea ,,valorilor de bază”. Acesta unește toate companiile Mitutoyo și angajații lor din întreaga lume într-o înțelegere și angajare comună.

Centru de evenimente Lux Divina Brasov
Address
Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul), Brasov,500146
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
mitutoyo-romnia-demo-metal