If you can’t read this email. Please view online
 
 
Demo Metal 2016
Numaratoarea inversa a inceput!
 
 

Bucurandu-se in continuare de sprijinul partenerilor sai, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK) si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), cea de-a 5-a editie Demo Metal isi ,,tureaza motoarele”!

 
banner1
 

Fideli conceptului inovator al Demo Metal, in acest an vom aborda tematici noi: vom pregati un ,,Salon de fabricatie aditiva”, iar in Forum vom aduce mai aproape de specialistii si managerii din companiile romanesti conceptul ,,Smart Manufacturing”. Vom dezbate impreuna cum se va schimba productia, si in Romania, odata cu aparitia noilor tehnologii si concepte: Industrial Internet of Things, Industry 4.0 etc. Tot impreuna vom participa la un eveniment special: ,,ACAROM – 20 de ani”. Si, asa cum Demo Metal v-a obisnuit, surprizele placute nu se vor opri aici.

 
banner2
 

Demo Metal este locul unde apar oportunitati care pot genera noi contacte si noi business-uri, dar si consolidarea parteneriatelor existente.

Sunteti producatori sau dealeri de masini-unelte, scule, echipamente de control, automatizari, roboti, accesorii? Aveti echipamente pentru prelucrarea si taierea tablelor - cu jet de apa, plasma, oxigaz? Puteti debita semifabricate din metal? Sunteti cei mai buni in tehnologii de sudare? Puteti realiza tratamente termice? Oferiti materie prima de cea mai buna calitate? Sunteti pregatiti sa prezentati soluții software pentru proiectare și gestionare producție? Asigurati servicii pentru clientii dumneavoastra din Romania? Puteti demonstra avantajele sistemelor si tehnologiilor avansate de fabricatie pe care le distribuiti? Atunci:

 

Va multumim pentru interesul si increderea aratata in asteptarea lansarii evenimentului.

Demo Metal 2016 face asteptarea sa merite!

 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro