If you can’t read this email. Please view online
 
 
Demo Metal 2016 Brasov – Centrul Inovatiei in Tehnologie
 
 

La o saptamana de la lansarea oficiala, rezervarile pentru Demo Metal 2016 au depasit suprafata editiei precedente. Peste 50 de companii, participante la editiile trecute, dar si noi branduri importante pe piata mondiala, si-au rezervat spatii pentru Demo Metal 2016.

Companiile care si-au rezervat deja spatiul sunt companii care respecta conceptul Demo Metal, astfel ca putem anunta prezenta unui mare numar de echipamente in functiune (masini-unelte pentru prelucrari prin aschiere, pentru prelucrarea tablelor, echipamente de debitare, echipamente pentru sudare, roboti, imprimante 3D, echipamente de masura si control, de scanare, de filtrare si exhaustare), precum si scule, accesorii si alte produse in stransa legatura cu prelucrarea metalelor.

 
Participa la evenimentul cu cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat! Cere oferta!
 

Aflat la a 5-a editie, Demo Metal este evenimentul de referinta al industriei, al carui concept a prins la publicul de specialitate prin implicarea companiilor expozante, a partenerilor si organizatorilor ce si-au asumat mentinerea evenimentului la nivelul asteptat de vizitatori.

 
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro