If you can’t read this email. Please view online
 
 
Veniti la Brasov!
Programati-va vizita la Demo Metal 2016!
 

Demo Metal 2016 este mixul de informatii tehnice si de business ce creeaza dependenta! Este ,,cura” de solutii pentru evolutie. Anual trebuie frecventat pentru a ramane informat si competitiv. Este evenimentul care ii aduna la un loc si da dependenta printre expozanti si vizitatori - toti actori importanti ai industriei.

Demonstratiile practice din cadrul Expozitiei si tematicile de interes abordate in Forum sunt punctele cheie ale evenimentului. Demo Metal 2016 ii asteapta intre 25 si 28 mai in Parcul Industrial Brasov pe toti cei implicati in activitati de management si productie ce utilizeaza, sub diferite forme, METALUL.

In FORUM

In Forum se anunta a fi participanti importanti si subiecte cheie pentru dezvoltarea afacerilor din industrie.

poza3

In Forum managerii companiilor din Romania vor putea afla informatii importante despre tendintele din industrie, in domenii precum industria auto, aero, etc., direct de la ,,sursa” - reprezentantii Asociatiilor profesionale si ai Ministerului Economiei. De asemenea, vor putea lua ,,pulsul” investitiilor din Romania direct de la companiile germane si franceze, membre ale Camerelor de Comert si Industrie ale Germaniei si Frantei.

Specialistii prezenti se vor pune la curent si vor intelege cum pot fi integrate in propriile companii, noile concepte din industrie – Industry 4.0, Internet of Things etc., dar si noile tehnologii ce pot fi deja aplicate in productie – Additive Manufacturing. Toate acestea vor constitui o normalitate in viitorul apropiat.

 
Ce poti sa vezi la Demo Metal

In acest an companiile importante revin la Brasov. Lor li se alatura noi companii ce participa in premiera la un eveniment in Romania.

poza1

Demo Metal 2016 Brasov ofera specialistilor din companiile producatoare cea mai mare plaja de demonstratii si informatii tehnice. Aici vor gasi cea mai mare gama de echipamente pentru prelucrarea metalului prezentata in Romania in ultimii ani: DOOSAN, HYUNDAI WIA, FANUC, HURCO, EMCO, HAAS, HARTFORD, KNUTH, BYSTRONIC, BEHRINGER, DIMECO, HARDINGE, MATEC MASCHINENBAU, YASDA, AMADA, ROSA ERMANDO, KELLENBERGER, SENJO SEIKI etc., si vor putea vedea ,,la treaba” robotii FANUC, KAWASAKI, NACHI, ABB. Alaturi de LMT TOOLS SYSTEMS, producatori de scule de renume vor fi prezenti si vor dota masinile pentru demonstratii.

Specialistii in controlul calitatii vor oferi detalii despre echipamentele MITUTOYO, MAHR, HEXAGON METROLOGY, NIKON, FARO, RENISHAW etc. si vor prezenta informatii esentiale pentru obtinerea unor repere care respecta cerinte stricte de calitate.

Companii renumite la nivel mondial, BOSCH REXROTH, PARKER, HYDAC vor aduce la Demo Metal ultimele noutati din domeniul automatizarilor. Tot aici vor fi si sistemele de manipulare cu vacuum de la SCHMALZ.

 
Participa la evenimentul cu cea mai mare concentratie de inalta tehnologie pe metru patrat! Cere oferta!
 

Diverse echipamente pentru debitare, gravare, marcare, exhaustare, filtrare, alimentatoare de bare, lasere de sudare toate vor fi prezente la Demo Metal 2016 Brasov (TOP AUTOMAZIONI, AR FILTRAZIONI, SANU, ALWO, TROTEC, JAREX FILTERTECHNIK, SISMA etc.) Nu vor lipsi nici informatiile despre echipamentele si tehnologiile de sudare. De asemenea, materiile prime sunt foarte bine reprezentate prin intermediul celor mai importante companii: AMARI, COLOR METAL, TRAFIL CZECH, CATALONIA INOX, etc. Adezivi si etansanti speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare si vaseline vor fi in standul WEICON.

Intra pe www.demometal.ro!
Vezi expozantii Demo Metal 2016!

Demonstratiile practice pentru fabricatia aditiva vor fi facute pe imprimante 3D pentru metal, plastic si alte materiale. Noile tehnologii de scanare 3D, realitate virtuala, softuri industriale si de management al productiei, toate vor fi reprezentate la Demo Metal 2016 Brasov (STRATASYS, ZEISS OPTOTECHNIK, SIEMENS PLM SOFTWARE etc.).

ELECTROPRECIZIA, NOVA GRUP, iP AUTOMATIC DESIGN, dar si alte companii romanesti dinamice vor fi prezente la Demo Metal. Vizitatorii romani si straini vor putea vedea complexitatea si calitatea produselor realizate in Romania. In premiera, iP AUTOMATIC DESIGN va prezenta un strung de precizie ridicata, de conceptie 100% romaneasca.

O tema centrala la Demo Metal 2016 Brasov va fi industria auto. In aceasta industrie plasticul este folosit in ultimii ani intr-o proportie in continua crestere. In acest context, la Demo Metal, in sectiunea Demo Plast, PLASTICS BAVARIA va prezenta tehnologia APC - auto optimizarea masinii de injectie - care permite folosirea materialului reciclat pana la 100% fara sa influenteze geometria piesei sau calitatea. La fata locului vor fi injectate piese dintr-un material tehnic uscat, ce vor fi reciclate si apoi reintroduse la injectie variind constant proportia intre reciclat si material virgin. Masina se va auto regla si se vor obtine piese bune fara ca reglorul sa intervina si fara a fi modificati parametrii de program. Legatura domeniilor este evidenta matritele folosite in procesul de injectie fiind realizate cu ajutorul masinilor-unelte – vedetele evenimentului.

Implicarea activa a organizatorilor, expozantilor si partenerilor (Camere de Comert, Asociatii profesionale, Universitati si Clustere) face ca Demo Metal 2016 sa mute la Brasov centrul de interes al industriei din Romania.

Demo Metal 2016 este evenimentul care merita timpul dumneavoastra!

Nu uitati sa-l treceti in agenda: 25-28 mai, Brasov!
Nu lipsiti de la evenimentul central al industriei!

 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro