If you can’t read this email. Please view online
 
 
Nu ratati Demo Metal Brasov 2016!
25-28 mai, Parcul Industrial Brasov (Ghimbav)
 

Unele dintre cele mai importante companii din industrie vor face demonstratii si vor fi la dispozitia vizitatorilor cu noutati despre: masini-unelte, scule, accesorii, echipamente pentru controlul calitatii, roboti, tratamente termice si de suprafata, imprimante 3D, scanere 3D, software industrial, materii prime, masini de injectie mase plastice si despre inca multe alte echipamente si produse.

ALLMETECH MACHINING
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4

Vizitatorii Demo Metal sunt asteptati la standul ALLMETECH cu demonstratii LIVE pe masini-unelte CNC si cu solutii integrate:

  1. Aplicatie cuprinzand un Centru vertical CNC in 3 axe Hurco integrat cu software CAM NX pe care se va vor demonstra strategii de prelucrare ce cresc eficienta si productivitatea.

    Centrele CNC de la Hurco se remarca prin urmatoarele aspecte:

    • Dinamica excelenta & Look Ahead cu 10.000 blocuri
    • Programare High Speed Machining direct din controlerul masinii
    • WinMax – cu 30% mai rapid in programare decat celelalte controlere!
    • Cel mai avansat sistem de simulare grafica si verificare a programelor
    • Doua ecrane Touch Screen de 19” pentru o programare si analiza grafica rapida
    • Import direct geometriei din fisiere .DXF

    DEMONSTRATII LIVE pe centrul CNC Hurco cu Siemens CAD/CAM:

    • Degrosare cu High Speed Machining pe 4 axe simultan.
    • Programarea este facuta direct pe controller.
  2. Aplicatie cuprinzand un Strung CNC educational dotat cu scule antrenate si axa C integrat cu un robot Nachi MZ pe care se demonstreaza in premiera o solutie automatizata.

    DEMONSTRATII LIVE  cu robot Nachi MZ Robot arm

  3. Aplicatii practice pe o masina de honuit Sunnen – utilajul folosit fiind Sunnen SH 5000, pentru honuire interioara.

    Sunnen ofera o solutie completa de produse pentru honuire, de la scule si accesorii, ulei de honuit, aparatura de masura si control pana la masini complexe de honuit.

    DEMONSTRATII LIVE  pe o piesa test: injector pentru combustibil.

BOSCH REXROTH
 
poza1

Economica, precisa, sigura si eficienta din punct de vedere energetic, tehnologia de actionare si control de la Bosch Rexroth pune in miscare utilaje si sisteme de orice dimensiune. Compania reuneste experienta sa la nivel mondial in aplicatii destinate segmentelor de piata Aplicatii Mobile, Constructii de Masini Industriale si Automatizari Industriale pentru a dezvolta componente inovatoare, precum si solutii si servicii de sistem adaptate cerintelor. Bosch Rexroth ofera clientilor sai hidraulica, comenzi si actionari electrice, transmisii mecanice, tehnica liniara si de montaj dintr-o singura sursa.

La Demo Metal, exponatul principal va fi Simulatorul de masina-unealta dotat cu unitate de frezare reala. Acesta demonstreaza competenta Bosch Rexroth in debitarea rapida si foarte precisa a perimetrelor neregulate, complet automat cu sisteme si componente REXROTH.

De asemenea, specialistii Bosch Rexroth vor prezenta vizitatorilor Demo Metal si alte produse:

IndraMotion MTX – CNC performant pentru prelucrare rapida

Safety on Board – utilizare simpla pentru siguranta personala

IndraDrive – sistem modular de actionari electrice

IndraDyn S şi IndraDyn L – servomotoare si motoare liniare

Tehnica liniaraansambluri surub cu bile si ghidaje

Sytronix (FcP 5000) si grupuri de pompare compacte

Vino la Demo Metal 2016 Brasov! Descarca invitatia!
 
OLSTRAL HPT (BRAUS EXIM)
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
poza5
poza6

Olstral HPT (Braus Exim SRL) este o companie de comert international cu o vasta experienta in intreaga lume in comertul cu utilaje noi/second hand, aprovizionarea si furnizarea de bunuri tehnice, piese de schimb, accesorii, consumabile si a altor produse conexe de fabricatie.
      
Cu mai mult de 20 ani de experienta comerciala internationala si nationala  in segmentul industrial, Braus Exim a castigat un know-how cuprinzator.  O retea internationala de contacte si parteneri completeaza experienta companiei, fiind folosita in functie de cerintele speciale ale clientilor. 

La standul companiei de la Demo Metal, vizitatorii sunt asteptati cu urmatoarele produse expuse:

  • AMADA TECHSTER 84 - utilaj de rectificat plan
  • QGRIND CNC – utilaj de rectificat rotund
  • KELLENBERGER KEL – VISTA - utilaj de rectificat cilindric
  • HARDINGE BRIDGEPORT CONQUEST V1000 - centre de prelucrare in 3 axe
  • SENJO SEIKKI P – utilaj de sanfrenat si debavurat roti dintate
  • Pietre de rectificat, scule diamantate si uleiuri
BYSTRONIC LASER
 
poza1

Bystronic, lider in ierarhia producatorilor de utilaje pentru prelucrarea tablei, si-a inceput activitatea in Romania in anul 2008, consolidandu-si in mod continuu pozitia pe piata. La sediul principal din Niederönz, Elvetia, Bystronic construieste masini de taiere cu laser si masini de taiere cu jet de apa, in uzina de productie din Gotha, prese de indoit tabla.

Pentru taierea cu laser Bystronic asigura procese de lucru care se desfasoara automat, solutiile de automatizare sunt alcatuite modular si sunt adaptate la necesitatile clientului.

Bystronic ofera un pachet propriu de software – Bysoft.  Recent un nou serviciu exclusiv online revolutioneaza taierea cu laser – ByOptimizer, acesta creeaza planuri de taiere optimizate cu o rapiditate fulgeratoare.

Vizitatorii Demo Metal sunt asteptati la standul Bystronic, pentru a vedea in premiera cea mai performanta presa de indoit tabla: Xpert - noua generatie.

Noul design al presei Xpert face ca operarea acesteia sa fie mult mai simpla si eficienta. In plus, noul Xpert imbunatateste posibilitatile de upgrade-uri individuale pentru masina. Per total, noua generatie este mai modulara. 

La Demo Metal Brasov se vor face operatii de indoire extrem de dificile executate pe noul Xpert.

Nu lipsi de la FORUMUL Demo Metal! Inregistreaza-te ACUM! (locuri limitate)
 
COBOTEC ENGINEERING
 
poza12

Cobotec Engineering – ,,The Cutting Specialist” ii asteapta pe vizitatorii Demo Metal din Brasov pentru a le prezenta LIVE o serie de solutii inteligente in materie de procesare a metalelor.

Cobotec Engineering – ,,The Cutting Specialist’’ este o companie cu experienta indelungata in industria romaneasca, distribuind exclusiv utilaje de productie, scule industriale si accesorii profesionale de la cei mai buni producatori din domeniu.

Misiunea Cobotec ,,The Cutting Specialist” este sa devina partenerul de incredere si prima optiune a clientului pentru procesele de debitari si prelucrari mecanice. Din acest considerent, Cobotec investeste continuu atat in specializarea echipei sale, cat si in cercetarea pietei internationale de profil pentru a pune intotdeauna la dispozitie clientilor sai cele mai performante produse la cel mai bun raport beneficiu-pret; totul pentru ca acestia sa-si optimizeze procesele de productie prin intermediul tehnologiilor de ultima ora, obtinand astfel avantaje competitive.

Pe toata perioada evenimentului se vor face demonstratii cu masina de debitat automata, HBE321A, a producatorului german Behringer, dar si pe masina de presetat scule EZset IC2.

Totodata vizitatorii vor descoperi numeroase inovatii in materie de tehnologii de prelucrare a metalelor, scule aschietoare, scule de mana, mobilier industrial si multe alte surprize.

In data de 25 si 26 mai, invitatul special Dl. Frank Ruda, in calitate de reprezentant al producatorului german de scule aschietoare Stock, va sta la dispozitie pentru suport personalizat pentru aplicatiilor dumneavoastra.

FANUC HUNGARY KET
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4

Datorita celor trei grupuri principale de produse, FANUC este singura companie din sectorul sau care isi dezvolta si produce toate componentele majore in facilitatile proprii. Chiar si cele mai mici detalii, fie ca este vorba de hardware sau software, sunt pastrate sub control in cadrul unui flux optimizat. Rezultatele sunt materializate sub forma unei fiabilitati functionale superioare si a increderii castigate de catre clientii din lumea intreaga.

La Demo Metal vizitatorii vor putea vede la standul Fanuc un centru vertical CNC Fanuc Robodrill, un robot Fanuc (mai exact o celula deservita de un robot Fanuc) si o comanda numerica CNC Fanuc.

FANUC ROBODRILL este un centru de prelucrare compact cu posibilitati  complete, care ofera calitate si precizie fara rival, la costuri orare optime. De la prototipuri pana la serii intregi de productie, acesta ofera o performanta si o flexibilitate incredibile pentru o gama larga de aplicatii, cu unele dintre cele mai scurte durate pentru majoritatea operatiunilor de prelucrare.

Comanda numerica CNC FANUC: Unitatile de comanda, servomotoarele, motoarele si sistemele laser cu CO2 produse de FANUC sunt preferate de cei mai mari producatori de masini-unelte din intreaga lume. Functionalitatea in continua dezvoltare, combinand solutii puternice de comanda si o inalta precizie cu o fiabilitate de neegalat, asigura o utilizare intr-o gama larga de aplicatii. Produsele CNC FANUC sunt verificate pentru a oferi cea mai larga gama de inalte performante.

GSS GROUP
 
poza12

La Demo Metal, GSS va prezenta 3 echipamente:

  1. Separatorul prin centrifugare Alfie 500

    Acesta este un separator centrifugal pentru eliminarea uleiurilor reziduale  si al particulelor solide, de ordinul micronilor, din lichidele de racire emulsionabile, ajutand prevenirea uzurii sculelor si evitarea aparitiei bacteriilor. Acest separator mobil, compact, poate fi mutat de la un rezervor la altul, iar cuplajele speciale faciliteaza conectarea si deconectarea foarte rapida si usoara.

  2. Separatorul de ceata de ulei si emulsie Greenline 3Nine - Nova 300

    Separatoarele de ceata de ulei GREEN LINE se pot folosi pentru toate procesele de prelucrare unde se folosesc uleiuri de aschiere. De la aplicatii simple pana la cele mai dificile, cum ar fi rectificari sau turnari sub presiune.

  3. Echipamentul de finisare OTEC din Seria SF

    Cu masinile DF se obtin cele mai bune rezultate intr-un timp extrem de scurt – precizie la rotunjirea marginilor, netezire sau finisare oglinda, intr-o calitate comparabila cu cea obtinuta prin slefuirea manuala. Aceste masini compacte si economice sunt utilizate in principal in industria medicala si in industria de fabricare a sculelor. Masinile SF sunt bazate pe sistemul de finisare prin glisare.

MAI MULTE aici
 
Pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele speciale de la Demo Metal Brasov, urmariti Newsletterele!

Demo Metal este un barometru al tehnologiei și tendințelor în domeniul industriei prelucrării metalelor. Companiile s-au pregatit special pentru intalnirea cu dumneavoastra, VIZITATORII! Va asteapta cu utilaje in functiune, cu reduceri si cu toata disponibilitatea de a va oferi informatii esentiale care sa va ajute in activitatea de zi cu zi!

Va asteptam impreuna la Demo Metal 2016 Brasov! Este evenimentul care merita timpul dumneavoastra!

Nu uitati sa-l treceti in agenda: 25-28 mai, Brasov!

poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
youtube  facebook  twitter  google plus
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro
 
 
sigle parteneri si organizatori