If you can’t read this email. Please view online
 
 
Nu ratati Demo Metal Brasov 2016!
25-28 mai, Parcul Industrial Brasov (Ghimbav)
 
Echipamente de ultima generatie si demonstratii speciale!
 

Editia aniversara a Demo Metal se anunta a avea cel mai mare numar si cea mai larga gama de echipamente prezentate in ultimii ani intr-un targ din Romania. Evenimentul se va desfasura in Parcul Industrial Brasov (Ghimbav), intr-un spatiu nou, modern, cu o suprafata de 5000 mp, ocupata 100%. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, demostratii live si multe alte surprize si programe speciale. In continuare gasiti o parte dintre echipamentele prezentate la Demo Metal Brasov 2016.

MARK DIMENSION TECHNOLOGIES
 
poza1

In standul Mark Dimension Technologies vizitatorii vor putea sa observe calitatile tehnice deosebite si posibilitatile variate de utilizare a produselor firmei Accretech, din Japonia. Este vorba despre:

Masina de Masurare a Profilelor (conturograf) Contourecord 2700, care se remarca prin acuratetea deosebita, respectiv 0.7 microni pe axa Z, parametru care recomanda acest echipament pentru cele mai pretentioase aplicatii de control dimensional.

Impreuna cu pachetul software AccTee PRO, Contourecord 2700 este un instrument extrem de complex si flexibil, avand capabilitati de utilizare full CNC in configuratia standard.

Masina expusa acopera un domeniu de masura foarte generos, axa X ofera o cursa de 200 mm, iar platoul de granit are o amprenta de 1000 x 450 mm.

Rugozimetrul portabil Handy Surf, care este deja recunoscut pentru avantajele deosebite pe care le ofera, va fi si el prezentat vizitatorilor expozitiei, fiind un instrument indispensabil celor care au nevoie de informatii rapid, dar nu pot face rabat de la acuratete. Acest echipament poate fi transformat foarte usor intr-un echipament stationar, cu ajutorul accesoriilor pe care compania le ofera.

MICRO-TOP CONSULTING, ENGINEERING & SERVICE
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4

Vizitatorii Demo Metal Brasov sunt asteptati la standul Micro-Top, unde, pe langa discutiile cu specialistii companiei, pot participa la demonstratiile LIVE realizate pe urmatoarele instrumente de masura si control:

  • TIGO SF 5.6.5. – masina de masura in coordonate, special proiectata pentru a fi integrata in productie, reprezinta imbinarea ideala intre simplitate, inovatie si flexibilitate.
  • BRAT ROMER 7325SI– echipament pentru masuratori 3D, ce reprezinta solutia pentru scanare usoara si rapida pentru orice tip de piesa si aplicatie, care poate fi folosit de catre oricine, oriunde si cu minimum de instruire.
  • Surtronic R125 – instrument din Seria R pentru masurat circularitatea de la Taylor Hobson, flexibil, inglobeaza experienta producatorului intr-o solutie pentru o masurare rapida, precisa si usoara a circularitatii si formei, usor de folosit cu touchpad si software intuitiv.
  • Leica Tracker AT402 + B-Probe – cu design ,,All in One” este masina de masurat in coordonate portabila, care ofera precizii ridicate pe distante foarte mari si poate masura in locurile in care niciun alt Laser Tracker nu poate ajunge.
  • Q-DAS – software pentru control statistic.
PARKER HANNIFIN GesmBH
 
poza1

La Demo Metal, in standul Parker se vor regasi: elemente si componente hidraulice / pneumatice, echipamente de masurare specifice industriei prelucrarii metalului, toate marca Parker. De asemenea, va mai fi expus un grup hidraulic realizat cu componente Parker (pompa, distribuitor, robinet racord, etc).

Parker Hannifin Corporation este lider mondial in domeniul miscarii. Gama de produse este foarte variata, firma Parker are produse pentru piete diverse, pornind de la aerospatiale, industria petroliera, industria lemnului, industria navala, agricultura, etc. Dintre aceste produse, amintim: pompe, motoare, prize de putere, distribuitoare, valve, furtunuri, racorduri pneumatice si hidraulice, cilindri hidraulici si pneumatici si multe altele.

In Romania concernul Parker este reprezentat de peste 20 de distribuitori, existand o retea de magazine ParkerStore pentru clientii finali. Cu serviciul HoseDoctor compania este aproape de clienti, sertizand furtunurile la fata locului. Distribuitorii Parker pot oferi servicii complexe, proiectare si executie sisteme la cheie, filtrare si monitorizare echipamente.

Vino la Demo Metal 2016 Brasov! Descarca invitatia!
 
PATRASCU & GANE ENGINEERING SRL
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
poza5
poza6

In cadrul Demo Metal, Patrascu & Gane Engineering va expune produse de la:

  • AMF - furnizor de bride, reazeme, elemente de orientare si fixare, piulite T, prezoane
  • TECNIMETAL – oferă solutii pentru rezolvarea problemei aschiilor la masinile-unelte: solutii pentru protectia ghidajelor, evacuarea spanului, curatirea ghidajelor, prepararea lichidului de racire.
  • KEMMLER – propune o gama larga de portscule pentru strunguri, centre de prelucrare, masini de frezat, masini de alezat si frezat.

De asemenea, vor fi puse la dispozitie materiale de prezentare pentru:

  • EMAG – furnizor german de solutii (tehnologii + masini-unelte) destinate prelucrarii pieselor prin aschiere in productie de masa.
  • ACCUTEX – producator de masini de electroeroziune cu fir de mare performanta si productivitate.
  • SKM – masini de prelucrare prin electroeroziune cu electrod.
  • PINNACLE – unul dintre cei mai mari producatori de masini-unelte din Taiwan
  • QUICK TECH – o gama de strunguri automate de tip SWISS pentru prelucrari complet automate din bara de pana la 60 mm.
  • PALMARY – produce masini de rectificat rotund cu si fara centru cu comanda CNC, NC sau clasica.

In plus, vor fi prezentati si alti furnizori cu gamele lor de produse destinate constructiilor de masini:

  • scule aschietoare monobloc si cu placute
  • fir pentru electroeroziune
  • elemente pentru transmisii mecanice
  • ventuze si echipamente pentru vacuum.

La Demo Metal compania va prezenta in premiera:

  • Sistemul de menghine de la TRIAG, Elvetia
  • Sistemul de portscule-freze SAFE LOCK de la HAIMER
PROCONTROL AMC
 
poza1
poza2
 
poza12

PROCONTROL AMC, firma specializata in domeniul instrumentelor si aparatelor de masura si control pentru industrie, va expune la Demo Metal:

  1. Sistem de masurare 3D Inspec Vision - Scanner cu lumina alba Opti-Scan

    Opti-Scan 3D utilizeaza tehnologia scanarii cu lumina alba pentru masurarea unei game largi de piese.

    Este proiectat pentru utilizarea in laborator si in mediul industrial in prezenta masinilor grele (prese, masini-unelte, roboti, etc).

  2. Cleanalyzer – Sistem pentru masurarea precisa, analiza si documentarea particulelor filtrate

    Este un sistem analitic avansat destinat examinarii particulelor  microscopice ramase pe filtre – o procedura esentiala in derularea unei evaluari sigure si reproductibile a curatirii componentelor.

  3. Sisteme video de masurare 3D automata STARRETT AV300

    Galileo AV300 imbina imaginea de inalta rezolutie cu un software puternic si intuitiv si o platforma mecanica precisa pentru a furniza o precizie excelenta pentru masurarea pe un domeniu de 300 x 150 x 140mm si o gama larga de aplicatii.

  4. Microscopul fara ocular Vision Engineering Mantis Elite Cam

    Cateva dintre avantajele microscopului fara ocular sunt:

    • Coordonare excelenta intre ochi si maini
    • Postura confortabila si echilibrata
    • Evitarea iritarii ochilor
    • Suporti ergonomici
    • Imagine optica
    • Contrast ridicat
    • Rezolutie ridicata
    • Adancime a campului vizual excelenta
    • Libertatea de miscare a capului in toate directiile
    • Design stabil si rezistent.
Nu lipsi de la FORUMUL Demo Metal! Inregistreaza-te ACUM! (locuri limitate)
 
RIVA TECHNOLOGIES
 
poza12

Riva Technologies este o societate comerciala cu capital privat romanesc, infiintata in 2009. Riva Technologies pune la dispozitie o gama larga de produse pentru protejarea mediului de lucru si al echipamentelor de productie. Ofera, de asemenea, sisteme de filtrare a aerului poluat in urma proceselor de prelucrare pe masinile-unelte. Dispune de o gama larga de echipamente de filtrare ceata, fum de ulei si pulberi metalice, echipamente pentru prepararea fluidelor de proces, echipamente pentru mentenanta fluidelor de proces.

La Demo Metal, Riva Technologies va prezenta:

  • Alimentatoare de bare pentru strunguri automate de ultima generatie TOP AUTOMAZIONI
  • Sisteme de filtrare ceata de ulei, fum si pulberi pentru masini-unelte AR FILTRAZIONI
TOP METROLOGY
 
poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
poza5
poza6

TOP Metrology va prezenta la Demo Metal următoarele echipamente:

  • Mașina de măsurat video pentru piese axiale - VICIVISION MTL X1 are domeniu de măsurare mai larg (300x60 mm), într-o mașină practică și compactă folosită pentru analiza și măsura pieselor turnate. 
  • Stereomicroscop Nikon SMZ 18 - revoluționează stereomicroscopia prin gama unică de zoom, alături de modularitatea componentelor, confort  și dotare optică high-end.
  • Microscop Nikon MA 100 - este un microscop inversat  compact, pentru observarea în mediu luminos și observare simplă polarizată.
  • Braț de măsură 3D Nikon MCAx cu scaner laser Nikon MMDx 100 - Brațul poliarticulat Nikon MCAx cu 7 axe  pentru măsurare în coordonate este precis, de încredere și ușor de utilizat.
  • Echipament multisenzor Nikon VMA 2520 - Sistemele multisenzor din seria iNexiv au fost special concepute pentru măsurători precise și rapide cuprinzând o largă gamă de aplicații.
  • Laser tracker API Radian - este cel mai mic, cel mai precis, cel mai versatil și cel mai inteligent laser tracker de pe piață.
  • Echipament de presetat scule Speroni STP Magis 600 - Noua generație de instrumente STP MAGIS revoluționează valoarea de măsurare a sculelor.
  • Echipamente pentru laboratoare metalografice - Metkon Metacut 251 pentru tăiere abrazivă, Metkon Micracut 151 pentru tăiere diamantată, Metkon Ecopress 100 pentru înglobare la cald, Metkon Vacumet pentru înglobare la rece, Metkon Forcipol 1V pentru șlefuire și polisare.

Cu toate echipamentele se vor efectua demonstrații zilnice, cu piese demo sau cu piesa clientului.

MAI MULTE aici
 
Pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele speciale de la Demo Metal Brasov, urmariti Newsletterele!

Demo Metal este un barometru al tehnologiei și tendințelor în domeniul industriei prelucrării metalelor. Companiile s-au pregatit special pentru intalnirea cu dumneavoastra, VIZITATORII! Va asteapta cu utilaje in functiune, cu reduceri si cu toata disponibilitatea de a va oferi informatii esentiale care sa va ajute in activitatea de zi cu zi!

Va asteptam impreuna la Demo Metal 2016 Brasov! Este evenimentul care merita timpul dumneavoastra!

Nu uitati sa-l treceti in agenda: 25-28 mai, Brasov!

poza1
poza2
 
poza3
poza4
 
youtube  facebook  twitter  google plus
 
+40-753.317.247
 
[email protected]
 
www.demometal.ro
 
 
sigle parteneri si organizatori