Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

Demo Metal Brasov, mult asteptatul eveniment dedicat industriei prelucrarii metalelor, se va desfasura in perioada 23-25 octombrie 2017, la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina (pe platforma industriala Rulmentul).

 

Ca si la edițiile precedente, Demo Metal Brasov va fi un eveniment complex, structurat pe mai multe sectiuni – Expo, Forum, Intalniri de afaceri B2B, oferind tuturor celor prezenti la eveniment maximizarea efectelor participarii. Astfel, in cadrul evenimentului din acest an se va desfasura, sub umbrela Business Accelerator, o sesiune de intalniri de afaceri organizata de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER).

 

De asemenea, cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, roboti industriali si colaborativi, automatizari, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor va asteapta cu inovatii si tehnologii de ultima ora in cadrul unei editii speciale Demo Metal Brasov.

 

Nu ratati Demo Metal Brasov!
 

SAVE THE DATE: 23-25 octombrie, Brasov!

 

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
http://demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.