Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Intalniri B2B la Demo Metal Brasov 2017!

 

Pe 24 octombrie 2017, in cadrul Demo Metal Brasov, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) va organiza Forumul de afaceri Business Accelerator, un eveniment dedicat companiilor din industriile: auto, mecanica, metalurgica, materiale plastice, construcții, energetica si domenii conexe.

 

Business Accelerator Buyers2Suppliers se afla la cea de-a opta editie anul acesta si reuneste companii care cumpara si companii care vand, cu scopul de a crea noi oportunitati de afaceri.

 

Evenimentul este o adevarata platforma de business prin intermediul careia peste 50 de directori de achizitii si de vanzari vor lua parte la peste 500 de intalniri B2B!

 

Intalnirile B2B prestabilite vor avea loc in data de 24 octombrie, intervalul orar 10:00-16:00.

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Premiere si oferte speciale la Demo Metal Brasov 2017!

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

http://demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.